2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

mrsmom22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2016
59
66
3
Merhaba güzel anne adayları :) :KK200::KK200:artık ben de hamileyim şükürler olsun..Hamileğimin 4. haftasında yani adet döneminde kanamam oldu bi gün ve sonra kahverengi lekelenmeler şeklinde devam etti dktorları bilirsiniz ilk çok olumsuz baktılar umut vermedi sadece hcg ye göre konuşabiliriz dedi..ve ilk hcg:38 sonraki gün:68 4 gün sonra:398 yine 4 gün snra yani bugün baktırdğımızda 1998 çıktı veeee keseyi de gördük bugün 5+6 yız bebegimlee :) yani demek istediğim şu az da olsa kanamanız olursa korkmayın ben çok korktum ve stres yaptım ama çok şükür herşey yolunda Allaha şükürler oolsun sizlerde bol bol dua edin ve umudunuzu kaybetmeyin Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin..Sevgilerimlee...:anneadayı::KK200::KK200::KK200:

8 haftadayim hala kahve lekeler oluyor. Cok az hareket ediyorum buna ragmen durmadi. Dr lezyon olusmus YAni kan pihtisi 1 ay daha gidebilir dedi. Cok hareket edince kanamaya basliyor :( kanayan kisim kese etrafi olunca endise duyuyorum.

merhaba allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin .. :)
bende gecen hafta cuma gunu ogrendım adet gunumdu guatr rahatsızlıgım ıcın doktora gıdıp kan vermıstım :)
o gun beta 117 dı. ertesi gün baska hastanede 147 cıktı doktor az buldu ıkı sonra tekrar cagırdı.pazartesi akşamı yıne gıttım 231 olmustu ve doktor dıs gebelık veya düşük olur dedi. carsamba tekrar gıttım 390 olmus. yıne aynı sekılde düşer dediler. her gıttıgımde aglayarak cıktım bende dun ozel bı hastaneden randevu aldm. vajınal ultrasonla baktı suan bı sorun yok dıs gebelık veya dusuk demek ıcın erken cunku kese gozukmuyor daha degerlerın kucuk dedi.iki kat artmasa bile artıs var bekleyecegız dedi. ve içimi rahatlattı. hıc kanamam ve sıddetlı agrım olmadı çok şükür. şimdi haftaya carsambaya randevu aldım gittiğimde keseyı gorucem inşallah.:dua::KK200:

8 haftadayim hala kahve lekeler oluyor. Cok az hareket ediyorum buna ragmen durmadi. Dr lezyon olusmus YAni kan pihtisi 1 ay daha gidebilir dedi. Cok hareket edince kanamaya basliyor :KK43: kanayan kisim kese etrafi olunca endise duyuyorum.
Benim çok çok azaldı lekelenme..bende hep yatıyorum 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi doktor inşallah..siz kalbini dinlediniz mi bebeğinizin ? şu 3 aylık dönemi hayırlısıyla atlatırız inşalllahh..

merhaba allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin .. :)
bende gecen hafta cuma gunu ogrendım adet gunumdu guatr rahatsızlıgım ıcın doktora gıdıp kan vermıstım :)
o gun beta 117 dı. ertesi gün baska hastanede 147 cıktı doktor az buldu ıkı sonra tekrar cagırdı.pazartesi akşamı yıne gıttım 231 olmustu ve doktor dıs gebelık veya düşük olur dedi. carsamba tekrar gıttım 390 olmus. yıne aynı sekılde düşer dediler. her gıttıgımde aglayarak cıktım bende dun ozel bı hastaneden randevu aldm. vajınal ultrasonla baktı suan bı sorun yok dıs gebelık veya dusuk demek ıcın erken cunku kese gozukmuyor daha degerlerın kucuk dedi.iki kat artmasa bile artıs var bekleyecegız dedi. ve içimi rahatlattı. hıc kanamam ve sıddetlı agrım olmadı çok şükür. şimdi haftaya carsambaya randevu aldım gittiğimde keseyı gorucem inşallah.:dua::KK200:
Geç döllenme olabilir tatlım amin inşallah teşekkür ederim inşşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :) inşallah katlayarak artmaya devamm eder hcg n : ) dualarım seninlee o günde keseni görürsün inşşşş :) burda hepbirlikte tecrübelerimizi paylaşırızz :)

Geç döllenme olabilir tatlım amin inşallah teşekkür ederim inşşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :) inşallah katlayarak artmaya devamm eder hcg n : ) dualarım seninlee o günde keseni görürsün inşşşş :) burda hepbirlikte tecrübelerimizi paylaşırızz :)

evet gelısme oldukca yazacagım buraya :) ilk gebeliğim ve tecrübesizlik daha da tedirgin ediyor insanı .. hepimizin dilediği gibi hamilelikleri evlatları olur inşallah :) :dua:

evet gelısme oldukca yazacagım buraya :) ilk gebeliğim ve tecrübesizlik daha da tedirgin ediyor insanı .. hepimizin dilediği gibi hamilelikleri evlatları olur inşallah :) :dua:

benimde ilk göz ağrım olucak inşallahh evet kesinlkle paylaşalım yaşadıklarımızı fikir edinelimm .. :anneadayı::KK200:Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh :dua:

Ben de geldim kızlar temmuz annesi olcaz ins tabi benim Ağustos da olabilir 31 temmuz tahmini

Benim çok çok azaldı lekelenme..bende hep yatıyorum 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi doktor inşallah..siz kalbini dinlediniz mi bebeğinizin ? şu 3 aylık dönemi hayırlısıyla atlatırız inşalllahh..

Her gittiğimde dinletiyor. Risk devam ediyor. Insallah atlatitiz:( bazilari 9 ay bile yatiyormus umaraim hemen iyilesiriz

Merhaba kızlar bende varım bu çarşamba kontrolüm var Rabbim sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin

Bende Allah nasip ederse temmuz da kucağıma alıcam ins bebişimi 9 haftalığız bizde Rabbim sağlıklı bi sekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ins

Merhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım inşallah. 8.haftanın içindeyiz :KK46: Allah'ım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :dua::dua::dua:

bende temmuz annesi olacağım inş :) 8 aralıkta doktor randevum var kalp atışını duyacağız hayırlısıyla

Bizimde Allah nasip ederse 7. haftanın içindeyiz. Allahım isteyen ve bekleyen kullarını sevindirir inşallah. 4 yıllık bekleyişin ardından rabbim ilk kez nasip etti bizede. Rabbim tamamına erdirir cümlemizinkini

merhaba inş bende ya temmuz ya da ağustos başı annesi olacağım Allah hem benim hem de sizlerin hamileliğini sorunsuz şekilde sürdürsün inş

merhaba bende ikinci bebeğime hamileyim 7+4 deyim. Kalp atışını duyduk geçen hafta . bir dahaki randevum 1 ay sonra

Back
X