2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Ben daha once 2 kez oldum histeroskopi canim.onumuzdeki transferde de yapilacak zaten histereskopi sirasinda rahime cizik de atilacak.sonrasinda embriyo koyulacak.benim de bisey yoktu histeroskopide.ben gecen yil mayista yaptirmistim en son.bakalim insallah temiz cikar.senin icin sevindim.insallah sonrasi da guzel olur.
Transferden önce niye yapıyolarki yararımı var tutunmaya bide çiZik neden. Doktorumla bu sefer yapay rahim üreterek dölleme şeklini konuştuk bidahaki sefer öyle denemek istyrum yaptılarmı sana hiç canım

Hatta kendisi muaynhanesinde transferden iki gün önce iki tane lazer atışı yapalım rahim içine tutunmayı kolaylaştırcağına inanıyorum dedi

Hatta kendisi muaynhanesinde transferden iki gün önce iki tane lazer atışı yapalım rahim içine tutunmayı kolaylaştırcağına inanıyorum dedi
Rahim icine cicik atma sebebi tutunmayi kolaylastiriyomus.ayni zamanda da gebelik asisi yapicak.ikisiyle birlikte tutunmayi artirmayi amacliyorlar.olur mu bilmem.

asyahayat asyahayat canimm nasilsin nasil gdiyor kac hafta oldu ne durumdasin :)
Valla canim iyiyim diyelim iyi olalim ama bulantilarim cok yemek yiyemiyorum sudan bile kusuyorum cok zorlaniyorum ama bunada sukur.11 haftalik oldum canim insallah onumuzdeki hafta kontrole gitcem belki o zaman cinsiyet tahminindede bulunur saglikli sihhatli hayirli ve kardesine karsi merhametli olsun kiz erkek farketmez Allahin izniyle insallah.sen neler yaptin canim ben surekli yattigim kontrol edemiyom buraya

Valla canim iyiyim diyelim iyi olalim ama bulantilarim cok yemek yiyemiyorum sudan bile kusuyorum cok zorlaniyorum ama bunada sukur.11 haftalik oldum canim insallah onumuzdeki hafta kontrole gitcem belki o zaman cinsiyet tahminindede bulunur saglikli sihhatli hayirli ve kardesine karsi merhametli olsun kiz erkek farketmez Allahin izniyle insallah.sen neler yaptin canim ben surekli yattigim kontrol edemiyom buraya
neyse canim saglikli shatli olsunda mecbur katlanacagiz biseylere.amin insallah canim.ben devleten rapor alabilmek icin ugrasiyorum asilama raporum cikti bugun asilmaa olacagim

neyse canim saglikli shatli olsunda mecbur katlanacagiz biseylere.amin insallah canim.ben devleten rapor alabilmek icin ugrasiyorum asilama raporum cikti bugun asilmaa olacagim
Aaaa cok sevindim canim insallah sonuclari guzel olur hakkinda en guzeli olur insallah sendende guzel haberler alicaz haberlerini bekliyorum;)

Selam kızlar belki birilerine umut oluruz..buralarda çok gezmiştim yüzdeyüz globozo olup hamile kalan oldumu acaba diye. Çok şükür hamileyim iki buçuk aylık olduk biz 😊 sorusu olan varsa yardımcı olmaya hazırım her zaman
Allah dileklerinizi kabul etsin inşallah 😘

Back
X