2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Kızlar ultrasondan sonra doktora gittik bana göre dünden beri bıngıldağı çökük doktor baktı evet çökmüş bol emzir arada su ver hava çok sıcak dedi nurse harveysi arkadaşlardan biri gaz yaptığını söylemişti o zamandan beri vermiyorum çok rahatlıkla gaz çıkarıp sancıları azaldı doktor verme dedi yüzüde kuruyup pul pul atıyor acıdığı da belli elini atıyor kıyafetlerini sabunla yıkayın deterjan 1 yaşından sonra kullanın dedi 🤗
Bıngıldak çöküklüğü ne kadardı yani nasıl anladınız çok mu çöküktü az mı? Benim bebeğimde de hafif elim çökük gibi geliyor düz zemin değil yani.

Bıngıldak çöküklüğü ne kadardı yani nasıl anladınız çok mu çöküktü az mı? Benim bebeğimde de hafif elim çökük gibi geliyor düz zemin değil yani.
Normalde de dümdüz değildi yumuşaktı sürekli dokunuyordum kapanmasını takip etmek için bı gün elime her zamankinden yumuşak ve çökük geldi yarım parmak kadar ertesi gün doktora götürdüm kontrolü vardı söyleyince baktı evet çökmüş susuzluktan olur havalar çok sıcak arada su da ver dedi özellikle mama sonrası şimdi biraz toparlandı ama hala var ve su verince kana kana içiyor demekki gerçeten susuyorlar
Doktor kontrolleriniz yakın zamanda değilse saglikocagi da bakıyor götürüp baktirabilirsiniz

Kızlar bebeğin sonradan kolik olma ihtimali varmı bir haftadır felan bebeğim altıdan sonra akşam memeyi almıyor ağlıyor normalde yürüyünce susardı bugün onla da susmuyor uyuyana kadar böyle ya ne oldu anlamadım

Hanımlar bu emziren anneler düğünlerde ne giyiyor ya☹️ 10 gün sonra kaynımın düğünü var ne yapacağımı ne alacağımı şaşırdım🤦‍♀️

Back
X