Evet evet bence de mizaç, aynı Bilge de öyle. Doğduğuma pişman edercesine ağlıyor iki gözümün çiçeği. Yani kapımdan geçseniz çocuğa işkence falan yaptığımı söylersiniz, öyle bir çığlık kıyamet. Sebep? Ben göremiyorum

vardır mutlaka da. Sadece gece değil gündüz uykularına da öyle kıyametle yatıyor, bi yerine bi şey mi oldu acaba diye korkuyorum artık. Ofluyorum, sabır çekiyorum, direniyorum.
Şöyle bir video izlemiştim. Bebeklerin istekleri asla bitmez, durmadan isterler fakat bunu tek bir sinir sisteminin karşılaması neredeyse imkansızdır. O yüzden sana destek en az 1 sinir sistemi daha gerekir. Yorulduğunda devralacak, sana nefes alma alanı açacak hem de bebeğin ihtiyacını karşılayacak. Bir bebeğe tek, sadece bir kadının, annenin bakması imkansız gibi bi şey. Tek bir sinir sisteminin dayanma kapasitesini aşıyor çünkü bebeklerin / çocukların istekleri, fakat aynı zamanda da karşılanması gerekiyor. Eşinden ya da yakınında varsa birilerinden mutlaka destek iste. Burda öyle sarıl kokla sakinleştir yazmak kolay (ki kolay da değil yani aynı ağlak bebeden bende de var) ama bunu kaldıracak, o ağlamaları karşılayacak sağlam da bir zihne ihtiyacın var. Benim o zihnim bazen hiç olmuyor, bari senin olsun