• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Valla bilmiyorum canım. Bizim düşük çıktı. İlacı 3 ay kullan, tekrarlayalım testi.bi de varikosel başlangıcı dedi. Ameliyat gerekebilir falan dedi. Çok şükür gerek kalmadı ama 2 aydır yapmadığımız bitkisel şey kalmadı eşime :-)

Hmmm anladm canm. İyi bari gerk kalmamş bnde onu doktora tekrar sorcam bu gidişimde.

Kalacak yer çok canımda 6 saat beklettim kapı pencere açıp havalandırdım sonra bi güzel sildim evde kalacam yani hallettim temizliği falanda ,:) sıkıntı yok

Ayy abla bu saatte hemii.Valla maşallah sana.
Abla ya beyaz akntm var ona ümitleniyom diyodm ya açık sarı oldu valla akntm.hemde hiç artma falan yok.sanrm olmadı yine

Canım iyiyim.çok şükür sen nasılsın 7 haftalık hamileyim çok şükür cnm öyle inşallah sağlıkla alırım kucağıma grup yaptık ya watsap hep ordayım tatlım
Haberim yoktu allah tamamına erdirsin canım çok sevindim.
Bende iyiyim şükür

Kizlarr bugun aşılamanin 11. Gunuydu ve kanda negatif cikti maleseff . 0.965 cikti
Canım uzuldum ne umutla yaptiriyorsun ama unutma sabır ve arzunla evladına kavuşacaksin İnşallah rabbim ol desin Rabbimden hayırlısı ile işte canim

Ewt canım, ya dün akıntıyla beraber bi sızı başladı. Nasıl böyle sızlıyor. Bende internetten baktım, korktum yazılanlara açıkçası endişe ettim. Öyle durumlarda doktora gidin falan diyordu. Bende değerim düştü mü acaba falan takıntılı ben işte. Onun için gittim çok şükür ki düşme yok. Artık yarın doktor be diyecek bakalım
Düşmeyecek değer bi kafanı rahat bıraksan daha iyi olacak canım senin içinde bebek içinde relax kendini bunaltma bu kadar canına yazık yahu

Abla ya beyaz akntm var ona ümitleniyom diyodm ya açık sarı oldu valla akntm.hemde hiç artma falan yok.sanrm olmadı yine
Hayırlısı canım bekleyelim akıntıya falan pek bi takılma herkeste bir değil renk yoğunluk benim adet öncesi beyaz akıntım olur hep mesela yani herkeste bir değil belki sende vardır rengine yoğunluğuna takılma yada akıntıya göre fikirlere kapılıp sitres etme kendini canım en önemli belirti evvela adetin geçmesi

Canim bendeki akintida acik sari ümidini kaybetme ve kesme P pastadelisi sana bi ara icime dovmustu canim Allah saglikli hayirli bi sekilde kucagiba almani nasip etsin insalalh

Düşmeyecek değer bi kafanı rahat bıraksan daha iyi olacak canım senin içinde bebek içinde relax kendini bunaltma bu kadar canına yazık yahu
Ahh canım Ahh, inan beynim aynı şeyi söylüyor, yüreğim pek uygulamıyor. Kalbim ağzımda valla. O kadar rupraşıyoruz, stres yapıyoruz çok şükür Rabbim nasip ediyor bu seferde bişey olacak korkusu. Rabbim korusun, sağ salim kucağına alsın herkes inşallah

Hayırlısı canım bekleyelim akıntıya falan pek bi takılma herkeste bir değil renk yoğunluk benim adet öncesi beyaz akıntım olur hep mesela yani herkeste bir değil belki sende vardır rengine yoğunluğuna takılma yada akıntıya göre fikirlere kapılıp sitres etme kendini canım en önemli belirti evvela adetin geçmesi

Haklısn ablacm her zamn gibi.:KK200: Ama abla varya bi gün hamile kalırsam inşallah hiç bi belirti yaşamadn hamile kalırm.Bu kadar düşndüklerimi en azndn o ay düşünmemiş olayım diye :KK34:

Misafir yoğunluğundan off konumundaydım :kızgın::kızgın:herkese selam..

Bütün iletileri okudum..
Gamze sakın üzülme er geç verecek Rabbim..
Sakine değerinin artmasına çok sevindim yeğenimizi de kendini de germe! üzme bizi.. :KK68:
Fulya içinde kıpırtılar olsun inşallah..:KK31:
Sevgül topiğin uzman danışmanısın sen olmasan naparız canımın içisi.. :KK37:
Beren herşey yoluna girecek sabır canım..
Yağmur hep diyorum ya o popolara pat pat vuracağız bugün yarın öteki gün..
Nagehan ümit olmadan yaşanmaz hep ümit edeceğiz ve o ağzını yediğim minnak bal kavanozları ge-le-cek :emir_bebek:

Atladığım kimse varmı bilemedim varsa özür dilerim ama her akşam oruç açarken sizler için dua ediyorum
Çarşamba da Allah izin verirse kadir gecesinde kocatepe camisinde dualar uçuracağım size..
Görmeden sevdiklerimmm Rahmetin sağanak olduğu bu günlerde dualarımız getirecek bebişleri bize.. :dua:

Son düzenleme:

Bütün iletileri okudum..
Sakine değerinin artmasına çok sevindim yeğenimizi de kendini de germe! üzme bizi.. :KK68:
Nagehan ümit olmadan yaşanmaz hep ümit edeceğiz ve o ağzını yediğim minnak bal kavanozları ge-le-cek :emir_bebek:

Atladığım kimse varmı bilemedim varsa özür dilerim ama her akşam oruç açarken sizler için dua ediyorum
Çarşamba da Allah izin verirse kadir gecesinde kocatepe camisinde dualar uçuracağım size..
Görmeden sevdiklerimmm Rahmetin sağanak olduğu bu günlerde dualarımız getirecek bebişleri bize.. :dua:
Canimsin güzel yüreğinden çıkan duaların kabul olur inşallah. Rabbim yüzümüze gulecek hayırlısıyla dualar sayesinde.

Bütün iletileri okudum..

ahhhh ahh insaallah cnmm bir gelsinde o popolari isiricam:) o bebek buraya gelecek

Bütün iletileri okudum..

Ahh canm benm Allah razı olsun ümidimizi keseneyiz haklsn yoksa nasıl yaşanır :( .Bende bnde hep dualarmdasnz..Kadir gecesi tam adet günüm.bakalm bu mübarek günlerde neler olacak

Back
X