• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Okdr yorgun hissediyorum ki kendimi. Geçen ay çok umutluydum 2 gün durmadan agladım adet olunca. GöZlerim balon gibi gezdim. Üzülüyodum hep ama hiç ağlamamıştım. Biriktirmişim sanırım. Şimdi çok uzak geliyo hamilelik. Tedavi sürecinden çok korkuyorum. 20 temmuz da sınavım var bu ay ona odaklanmam lazım. Sonra tedavi. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Şu yazdıklarının aynını ben de yaşadım bir buçuk sene sonra aşılamayla hamile kaldım. Ancak bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Şimdi bir yandan hamile kalabiliyorum diye seviniyorum bir yandan üzülüyorum. En doğru zamanda hamile kalırız hayırlısıyla. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın inşallah. Kafaya taktikca olmuyor sınavına odaklan inşallah atanirsin. Ogretmensin galiba ben de ogretmenim.

Okdr yorgun hissediyorum ki kendimi. Geçen ay çok umutluydum 2 gün durmadan agladım adet olunca. GöZlerim balon gibi gezdim. Üzülüyodum hep ama hiç ağlamamıştım. Biriktirmişim sanırım. Şimdi çok uzak geliyo hamilelik. Tedavi sürecinden çok korkuyorum. 20 temmuz da sınavım var bu ay ona odaklanmam lazım. Sonra tedavi. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin inşallah ilk önce sınavın sonra bebişin iyi haberler ile gelsin

Şu yazdıklarının aynını ben de yaşadım bir buçuk sene sonra aşılamayla hamile kaldım. Ancak bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Şimdi bir yandan hamile kalabiliyorum diye seviniyorum bir yandan üzülüyorum. En doğru zamanda hamile kalırız hayırlısıyla. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın inşallah. Kafaya taktikca olmuyor sınavına odaklan inşallah atanirsin. Ogretmensin galiba ben de ogretmenim.

Aynen öyle bekledikçe gelmiyo o_Ooluruna bırakmak lazm sanrm herşeyi.

Mrb cnm çok geç cevap veriyorum kusurabkma. İnşallah güzel haberlerin vardır.ne durumdasın.?Benim doktorum yok geçen ay rastgele dünya hastanesinde bi doktora gittim. Yumurtlama takibi yapıldı. Tam 14. Gün ovu. Oldu. Bikaç ay öncede hormon tetkikleri yapılmıştı. 1 yıl oldu isteyeli 2 ay üst üste kimyasal geçirdim sonra 8 aydır yok. Hsg falan çekilmedi. Eşim hareket biraz az ama engel değil dendi. İlaç kullandı 3 ay onu tekrarlıcaz. Bu ay aşılama için başvurcaktım ama önemli bi sınavım olduğu için erteledim. Diger ay gideceğim ama nere olur bilmiyorum oyalanmak istemiyorum . Hsg ile başlıcaz bakalım. Sen biraz daha tecrübelisin gittign merkezleri paylaşırsan sevinirim
Canım ben çok doktor gezdim.. Kayseride Erciyes kartalda Zerrin avul, zehra kalınlı ve Aytül hanıma gittim zerrinden kesinlikle memnun kalmadım asla tavsiye etmem.. Zehra hanım iyi biri ama eften püften bakıyo sanki biraz Aytül hanımda orta karar :) gebeliğimde sorun olduğunu öğrenince mustafa başbuğA gittim duymuşsundur Prof ve çok tecrübeli bi doktor kürtaj olmamı önerdi onun üzerine memorialA yönlendiridim ve şu an ülkü hanım ile devam ediyorum saygılı güler yüzlü bi bayan ve hastane çok temiz bu da önemli biliyorsun :) ama tüp bebeği acıbademde yaptırmak istiyorum çağlar beyden memnun olan çok bu ay vücudumu dinlendiriyorum aşılama tutmadı :( birde bu ay soğan kürü yapıyorum hayırlısı allahtan

Back
X