- Konu Sahibi sevcanvildo
- #15.881
kandiniz mubarek olsun kizlar allah soze gani gani evlatlar versin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay benimde ayni sey olmustu goguslerime el degdiremiyordum dedim vardir belki ama yoktu daha varmis adetine belki vardir cnm senin mubarek gunun yuzu suyu hurmetine insaallah vardirCumartesi veya pazar günüm geçince test yapacaktım merakima yenik düştüm ve testi yaptım negatif demek hayırlısı buymuş ama hiç giguslerimde bu kadar hassasiyet olmamıştı sanırım gebe kalma isteğimvücudumu ele geçirip yönlendiriyor
Hayırlısı olsun inşallah canım bakalım nasibimiz be zaman gelecekCumartesi veya pazar günüm geçince test yapacaktım merakima yenik düştüm ve testi yaptım negatif demek hayırlısı buymuş ama hiç giguslerimde bu kadar hassasiyet olmamıştı sanırım gebe kalma isteğimvücudumu ele geçirip yönlendiriyor
Hayırlısı olsun canım,Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahCumartesi veya pazar günüm geçince test yapacaktım merakima yenik düştüm ve testi yaptım negatif demek hayırlısı buymuş ama hiç giguslerimde bu kadar hassasiyet olmamıştı sanırım gebe kalma isteğimvücudumu ele geçirip yönlendiriyor
Hoşgeldin kuzu inşallah tutar hamile olanlar var evet sayfanın en başında bakabilirsin daha bizimlesin inşallah değil miArkadaşlar merhaba uzun zamandır yoktum iş değişikliğinden dolayı bakamadım neler oldu bilemiyorum inşallah aramızda hamiş vardır ben cumartesi günü aşılama yaptırdım şimdi bekliyoruz hayırlısı olur inşallah
Amin kuzu sanada versin bol bol hayırlı sağlıklı sıhhatli inşallah seninde mübarek oksun bu aradakandiniz mubarek olsun kizlar allah soze gani gani evlatlar versin :)
Seninde mübarek olsun canım ben ediyorum hepinize allah kabul etsin çok aratmasın inşallahGünaydın kızlar nasılsınız
Kadir gecemiz mübarek olsun hanımlar dualarda birbirimize dua edelim
Bende merakla cumaya bekliyorum adet olacakmiyim diye
ebru19 inşallah rabbim yavrunu sana nasip eder bu aşılama ile
O ooo ama adeti görmeden umutsuzluk yoktu hani canımcım daha varmış bi bekleyelim ama değil mi canım ay hiçte yakıştıramıyorum burdakilere umutsuzluğu hanımlaar umutsuzluğa kapılmak yok diye diye dalağım şişti :) niye kimse dinlemiyor beni yahu kırmızıları görsek bile umutsuzluk yok bu ay olmaz diğer aya olur dik duruyoruz umutsuzluğa kapılmıyoruz hayırlısını istiyoruz ya hani hayırlı olan bu diyip bi dahaki aya yine umut ederek olacağına inanarak bekliyoruz ama yelkenlerimizi indirmiyoruz yoksa gemimiz yol almaz ama değil mi en sevilen kul ısrarla isteyendir bz ısrarla istemeye devam edelim amaaa umudumuzu sağlam tutaraakkkCumartesi veya pazar günüm geçince test yapacaktım merakima yenik düştüm ve testi yaptım negatif demek hayırlısı buymuş ama hiç giguslerimde bu kadar hassasiyet olmamıştı sanırım gebe kalma isteğimvücudumu ele geçirip yönlendiriyor
Hayırlısı olsun canim yeni ay yeni umutlar. Inşallah temmuzda ben de katılırım aranıza hep birlikte umutlu bekleyisimiz sonunda mutlu haberler alırız.Cumartesi veya pazar günüm geçince test yapacaktım merakima yenik düştüm ve testi yaptım negatif demek hayırlısı buymuş ama hiç giguslerimde bu kadar hassasiyet olmamıştı sanırım gebe kalma isteğimvücudumu ele geçirip yönlendiriyor
Teşekkürler ederim canım ben hep sizinleyim inşallah hamiş sayısımız artarHoşgeldin kuzu inşallah tutar hamile olanlar var evet sayfanın en başında bakabilirsin daha bizimlesin inşallah değil mi
ben bugun doktora gittim cnm bana artik tup bebek onerdi yaaAmin kuzu sanada versin bol bol hayırlı sağlıklı sıhhatli inşallah seninde mübarek oksun bu arada
Tüp bebek önermesinin sebebi ne canım bi sıkıntı falan mı oldu hormonlarda falanben bugun doktora gittim cnm bana artik tup bebek onerdi yaacok kararsizliklar icindeyim hep tup bebek olur diyordum simdi keske kendiliginden olsa diyordum offf cok zor yaaa
İnşallah canım. Sennde mübarek olsun tatlımTeşekkürler ederim canım ben hep sizinleyim inşallah hamiş sayısımız artar
Kandiliniz mübarek olsun bu arada arkadaşlar
cnm zaten 6 ay bekleyin demisti bize bekledik bizde yumurta olusuyor catliyor ama kaliteli olup olmadigini bilmedigimiz icin asilamayla vakit gecirme dedi ama sagda 4 solda once bir yukurta gordu sonra karnimi baskiladi bi ondan snra 2 yumurta daha var dedi yani toplamda az folikul sayimTüp bebek önermesinin sebebi ne canım bi sıkıntı falan mı oldu hormonlarda falan
Eee ne yapmayı düşünüyorsun peki ne kadar tutuyormuş araştırdın mıcnm zaten 6 ay bekleyin demisti bize bekledik bizde yumurta olusuyor catliyor ama kaliteli olup olmadigini bilmedigimiz icin asilamayla vakit gecirme dedi ama sagda 4 solda once bir yukurta gordu sonra karnimi baskiladi bi ondan snra 2 yumurta daha var dedi yani toplamda az folikul sayim
ayyy cnm hic blmyrm yaa esim bidahaki ay yaptiralim diyor ben yaz ciksinmi acaba diye dusunuyorum 7500 lirayi buluyormusEee ne yapmayı düşünüyorsun peki ne kadar tutuyormuş araştırdın mı