2017 MAYIS ANNELERİ!!

Eylülde transferim oldu ama takvimler mayıs 2017 de doğum diyor. Kanda çıktı gebeliğim yarın artış ne alemde ona bakıcam inşAllah.

Senin de meleğin hayırlı olsun umarım bu açtığın topic dolup Taşar
bn de pozitifi 5gun once aldim ama bnm haziranı gosteriyor? son adetin ne zmn cnm?

bn de pozitifi 5gun once aldim ama bnm haziranı gosteriyor? son adetin ne zmn cnm?
Hayırlı olsun, ben bugün 6+4 oldum şükürler olsun. Sat 23 Ağustos aslında ama benim blastı erken koydular, o yüzden 20 Ağustos olarak not aldırdı Dr.

sağol canım senin de hayırlı olsun. çok da kafana takma, kesenin görünmesi için en az 5 haftanın geçmesi gerekiyor diye biliyorum. Sabırlı ol. bebişlerimiz etkilenmesin bizden :)
5+1 vajinal ultrasonla keseyi gördük
6+0 karından ultasonda kalp atışlarını ekranda gördük ama duyamadık, çok küçük olduğu için Dr dopler tutmak istemedi. 10 gün sonra gel ses dinleyelim dedi,

Bu iş biraz da ultrason cihazlarıyla alakalı, çoğu hastanede 6+ Lara'da jarıbdan keseyi zor görüyorlar. Endişe etme İnşAllah herşey yolunda gider,

Bugün 6+4 olduk ama 2 kere kan, 1 kere de kahverengi leke geldi benden son 10 günde bi beyaz olamadım. Rabbim korusun tüm minikleri

Nasılsınız Mayıs anneleri? Şişkinlik başladı bende. Midem yanıyor yemek yedikten sonra. Arada hala karnım ağrıyor. Kasların gerilmesinden olduğunu söyledi doktorum.

Merhaba bende mayisvannesi olucam insallah son adetim 17 ağustos transfer tarihi 3 eylül tahmini dogum 24 mayis oluyor bol mide bulantilariyla geçinip gidiyoruz

Merhaba bende mayisvannesi olucam insallah son adetim 17 ağustos transfer tarihi 3 eylül tahmini dogum 24 mayis oluyor bol mide bulantilariyla geçinip gidiyoruz
Valla ayni bende senin gibi bol mide bulantısı kokulara karşı hassasiyet çok zor valla

Back
X