• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Beklemekten başka yapacak bişey yok canım ana sanki yok gibi umutsuzluğa düştüm :#
Güzel şeyler düşün cnm.. Allah emeklerimizi görür hayırlı zamanda verir inşallah sağlıkla... ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyiye gidiyor..inanmak lazım.. ben kötü düşündükçe adetim azaldı resmen..

Sabah ilk idrarla tekrarla testi canım evvela bi sakin ol tabi iğnenin 14.cü gününe kadar kalmaz etkisi bende iğne olmuştum biliyorsun iğnenin etkisinden okduğunu zannetmiyorum aiılama 12 gün olduysa silik çıkması normal ilk kanda yükselir sonra idrara geçer ancak yani koyulaşacak inşallah sabah erkenden testi bi ilk idrarla dene bakalım
Hem kendimi kaptırmak istemiyorum hemde içimde kıpırtı vat acaba mı diyorum :) inşallah sabah tekrarlayım canım

Hem kendimi kaptırmak istemiyorum hemde içimde kıpırtı vat acaba mı diyorum :) inşallah sabah tekrarlayım canım
Tekrarla kuzu iğne etkisinden olduğunu zannetmiyorum ben 14.cü gününde gebeliğini öğrenenler çok aşılama 12 gün olduysa ancak yükselir kanda çıkar ama

Tekrarla kuzu iğne etkisinden olduğunu zannetmiyorum ben 14.cü gününde gebeliğini öğrenenler çok aşılama 12 gün olduysa ancak yükselir kanda çıkar ama
İnşallah canım dediğin gibidir 29 Haziran doğum günü m bana Rabbim hediyemi gönderiri inşallah :) bende genelde 14. Gün öğrenenleri duydum

Misafir yoğunluğundan off konumundaydım :kızgın::kızgın:herkese selam..

Bütün iletileri okudum..
Gamze sakın üzülme er geç verecek Rabbim..
Sakine değerinin artmasına çok sevindim yeğenimizi de kendini de germe! üzme bizi.. :KK68:
Fulya içinde kıpırtılar olsun inşallah..:KK31:
Sevgül topiğin uzman danışmanısın sen olmasan naparız canımın içisi.. :KK37:
Beren herşey yoluna girecek sabır canım..
Yağmur hep diyorum ya o popolara pat pat vuracağız bugün yarın öteki gün..
Nagehan ümit olmadan yaşanmaz hep ümit edeceğiz ve o ağzını yediğim minnak bal kavanozları ge-le-cek :emir_bebek:

Atladığım kimse varmı bilemedim varsa özür dilerim ama her akşam oruç açarken sizler için dua ediyorum
Çarşamba da Allah izin verirse kadir gecesinde kocatepe camisinde dualar uçuracağım size..
Görmeden sevdiklerimmm Rahmetin sağanak olduğu bu günlerde dualarımız getirecek bebişleri bize.. :dua:
Benim adımda Arzu adaşım dualarda benide unutma

Canimsin güzel yüreğinden çıkan duaların kabul olur inşallah. Rabbim yüzümüze gulecek hayırlısıyla dualar sayesinde.
Amin canım benim.. inşallah..

ahhhh ahh insaallah cnmm bir gelsinde o popolari isiricam:) o bebek buraya gelecek
Heh şöyle yaaa :)

Ahh canm benm Allah razı olsun ümidimizi keseneyiz haklsn yoksa nasıl yaşanır :KK43: .Bende bnde hep dualarmdasnz..Kadir gecesi tam adet günüm.bakalm bu mübarek günlerde neler olacak
Allah razı olsun canım benim.. ümit umut bizimle..
Kuzucum nacizane fikrimi belirtip elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum kızçelere :) uzmanlık nerdeee ben nerdeee :) benden uzman olmaz kız
Uzmanlar senin ayağına paspas olsun kuzuuumm :)
@beren20 D Deli_manya M miyaz A anneveoglusu ardemir ardemir kızlar ben bugün 2 saat önce gebelik testi yaptım ve çoooookkk silik bi ikinci çizgi gördüm ama çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir bugün iğnenin 13-14. Günü aşılamanın 12. Günü :KK43: umutlanmak istemiyorum bi yandan kan testi yapmaya cesaretim yok bi akıl verin bana acaba yarın sabah erken gebelik testi mi alıp yapsam napayım????
Canım yarın sabah tekrarla bence.. bide nolur azıcık sakin olmaya çalış olmaz mı?

Benim adımda Arzu adaşım dualarda benide unutma
Çok memnun oldum adaşım sende benimlesin artık.. Allah kabul eder inşallah..

Kızlar ben adet oldum.Normalde 28 günde bi oluyodu üç aydr 30 günde olnca bu ay 30 a adapte ettm kndimi ama 28 de oldum bu ayda.Velhasıl bu ayda kısmet deilmiş..

Canım yarın sabah tekrarla bence.. bide nolur azıcık sakin olmaya çalış olmaz mı?

Tövbe ya rabbi deli kuzu ya :) seviyorum seni

İnşallah yarına daha da koyulaşır, benim ilk yaptığım test de gölge bile zor görünüyordu, hatta eşim kızdı bana kandırma kendini bak yok diye. Hafif gölge bile varsa bi umut var demektir. İnşallah sabah tekrarla, Rabbim gönlüne göre versin

Vallahi kıpır kıpır içim arzu bakalım cuma günü adet olacam mi
Sen nasılsın canım

Kızlar ben adet oldum.Normalde 28 günde bi oluyodu üç aydr 30 günde olnca bu ay 30 a adapte ettm kndimi ama 28 de oldum bu ayda.Velhasıl bu ayda kısmet deilmiş..
Hayırlısı nagehanım.. maşallah adetin çok düzenli..
Vallahi kıpır kıpır içim arzu bakalım cuma günü adet olacam mi
Sen nasılsın canım
Bende iyiyim şükür hafif kasık agrım var 8 gün falan var benimde reglime.. erken mi gelecek nedir bilemedim valla..
Bu arada önce senin iyi haberini bekliyoruz..

Hayırlısı nagehanım.. maşallah adetin çok düzenli..

Bende iyiyim şükür hafif kasık agrım var 8 gün falan var benimde reglime.. erken mi gelecek nedir bilemedim valla..
Bu arada önce senin iyi haberini bekliyoruz..

Evet canmıniçi çok şükür o konuda skntım yok napalm kısmetten ötesi yok be

İnşallah yarına daha da koyulaşır, benim ilk yaptığım test de gölge bile zor görünüyordu, hatta eşim kızdı bana kandırma kendini bak yok diye. Hafif gölge bile varsa bi umut var demektir. İnşallah sabah tekrarla, Rabbim gönlüne göre versin
Sağol canım Allah razı olsun hep çok kaptirmak istemiyorum hemde bi umut bekliyorum bakalım nasip canım

Back
X