2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Bana da 3. Gün transfer yapıldı 7 Hücreli diğeri 3 hücreydi ama dediğim gibi eş de önemli bizimkisi istemiyor memorial. Umarım Murat hocaya ikna eder ona gideriz evde tüp bebek konusu tamamen kapandı cünkü. Bir de Mehmet şimşek sadece gebelik takibi yapıyor dimi
Gebelik takibinde bence mehmst şimşek.memorial da tonguç hoca.antalyanivf merkezinde kemal hoca çok iimiş.prf mehmet emin soysal da tedaviye başlamadan kontrol de iyi epey araştırdım.kemal bey kullandığı ilaçlar olsun iyi bir merkez diye duydum.aurıca embriyolog da iimiş.gelecek tüp bebek aman diyim boşa zaman harcsma

Arkadaşlar rahim kalınlaştırma sadece tüp bebek yada aşılama için mi geçerli? Benim kafam çok karışık. Ben doğal yolla gebelik deniyorum bir problemimiz yok görünürde. Ama son gittiğim kontrolde doktor rahim duvarımın olması gerekenden ince olduğunu söyledi. Ben de nar suyuna başladım 1 haftadır içiyorum. 4 gün sonra tekrar kontrol için çağırdı. Rahim duvarının inceliği için tedavisi sadece tüp bebekte mi önemli? Yani bana da tedavi uygulanması gerekmez mi? Sonuçta tüpte olsa doğal yoldan da olsa bebeğin tutunmasını engelleyen bir durummuş bu?

Arkadaşlar rahim kalınlaştırma sadece tüp bebek yada aşılama için mi geçerli? Benim kafam çok karışık. Ben doğal yolla gebelik deniyorum bir problemimiz yok görünürde. Ama son gittiğim kontrolde doktor rahim duvarımın olması gerekenden ince olduğunu söyledi. Ben de nar suyuna başladım 1 haftadır içiyorum. 4 gün sonra tekrar kontrol için çağırdı. Rahim duvarının inceliği için tedavisi sadece tüp bebekte mi önemli? Yani bana da tedavi uygulanması gerekmez mi? Sonuçta tüpte olsa doğal yoldan da olsa bebeğin tutunmasını engelleyen bir durummuş bu?
ben söyleyen doktor duymadım burada yumurtası yetersiz zararlı kisti miyomu olanlara sperm problemleri olanlara bir şeyler söylüyorlar görünürde bizim de sıkıntımız yoktu.benimde rahim normal kalınlıkta idi neden estrofem kullanıyorum değil mi? bu birazda sporcuların kaslarının güçlü olmasına rağmen performans arttırıcı kullanmaları gibi birşey.

Hacamat ise yaradi mi
Canım inşallah bebeklerimiz bu tedavilerimiz de gelir bende ocak ayında tekrar baştan başlıycam benim dondurulmaya hiç yumurtam kalmıyor geçen ay ki negatif den sonra adetle birlikte incir havuç kürüne başladım, arısütü bal polen propolis çörek otlu karışım yaptırdım onuda yiyorum, ayrıca hayıt tohumu,aslan pencesi , civan perçemi üçünü karıştırıp çayını içiyorum geçen salı günü de hacamat yaptırdım ocak ayına kadar inşallah kendiliginden olur :KK70::KK70:

Back
X