2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
2 gündğe uykuya dalmakta inanılmaz zorlanıyor. Uyutmam 1 saat sürüyor ama uyanması 5 dk . Bıraktığım gibi 5 dk sonra uyanıyor. Sebepsiz yere bağıra çağıra ağlıyor. Kucaktan asla inmiyor yapıştı kaldı bana 🤦 normalde akşam 8-9 gibi en geç uyurdu son 1 aydır güzel bir uyku rutinimiz vardı geceleri. Ama iki gündür gece 10 a kadar her tuşa basıyoruz uyuması içşn. Çıt sesine uyandıpı için kapı pencere kapatıp tüm ışıkları söndürüp evde sessiz sinema oynuyoruz
Gaz sancısı olabilir mi? Bacaklarını çekip ağlıyorsa özellikle veya aktif emdiğine emin misiniz? Ben bazen gaz diyorum meğer açmış mesela, normalde 3 saatte bir acıkan çocuk 1 saatte bile acıkabiliyor bazı günler. Ya da acıktı diyorum bezi rahatsız etmiş oluyor.. Gerçi eminim siz her şeyi düşünmüşsünüzdür ama bu kadar zor olduğunu okumamıştım:/ 1-2 hafta sürüyor diye biliyorum

Yapmadım da gelirlerse gelin pastası yapayım diye düşündüm. Üşenirsem ıslak keke dönerim 😂😂🙈 Filedeki hazır kurabiye hamurundan kurabiye yaparım. Birde çiğ köfte aldırırım dışardan belki. Bi de bi poğaça tarifim var çok basit. Ben mayalılar konusunda iyi değilim malesef. Birde pratik olmuyor bebeyle bşr de onu bekle mayalansın falan. Zaten bi denedim beceremedim geçenlerde, bebiş ağladı yarım kaldı. Maya çlı hamur sıcaktan mahvoldu. Bu kabartma tozuyla. Birde dereotlu süt de yapıyor 😁 buzluğa atmıştım ama bitmek üzere dayanamadım kendim yedim arada 😂😂 tarifi bırakıyorum
Mayasız Çok Kabaran Yumuşacık Poğaçam Mayasız Çok Kabaran Yumuşacık Poğaçam - Nefis Yemek Tarifleri
Ben de mayalı hamurda iyi değilim. Mayalanmasini bekleyecek sabrim yok, olsun bitsin istiyorum hemen😬
3 2 1 poğaça tarifi de basit. Ben hamuruna dereotu da koyuyorum, çok uğraşılmış görüntüsü veriyor.

Back
X