- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #16.021
İnşallah canım şimdi geldim bekliyorum, dua edin nolur
Canm ne yaptn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım şimdi geldim bekliyorum, dua edin nolur
Daha girmedim canım, ölüyorum heyecandanCanm ne yaptn
Daha girmedim canım, ölüyorum heyecandan
İnşallah canım, gözyaşım hazır da bekliyor böyle. Her an ağlayabilirim.Sakin ol kiz guzel haberler alcaksin insallah
Kızlar çokk şükür gördüm yaa gördüm inanamıyorum. Hiç bişey de soramadım sadece hüngür hüngür ağladım. Hepinize çok teşekkür ederim. Hepinizin içten dua ettiğinizi biliyorum, hepimizin kalbi bir atıyor, beraber üzülüyor beraber seviniyoruz. İnşallah bundan böyle arka arkaya sevinçli haberler alalım. Rabbimisteyeherkesenasipetsin
Aminnn canım, Allah razı olsun.Ayy cok sevindim masallah sana. Hayirlisiyla kucagina da alirsin insallah![]()
Canim hayirli olsun insallah Allah hayirli saglikli sekilde kucgina almayi nasip etsin inşallah. ..Kızlar çokk şükür gördüm yaa gördüm inanamıyorum. Hiç bişey de soramadım sadece hüngür hüngür ağladım. Hepinize çok teşekkür ederim. Hepinizin içten dua ettiğinizi biliyorum, hepimizin kalbi bir atıyor, beraber üzülüyor beraber seviniyoruz. İnşallah bundan böyle arka arkaya sevinçli haberler alalım. Rabbimisteyeherkesenasipetsin
Amin canım amin. RabbimisteyeherkesenasipetsinCanim hayirli olsun insallah Allah hayirli saglikli sekilde kucgina almayi nasip etsin inşallah. ..
Hadi gözün aydın canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.Kızlar çokk şükür gördüm yaa gördüm inanamıyorum. Hiç bişey de soramadım sadece hüngür hüngür ağladım. Hepinize çok teşekkür ederim. Hepinizin içten dua ettiğinizi biliyorum, hepimizin kalbi bir atıyor, beraber üzülüyor beraber seviniyoruz. İnşallah bundan böyle arka arkaya sevinçli haberler alalım. Rabbimisteyeherkesenasipetsin
Kızlar çokk şükür gördüm yaa gördüm inanamıyorum. Hiç bişey de soramadım sadece hüngür hüngür ağladım. Hepinize çok teşekkür ederim. Hepinizin içten dua ettiğinizi biliyorum, hepimizin kalbi bir atıyor, beraber üzülüyor beraber seviniyoruz. İnşallah bundan böyle arka arkaya sevinçli haberler alalım. Rabbimisteyeherkesenasipetsin
Amin canım amin inşalllah. Hepimiz görelim o günleriHadi gözün aydın canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.
Hem de ne korkutma canım yaa. Şu an 5 haftalıkmışAyyyy ne kadan sevindiiimmmmmmmmm yaaa gözün aydn canmmm senin bal lokumu seni biras korkuttu ama olsundu. Dualarımz karşılığını buldu çok şükürrrr
Ama senn adet öncesi daha dört gün varken öğrendin canm.yani kese aslnda daha yeni normal vakti deilmi önce öğrendiğin için korkuttu.kaç haftalk dedi doktor.
Hiç unutur muyum sizi. Hep ediyorum. En hayırlı zamanda inşallah. Rabbimisteyeherkesenasipetsin ( Aminn)Sende dualarında unutma bizleri lütfen.Ama hayrlısyla versn Rabbm inşallah
Gözün aydın ben sana dedim bazen gozukmeye bilir diye bizede dua et inşaallahHem de ne korkutma canım yaa. Şu an 5 haftalıkmış
Ediyorum canım, güzel haberler alacaz, hissediyorumGözün aydın ben sana dedim bazen gozukmeye bilir diye bizede dua et inşaallah
A anneveoglusu canım, sen naptın
Evet canm daha işte normal zamanı sen erken öğrendiğin için böyle oldu.Olsun Ohhh bugün git rahaatt bi gün geçir.Rabbim sağlkla kucağına almayı nasip etsn inşallahHem de ne korkutma canım yaa. Şu an 5 haftalıkmış