• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

ardemir ardemir arzucan sen nabersn tatlımm iyimsn.Fulya abladan ses yok mu ya.nerdekii @anneveoglusu
Çok şükür iyiyim nagehanım biraz yoğun kanamam ama şükürler olsun iyiyim.. grupta hamileler çoğaldıkça daha da iyi oluyorum bende fulyayı merak ediyorum izne çıktı ya heralde girecek fırsatı olmadı ama sahiden meraktayım yani..
Sen nasılsın kuzum? Ne var ne yok?

Çok şükür iyiyim nagehanım biraz yoğun kanamam ama şükürler olsun iyiyim.. grupta hamileler çoğaldıkça daha da iyi oluyorum bende fulyayı merak ediyorum izne çıktı ya heralde girecek fırsatı olmadı ama sahiden meraktayım yani..
Sen nasılsın kuzum? Ne var ne yok?

Kür faln bişey mi yaptn canm onla mı alakalı.Olsn temzlensnmin işte ;) ;)
Bnde iyiym caniko ya nolsn ailem bi haftadr yanmdaydı zamn nası geçti anlamadm yarn gidiyolar işte öyle iyiydm yani çok şükür

Allah kolaylık versin canım çok yorulmamaya özen göster zira sen bize lazımsın..
Bende iyiyim şükür regl biraz fazla yoğun oldu anlayamadım nedendir ama.. aman güzelce çalışsın da temmuz ayında gelsin sıpalar ❤
Sağol canım dikkat ederim çok yorman kendimi. Benim de öyle kurtaj sonrasi olduğu için mi bilmiyorum adetim çok fazla oluyor.
Allahın izniyle temmuzda hepimizin sıpası gelsin de bayram edelim inşallah.

Kür faln bişey mi yaptn canm onla mı alakalı.Olsn temzlensnmin işte :KK66: :KK66:
Bnde iyiym caniko ya nolsn ailem bi haftadr yanmdaydı zamn nası geçti anlamadm yarn gidiyolar işte öyle iyiydm yani çok şükür
Şimdiden Allah kavuştursun fıstığım..
Kür falan yapmadım heralde ya sıcaktan ya da komple temizlik yapıyor..
Sağol canım dikkat ederim çok yorman kendimi. Benim de öyle kurtaj sonrasi olduğu için mi bilmiyorum adetim çok fazla oluyor.
Allahın izniyle temmuzda hepimizin sıpası gelsin de bayram edelim inşallah.
Işte bize o zaman bayram inşallah canım.. ya nagehanada dediğim gibi ya sıcaktan çok oluyoruz yada komple temizlik vakti.. bende anlamadım..

Herkese günaydın :KK25:

Sıcak.. Çok sıcak.. vantilatör ile bütünleştim aşk yaşıyoruz.. :KK23:ankara yanıyor yahu..

Temmuz 3 de ultrason var canım ona göre doz ayarlanacak bu değerlerle olmaz dedi dr o yüzden bu ay boş sayıyorum

Öyle miii bu tsh baya önemli sanrm ya.Neyse kuzum belki yüksekti farketmedn en azndan sonucunu çözümünü bulmuş olacaksn.Hamdolsn de.Allah dermansz dert vermesn inşallah canm benm

MaşaAllah canım, Allah tamamına erdirsin. Nasıl dayandın kız. N ben idrar da yaptığım gün yazdım Valla :KK71:kan testini n bile bekelyemedim. :KK71:
Ben adete 11 gun varken ogrendim test yaptim whatshap grubuna attim kan verdim 13cikti cok eeken ogrenmek kotu bisey bayram haftai yogunlugundn gitmedim cnm kese icin bile gitmedim

Back
X