• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

P pastadelisi canım hamile misin maşallah :))) testini at bakalım hemen kam ver neler yaptın bu ay
Canım galiba hamileyim, hala inanamıyorum. Miyaz arkadaşımız Att testi. Ben beceremedim de:KK48:ço şükür canım inşallah kanda da güzel sonuçları ıçalırım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah k

P pastadelisi canım hamile misin maşallah :))) testini at bakalım hemen kam ver neler yaptın bu ay
Canım galiba hamileyim, hala inanamıyorum. Miyaz arkadaşımız Att testi. Ben beceremedim de:KK48:ço şükür canım inşallah kanda da güzel sonuçları ıçalırım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah k

HAYIRLISI İLE KALP ATIŞINIDA DUYARSIN İNŞALLAH CANIM
AMİN CANIM DUA ET KADİR GECESİNDE BİZE
Amin cnm inşaAllah hrr namazda esiyorum hepinize inşaAllah

Şu an var yaa elim ayağım titriyor yazamıyorum bile. Allahım çook şükür. İlk kez ikinci çizgiyi gördüm. İnşalllah test bozuk falan değildir. Karmakarışığım hem çok mutluyum hem korku çok karışık. Foto yüklemeye çalıştım ama beceremedim canım. Şoktayım şu an.
Ayy hade hayırlı olsun cnm saglıcakla gelsin inşaAllah
:emir_bebek::emir_bebek:

Kız bu yakı işe yarıyomudur nedir N Nazo-58 da yakı yaptı bu ay hamile oldu oda :halay::spor:

Hehe denemesi bedava deneyin inşaAllah sizlerdede işe yarar inşaAllah

Yaa kızlar telefona nolur anlamadım nette bi sorun var heralde. Bi mesaj gönder tuşuna bastıktan 10 dk sonra gidiyor resmen sinir oldum. Kızlar dua edin yarın için ana, hayırlı sonuçlarla döneyim şç

Yok csnım benim tel çok yüklenince kapanıyordu kendi kendine o yüzden bir hafta falan anca kalabildim grupta sonrasında çıkmak zorunda kaldım ilk sayfada var burda görünce yazdım yoksa herkes kendinden sorumludur ben yazmazdım yani bana düşmez isteyen kend yazar kuzu kızlarda sayfaya girmiyorlar diye yazmamışlardır belkide bilemiyorum valla ne desem yalan olur grupta olmadğım için niyesini bilemiyorum canım

Öyle tabiki miyacım.Ama skntı yok bnce ya.Varsada gözüaydn artk.

Nazo sende mi adetten hemn snra taktn bu yakıyı.nerden alıyoz bide bunu

Yaa kızlar telefona nolur anlamadım nette bi sorun var heralde. Bi mesaj gönder tuşuna bastıktan 10 dk sonra gidiyor resmen sinir oldum. Kızlar dua edin yarın için ana, hayırlı sonuçlarla döneyim şç

Aaaa bi sakinleşşşş canmmmm panik yok.Allah iznyle geliyo bebişn sana.Herşey güzel olack Allahn iznyle.Belirti falan hissetn mi peki canm

Eklentiler

• IMG_20170616_001240.webp
    IMG_20170616_001240.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 33
Abla canımmmmmm aynen hayırlısı olsun adet oldum çok ağrım vardı daha iyiyim minik misafirim var giremedim seni çok seviyorum iyi ki varsın :KK200:
Canım bende seni seviyorum. Çok geçmiş olsun neden ağrılı oldu üşüttün mu
Küçük misafirin kim

Ben kendi yazmıyor diye girmedim araya canım sen etiketleyince sayfanın baiına baktım orda paylaiılmış merakta etmişsin yazayım dedim
Aydinlattigin için teşekkürler ederim ben ilk sayfadaki listenin güncel olduğunu bilmiyordum Sinem biliyorsun bizimle yazısirken pozitif test görmüştü ondan hamiş görünüyor sandım. Çok sevindim onun adina

Aaaa bi sakinleşşşş canmmmm panik yok.Allah iznyle geliyo bebişn sana.Herşey güzel olack Allahn iznyle.Belirti falan hissetn mi peki canm
Yok canım adet ağrısı gibi karın sırt ve bel ağrısı yaşıyorum.farklı olarak kasıklarım çok ağrıdı. Hala da ara ara bi ağrı giriyor. Bi de bunlarda alakası var mı bil iyorum ama tansiyonum hep düşüktü bu ay. Ramazan olunca, oruç baya zorladı diye düşünüyordım. Onun dışında bişey yok. Karın ve bel ağrısı normal mi bilmiyorum ama adet ağrısı gibi ağrıyor

Deneyin kızlar yakı sıcak tutuyor ya gerçekten olabilir. Yumurtlama dönemindeki akıntı dan anlıyorsunuz inannın

Yok canım adet ağrısı gibi karın sırt ve bel ağrısı yaşıyorum.farklı olarak kasıklarım çok ağrıdı. Hala da ara ara bi ağrı giriyor. Bi de bunlarda alakası var mı bil iyorum ama tansiyonum hep düşüktü bu ay. Ramazan olunca, oruç baya zorladı diye düşünüyordım. Onun dışında bişey yok. Karın ve bel ağrısı normal mi bilmiyorum ama adet ağrısı gibi ağrıyor

Farklı olark sırt ağrısa olmuş sanki canm. Hadi hayrlı haberlerle gel inşallah.eşine söyledn miii :)

Deneyin kızlar yakı sıcak tutuyor ya gerçekten olabilir. Yumurtlama dönemindeki akıntı dan anlıyorsunuz inannın

Nazo sende mi adetten hemn snra taktn bu yakıyı.nerden alıyoz bide bunu

Eczaneden yakı deyincr veriyolar ben boynum tutulmustu o zaman almıstım nasip bu zamanda kullanmakmış..
Ben dr gitmiştim dr 1-2 güne yumurtlarsın demişti..bende o aksam ilişli oldu sabah belime yapıstırdım 2 gün durdu cıkartıp o aksam yine ilişki oldu
Bi vesile hersey denemekten zarar gelmez inşaAllah

Back
X