- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #16.001
Bayramınız mübarek olsun kızlar. Rabbim bir dahaki ramazan bayramına yavrularimizla 

girmeyi nasip etsin inşallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim sağolasın sana da iyi bayramlar..sweetdreams1985 @miyaz @anneveoglusu
ardemir P pastadelisi H Humyuk Canlar bayramınz mibarek oldun.İnşallah Rabbm herkeşiyin hayrlısı versn bizlern yrdmcısı olsun öpüldünüz..
Canımm seninde bayramın mübarek olsun şeker tadında bi bayram geçirsweetdreams1985 @miyaz @anneveoglusu
ardemir P pastadelisi H Humyuk Canlar bayramınz mibarek oldun.İnşallah Rabbm herkeşiyin hayrlısı versn bizlern yrdmcısı olsun öpüldünüz..
Canımmm inşalllah sağ salim alırsın bebişini kucağına. Yat dinlen bişey olmaz Allahın izniyle. Ben kızıma hamileyken bende de olmuştu. Lekelenme falan değil. Baya baya kan gelmişti. Progeston vermişti bana da, hatta çokta umutlu değildi doktor.yattım bi süre. Sonra geçti. Bak şimdi 7 yaşına girdi bile.Hayırlı bayramlar canlar bu mübarek günlerde Rabbim hamişlerimizin bebişlerini korusun saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin hamiş adaylarınada tez vakitte bebişlerini yollasın..
Perşembe geceden beri lekelenmem var cuma hastanede yattım..suan iğne ve progeston kullanıyorum dua edin bebişim aıkıca tutunsun annesine yatıyorum sürekli
MaşaAllah cnm kızına..InşaAllah bemim bebişte saglıcakla gelirCanımmm inşalllah sağ salim alırsın bebişini kucağına. Yat dinlen bişey olmaz Allahın izniyle. Ben kızıma hamileyken bende de olmuştu. Lekelenme falan değil. Baya baya kan gelmişti. Progeston vermişti bana da, hatta çokta umutlu değildi doktor.yattım bi süre. Sonra geçti. Bak şimdi 7 yaşına girdi bile.![]()
Gelir inşalllah canım. RabbimisteyeherkesenasipetsinMaşaAllah cnm kızına..InşaAllah bemim bebişte saglıcakla gelir
Hayırlı bayramlar canlar bu mübarek günlerde Rabbim hamişlerimizin bebişlerini korusun saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin hamiş adaylarınada tez vakitte bebişlerini yollasın..
Perşembe geceden beri lekelenmem var cuma hastanede yattım..suan iğne ve progeston kullanıyorum dua edin bebişim aıkıca tutunsun annesine yatıyorum sürekli
Gelir inşalllah canım. Rabbimisteyeherkesenasipetsin
Ben yarın gidecem işte tekrar canım. Artık yarın göründü göründü yoksa daha çağırmaz heralde. Yüreğim ağzımda bekliyorum canımmSen ne yaptn bakim canm
Çok geçmiş olsun canım inşallah Rabbim bebeğini sana bağışlarHayırlı bayramlar canlar bu mübarek günlerde Rabbim hamişlerimizin bebişlerini korusun saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin hamiş adaylarınada tez vakitte bebişlerini yollasın..
Ben yarın gidecem işte tekrar canım. Artık yarın göründü göründü yoksa daha çağırmaz heralde. Yüreğim ağzımda bekliyorum canımm![]()
Ben yarın gidecem işte tekrar canım. Artık yarın göründü göründü yoksa daha çağırmaz heralde. Yüreğim ağzımda bekliyorum canımm![]()
Yok canım 11 de randevu. Ölüyorum heyecandan. Bilinçaltı işte rüyamda saçma sapan seyler gördüm. Kalktım,bekliyorumNaptin canim gittin mi doktora?
Ara ara adet olacağımız zaman karnımız ağrır yaa öyle bi ağrı geliyor gidiyor. Uzun sürmüyor. O kadar çok şükür onun Dışında bi asarım yok. Kızlar bugün göründü göründü. Yoksa netleşiyor biliyorsunuz demiİnşallah senin için en haurlısı olcak canm.iyiysen ağrn falan yoksa skntı yoktur herlde yoksa şimdiye kdr belli ederdi ağrı sanrm
Canım ben bayramda hiç takip edemedim ne netleşiyor sen hamiştin keseyi mi göremedin şimdiye kadar??Ara ara adet olacağımız zaman karnımız ağrır yaa öyle bi ağrı geliyor gidiyor. Uzun sürmüyor. O kadar çok şükür onun Dışında bi asarım yok. Kızlar bugün göründü göründü. Yoksa netleşiyor biliyorsunuz demi![]()
Yok canım 11 de randevu. Ölüyorum heyecandan. Bilinçaltı işte rüyamda saçma sapan seyler gördüm. Kalktım,bekliyorum
Evet canım malesef görwmedikCanım ben bayramda hiç takip edemedim ne netleşiyor sen hamiştin keseyi mi göremedin şimdiye kadar??
İnşallah canım şimdi geldim bekliyorum, dua edin nolurAyy kotu bisey yoktur insallah. Guzel haberlerini bekliyoz