2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
O zaman 3. Ay a geçişteki ay sanırım ilk 2 ay a göre düşük alıyorlar. Benim bebeğimde ilk iki ay toplamda 2.800 aldı. Bu ay alamıyor gibime geldi 3. Ay kontrolünde görecez.
Bende prima 2 numaradayım da 3 numaraya kaç kiloda geçmek lazım sizce? Paket üzerine göre 2 numara için 8 kiloya kadar diyor ama bana pek öyle gelmedi gibi 6 kilodan sonra küçük gelcek gibi
Benim oğlum 35+5 te doğdu 3.255kg 21.05 ta, şuan 6kg hala 2 numara götürür diye düşünüyorum
Kaç kilo için 2 numara kullanıyorsunuz acaba ?
Canım biz 6 kiloyuz şuan ve 2 numara prima oluyor 6,5kg kadar olur diye düşünüyorum taşırma yapmadı henüz en uzun 10 saat takılı oluyor ve sıfır taşma
Ne alemler neden ayni gun gelmek istiyorlar ki😩 hastanede kalabiliriz deseniz ya da acikca doktor enfeksiyon riski olur dedi diyebikirsiniz
Öylede nasıl denir kendileri keşke düşünse. Mutlaka söyleyin sünnet olacağı gün diyip duruyorlar çokta samimi arkadaş

Kızlar size bir şey soracağım ben cumartesi günü oğlumu sünnet ettireceğim ama arkadaşlarımız var bir çift ve sünnet olacağını duyarlarsa mutlaka aynı gün gelmek istiyorlar bebeği görmeye fakat ben mikrop kapsın istemiyorum o gün gelsinler istemiyorum ne diyim nasıl söyliyim bilemiyorum bana akıl verin.
Hiç tavsiye etmem aynı gün misafir, bizim sünnetten sonra ablam ve eniştem geldi bebeğim sünnette korkmuştu ama eve gelince sakin ve uyudu hep ablam çay bile kurmama izin vermedi herşeyi o yaptı yine de perişan oldum sabah erken uyan, bebeğin ilk kez o kadar dehşete düşmüş şekilde ağlamasını sakinleştir , seni neyin bekleyeceğini neler olacağını tahminlerle önlemeye çalış üstüne misafir hiç çekilmez bizim yarın 4.haftamiz dikişlerin yarısı duruyor hala yaralar geçen hafta iyileşti bence ya hastanede kalacaz diyin yada enfeksiyon riskini söyleyin 🤷🏻‍♀️

Hiç tavsiye etmem aynı gün misafir, bizim sünnetten sonra ablam ve eniştem geldi bebeğim sünnette korkmuştu ama eve gelince sakin ve uyudu hep ablam çay bile kurmama izin vermedi herşeyi o yaptı yine de perişan oldum sabah erken uyan, bebeğin ilk kez o kadar dehşete düşmüş şekilde ağlamasını sakinleştir , seni neyin bekleyeceğini neler olacağını tahminlerle önlemeye çalış üstüne misafir hiç çekilmez bizim yarın 4.haftamiz dikişlerin yarısı duruyor hala yaralar geçen hafta iyileşti bence ya hastanede kalacaz diyin yada enfeksiyon riskini söyleyin 🤷🏻‍♀️
4 haftada hala dikişler mi duruyor ? O kadwr uzun mu sürüyor ya🙁

Bebişini sünnet yaptıran arkadaşlar süreçten bahsedebilir mi? Biz de 1-2 hafta içinde yaptırmak istiyoruz. Ben durmadan erteliyorum çünkğ nasıl geçecek diye strese giriyorum. Yalnızız çünkü kimsemiz yok burda . Çok ağlarsa naparım diye düşünüyorum bir de kıyamıyorum bir türlü🙁

4 haftada hala dikişler mi duruyor ? O kadwr uzun mu sürüyor ya🙁
Düğümleri açıldığı için çürümesi uzun sürdü 6 dikisten 4 ü düştü 2 tanesi de düşmek üzere korkacak görüntü 1 hafta sürüyor sonra pek korkulmuyor ipler ne zaman düşerse artık 🤗

Bebişini sünnet yaptıran arkadaşlar süreçten bahsedebilir mi? Biz de 1-2 hafta içinde yaptırmak istiyoruz. Ben durmadan erteliyorum çünkğ nasıl geçecek diye strese giriyorum. Yalnızız çünkü kimsemiz yok burda . Çok ağlarsa naparım diye düşünüyorum bir de kıyamıyorum bir türlü🙁
Aslında güzel geçiyor ilk gün zor olmuştu bizim çok korkmuştu ve ağrısı vardı ağrı için fitil kullandik sargı 3.gun düşüyor düşmezse ıslatıp açıyorsun zaten bunları doktor anlatacak birde Krem veriyor sargı açıldıktan sonra 5 gün sürülüyor 2 yaşa kadar her alt açmada da masaj yapılıyor ben ilk hafta korkup pişman oldum yaptığıma ama şimdi iyiki yaptım geçti gitti diyorum 🥰

Back
X