Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederimMerhaba! Can'ım.benim bugün transferimin 10.günüydü değerim 99 çıktı.hala tam anlamıyla hamile sayılmam malum kese kalp atışı yok ama senin değerlerin nasıldı yazar Mısın?
Merhaba.hayırlı olsun canım.benim 9.gün 70, 11.gün (29 Ağustos)138.6 çıktı.9eylülde de kese göründü çok şükür.karnımdan ultrasonla baktıMerhaba! Can'ım.benim bugün transferimin 10.günüydü değerim 99 çıktı.hala tam anlamıyla hamile sayılmam malum kese kalp atışı yok ama senin değerlerin nasıldı yazar Mısın?
Canım hayırlı olsun benim agustos 1 kanamam başladı kimyasal düşük yaşadım bu ay adt görmedim geçen hafta salı günü kan testi yaptırdım 2820.20 çıktı perşembe günü gittim 5 haftalıkmış kese gözüktü bayramdan sonra kalp atışlarını duycaz inşallah günler geçmiyo Allah saģlıkla kucagıma almayı nasip etsin inşallahMerhaba.hayırlı olsun canım.benim 9.gün 70, 11.gün (29 Ağustos)138.6 çıktı.9eylülde de kese göründü çok şükür.karnımdan ultrasonla baktı
Amin canım inşallah galiba seninki normal hamilelik. Benimki tüp bebekCanım hayırlı olsun benim agustos 1 kanamam başladı kimyasal düşük yaşadım bu ay adt görmedim geçen hafta salı günü kan testi yaptırdım 2820.20 çıktı perşembe günü gittim 5 haftalıkmış kese gözüktü bayramdan sonra kalp atışlarını duycaz inşallah günler geçmiyo Allah saģlıkla kucagıma almayı nasip etsin inşallah
Ay canım benim benim normal 11 yaşında oğlum var cokdandır istiyodumda eşim istemiyodu geçen ayda kimyasal düşük geçirince bayagı moralim bozuldu ama kurban oldugum tekrar nasip etti rabbim saģsalim kucaklarımıza almayı nasip etsinAmin canım inşallah galiba seninki normal hamilelik. Benimki tüp bebek
Benim de 10.gün 99du 12.gün 241 çıktı.perşembe çağırdı usg için ama vajinal muayene de görülür mü ki? Erken mi?Merhaba.hayırlı olsun canım.benim 9.gün 70, 11.gün (29 Ağustos)138.6 çıktı.9eylülde de kese göründü çok şükür.karnımdan ultrasonla baktı
AMİN İNŞALLAH :)selmalar herkesın bebegı hayırlı olsun ıns
senın bebek buyumus masallah:) ay gunler gecmıyor mayıs gelmıyor gıbı:)AMİN İNŞALLAH :)
bakalım inşallah büyümüştür cumartesi kontrolüm o gün belli olur artık :) kocaman oldular artık anne babayı da tanımazlar :)senın bebek buyumus masallah:) ay gunler gecmıyor mayıs gelmıyor gıbı:)
hahaha :) tanımaz tabı ozgur cocuk onlar: )) dolanıyor ne guzel ıcımızde :) ıns cumartesı guzel guzel seyler soyler doktorcuk:) bende 12 hafta olmayı beklıyorum dr ıcın:)bakalım inşallah büyümüştür cumartesi kontrolüm o gün belli olur artık :) kocaman oldular artık anne babayı da tanımazlar :)
hahaha :) tanımaz tabı ozgur cocuk onlar: )) dolanıyor ne guzel ıcımızde :) ıns cumartesı guzel guzel seyler soyler doktorcuk:) bende 12 hafta olmayı beklıyorum dr ıcın:)