• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ahh canım Ahh, inan beynim aynı şeyi söylüyor, yüreğim pek uygulamıyor. Kalbim ağzımda valla. O kadar rupraşıyoruz, stres yapıyoruz çok şükür Rabbim nasip ediyor bu seferde bişey olacak korkusu. Rabbim korusun, sağ salim kucağına alsın herkes inşallah
İnşallah canım benim

Misafir yoğunluğundan off konumundaydım :kızgın::kızgın:herkese selam..

Bütün iletileri okudum..
Gamze sakın üzülme er geç verecek Rabbim..
Sakine değerinin artmasına çok sevindim yeğenimizi de kendini de germe! üzme bizi.. :KK68:
Fulya içinde kıpırtılar olsun inşallah..:KK31:
Sevgül topiğin uzman danışmanısın sen olmasan naparız canımın içisi.. :KK37:
Beren herşey yoluna girecek sabır canım..
Yağmur hep diyorum ya o popolara pat pat vuracağız bugün yarın öteki gün..
Nagehan ümit olmadan yaşanmaz hep ümit edeceğiz ve o ağzını yediğim minnak bal kavanozları ge-le-cek :emir_bebek:

Atladığım kimse varmı bilemedim varsa özür dilerim ama her akşam oruç açarken sizler için dua ediyorum
Çarşamba da Allah izin verirse kadir gecesinde kocatepe camisinde dualar uçuracağım size..
Görmeden sevdiklerimmm Rahmetin sağanak olduğu bu günlerde dualarımız getirecek bebişleri bize.. :dua:
Kuzucum nacizane fikrimi belirtip elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum kızçelere :) uzmanlık nerdeee ben nerdeee :) benden uzman olmaz kız

Haklısn ablacm her zamn gibi.:KK200: Ama abla varya bi gün hamile kalırsam inşallah hiç bi belirti yaşamadn hamile kalırm.Bu kadar düşndüklerimi en azndn o ay düşünmemiş olayım diye :KK34:
E zaten adet geçene kadar belirti yoksa bile kendi kendimize çıkarıyoruz o belirtileri canım zaten çoğu belirti adet sonrası oluyor ki bizimki psikolojik birazda

beren20 beren20 D Deli_manya M miyaz A anneveoglusu ardemir ardemir kızlar ben bugün 2 saat önce gebelik testi yaptım ve çoooookkk silik bi ikinci çizgi gördüm ama çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir bugün iğnenin 13-14. Günü aşılamanın 12. Günü :( umutlanmak istemiyorum bi yandan kan testi yapmaya cesaretim yok bi akıl verin bana acaba yarın sabah erken gebelik testi mi alıp yapsam napayım????

Canım uzuldum ne umutla yaptiriyorsun ama unutma sabır ve arzunla evladına kavuşacaksin İnşallah rabbim ol desin Rabbimden hayırlısı ile işte canim
Sagol canim Allah razı olsun . Bisey sorcam canm . Asilamanin yapildigi gunude sayiyoruz demi 14. Gunun icine

beren20 beren20 D Deli_manya M miyaz A anneveoglusu ardemir ardemir kızlar ben bugün 2 saat önce gebelik testi yaptım ve çoooookkk silik bi ikinci çizgi gördüm ama çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir bugün iğnenin 13-14. Günü aşılamanın 12. Günü :KK43: umutlanmak istemiyorum bi yandan kan testi yapmaya cesaretim yok bi akıl verin bana acaba yarın sabah erken gebelik testi mi alıp yapsam napayım????
testi atsana cnm bakalım merak ettim? kan testi için bi kaç gün daha bekle doktor ne zaman baktır kana demişti aşılama sonrası

20170417_073359-1.webp
20170418_083606-1.webp
beren20 beren20 D Deli_manya M miyaz A anneveoglusu ardemir ardemir kızlar ben bugün 2 saat önce gebelik testi yaptım ve çoooookkk silik bi ikinci çizgi gördüm ama çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir bugün iğnenin 13-14. Günü aşılamanın 12. Günü :KK43: umutlanmak istemiyorum bi yandan kan testi yapmaya cesaretim yok bi akıl verin bana acaba yarın sabah erken gebelik testi mi alıp yapsam napayım????
Canim yarin bi test daha yap koyulasirsa hamissin demektir. Bak benimkileri atayim sana gerçi herkesin ayni olmaz ama.

Ilk foto aşılamanın 13. günü
2. foto aşılamanın 14. günü (aşılama günü dahil)

testi atsana cnm bakalım merak ettim? kan testi için bi kaç gün daha bekle doktor ne zaman baktır kana demişti aşılama sonrası
Canım test için bi tarih söylemedi aceleye geldi gitti bende bi daha sormadım çok silik kızlar gölge gibi yani göremeyebilirsiniz :( M miyaz D Deli_manya beren20 beren20 sen ne zaman yapmıştın testi??

Eklentiler

• DSC_4380.webp
    DSC_4380.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 64
  • DSC_4383.webp
    DSC_4383.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 64
Eki Görüntüle 2010970 Eki Görüntüle 2010971
Canim yarin bi test daha yap koyulasirsa hamissin demektir. Bak benimkileri atayim sana gerçi herkesin ayni olmaz ama.

Ilk foto aşılamanın 13. günü
2. foto aşılamanın 14. günü (aşılama günü dahil)
Canım seninki çok rahat görünüyo benimki çok silik :( senin gebelik testi böyle çıktığında beta kaçtı?? Benimki 3 saatlik sıkışıklıK ile yaptığım test

Canım yarını bekle git kan ver derim. Rabbim gördüğünü gerçek eylesin

Canım seninki çok rahat görünüyo benimki çok silik :KK43: senin gebelik testi böyle çıktığında beta kaçtı?? Benimki 3 saatlik sıkışıklıK ile yaptığım test
Ben sabahlari yapmistim ilk idrarla canim. 14. günde gitmiştim kan testine testin koyulastigini görünce ve 104 çıkmıştı. Ama dedigim gibi herkes bir olmayabilir canim fikrin olsun diye attim zaten.

Canım test için bi tarih söylemedi aceleye geldi gitti bende bi daha sormadım çok silik kızlar gölge gibi yani göremeyebilirsiniz :KK43: M miyaz D Deli_manya beren20 beren20 sen ne zaman yapmıştın testi??
resimlerden dikkatli bakınca görünüyor ama daha aşılamanın 11. günü yazmışsın erken gibi iğneden mi yok bebiş mi bi kaç güne netleşir bence hayırlısı de bekle derim..

Sabah ilk idrarla tekrarla testi canım evvela bi sakin ol tabi iğnenin 14.cü gününe kadar kalmaz etkisi bende iğne olmuştum biliyorsun iğnenin etkisinden okduğunu zannetmiyorum aiılama 12 gün olduysa silik çıkması normal ilk kanda yükselir sonra idrara geçer ancak yani koyulaşacak inşallah sabah erkenden testi bi ilk idrarla dene bakalım

Senin 2. Foto 104 ise demekki birinci 70-80 civarı o zaman benimki varsa bile çok düşük :KK43: bilmiyorum bi yanım yok diyo canım
Canım senin 12. günün daha yeni yükseliyordur degerin yarın sabah idrarinla bi test daha yap ve iğnenin etkisi bence geçmiştir. Yarin biraz koyulasirsa testin bayram ederiz inşallah canim benim.

Back
X