Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de 4 haziranda dogum yaptım 60 gun olunca sanki bir sorun var gibi gelmişti ama diğer arkadaşlar uzunca bir süre olmamanın problem olmadığını söylediler.
Kızlar ultrasondan sonra doktora gittik bana göre dünden beri bıngıldağı çökük doktor baktı evet çökmüş bol emzir arada su ver hava çok sıcak dedi nurse harveysi arkadaşlardan biri gaz yaptığını söylemişti o zamandan beri vermiyorum çok rahatlıkla gaz çıkarıp sancıları azaldı doktor verme dedi yüzüde kuruyup pul pul atıyor acıdığı da belli elini atıyor kıyafetlerini sabunla yıkayın deterjan 1 yaşından sonra kullanın dedi
Normalde de dümdüz değildi yumuşaktı sürekli dokunuyordum kapanmasını takip etmek için bı gün elime her zamankinden yumuşak ve çökük geldi yarım parmak kadar ertesi gün doktora götürdüm kontrolü vardı söyleyince baktı evet çökmüş susuzluktan olur havalar çok sıcak arada su da ver dedi özellikle mama sonrası şimdi biraz toparlandı ama hala var ve su verince kana kana içiyor demekki gerçeten susuyorlar
Doktor kontrolleriniz yakın zamanda değilse saglikocagi da bakıyor götürüp baktirabilirsiniz
Kızlar dun bebeğime rota virüsü aşısının ilk dozu yapıldı. Bugün inanılmaz huzursuz ve neredeyse hiç uyumadı. Böyle bir yandan etkiyle karşılaştıniz mi? Kac gun sürdü bu huzursuzluk durumu?
Kızlar bebeğin sonradan kolik olma ihtimali varmı bir haftadır felan bebeğim altıdan sonra akşam memeyi almıyor ağlıyor normalde yürüyünce susardı bugün onla da susmuyor uyuyana kadar böyle ya ne oldu anlamadım