2017 Mayıs Haziran anneleri

fener50

28 Mayıs /3. Ay
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.090
1.371
133
Sat 1Eylül normalde doğum 8 Haziran görünüyor ama 2.hamileliğim ve ilki sezaryen olduğu için Mayıs sonu da doğum olabilir.henüz kan tahlili yaptırmadım bat den 6 gün önce de kesin sonuç veren testi yaptım dün çift çizgiyi gördüm bu aylarda doğum yapacak Ağustos Eylül annelerinin paylaşımlarını bekliyorum

Mrb benimde 8 Haziran ama daha önce sezeyan olduğum için daha önce doğum olacaktır belirtiler var mı bende kasık ağrısı oluyor arada o da çok yürürsem

Mrb benimde 8 Haziran ama daha önce sezeyan olduğum için daha önce doğum olacaktır belirtiler var mı bende kasık ağrısı oluyor arada o da çok yürürsem
bende belirti cok fazla goguslerim cok hassas ve kasigimda ara ara gelen seyirme ve batmalar var ikadar cabuk basladiki bende belirtiler hamileligin 2 haftasinda kanda bile cikmadan tahmin etmistim hamile oldugumu

Sizin ilk hamileliğin mi burdan takip edelim.4yıl sonra olunca hatırlamıyorum çoğu şeyi

Yarın kan tahlili yaptıracağım B hcg için . Bende önceki hamileliğimin sonrasında hipotroid olmustu 3 yıl ilaç kullandım son 1 yıldır Dr kesmişti ilacı gebelikte içeceğimi söylemişti onun için de ayrı tahlil vereceğim bir ara. Şimdi yatmak zorundayım iyi geceler

20 Mayıs ta en geç minik sevgilimizi kucağımıza alacağız Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah ..

Bende mayis 11 gibi kucağíma alcam inşallah 8 +1 deyim keseyi kalp atışlarını bebegimi gördük şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin belim çok ağrıyo biraz uğraşınca ,uykum geliyo gün içinde çok duygusallaştım ama güzel şeyler bebegim için:dua::anneadayı::KK46:

İnşallah sağlık sıhhatli bir şekilde alırız kucağımıza bende kan verdim sonucu 5 gibi alacağım

6+0 im.. daha doktora gitmedim, 10 gün sonra gidicem. cok merak ediyorum.
suanki belirtilerim: uykusuzuluk ve melankolik hallerim, gögüslerim hassas.

Tahlil sonucunu aldım bhcg 431,7 değerler normal çok şükür bende hemen gitmeyeceğim Dr a 6 haftalık olmasını bekleyeceğim

kızlar merhabalar benım de hesaplamalar göre 01.06.2017 doğum tarihi hepimize hayırlı olsun inşallah bebişlerimizin kalp atışlarınıda duyalım

Ben daha randevu almadım daha çok yeni ilk çocuğumda 5.haftada gitmiştim kalp sesini duymayız 8. Haftada gelin demişti boş yere git gel yapmamak için bekliyorum 7.haftada gitmeyi düşünüyorum

Bende daha gitmedim doktora test yalnış olurmu ki diye tekrarladım benimde sat 1Eylül çok sabırsızlanıyorum inşallah herşey yolundadır

Selam kızlar bende 4 haftalık hamileyim p.tesi kanda 2456 bhcg çıktı yarın bidaha gidicem bakalım herkese hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum

Slm kizlar.. benim 3 ekimdi regl gunum olmadim dun test yaptim ikinci cizgi silik cikti bugun beta hcg olcturdum 25.50 cikti doktora randevu falan almadim simdilik. Hamilemiyim degilmiyim kafam cok karisti :)

Back
X