2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

TopukluPollyanna

Life is beatiful!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.040
2.183
39
Merhabalar,

Oncelikle kısaca kendimden bahsedeyim, 30 yaşında İstanbul'da yaşayan ve bir oğlu (9 yaş) olan yeni anne adayıyım:KK76:

Geçtiğimiz haftalarda regl günüm gelmeden 4 ayrı idrar testi yapmış, hayalet çizgileri görmüş, hakikaten hayal mi görüyorum diye bir de burada teyit ettirmiştim :) Regl günüme 1 gün kala (1 haziran) idrar testi yaptırıp 6.46 beta hcg ile hamiş olduğumu öğrendim. Bu sefer hamile miyim degil miyim sorusu, degerim düsük mü degil mi sorusuna bıraktı yerini :cool: Hemen daha önce muayene oldugum doktora mesaj atarak bilgi almaya başladım. 2 Haziran da tekrar test yaptım bu defa degerim 9.50 ye çıkmıştı. Hesaplamalarıma göre yani 2 günde bir katlanıyorsa ertesi gün olduğu için deger gayet güzeldi :) Fakat hafif kanamam başlamıştı, Dr. tavsiyesiyle hem folik asite hem de progestan 200 mg vajinal başladım. Üstüne görmemi yoksa ne oluyor derken 4 haziran da tekrar kan testi ile dr. muayenesine gittim. Beta hcg düzenli artıyordu, 24.54...Ve muayene de rahimde herhangi bir kanama görünmüyordu. Dr. şuan için problem görülmediğini, geç döllenme yaşamış olabilecegimi söyledi ve 9 gün sonra görüşelim dedi.Hafif kanamam devam ettiğinden pruloton ampul verdi ve acilde tek doz olarak yaptırdım.

Tam regl günümün bitmesi gereken zamanda kanamam kesildi. Ve regl sancısına benzeyen agrılarım da kayboldu...Şimdi 12 Haziran cuma gününe tekrar dr. kontrolüm var...Çok şükür ki yolculuğumuz başladı.

Çok fazla araştırdığım, tırım tırım degerlere baktığım, acabalarla boğuştuğum aşikar :) Bu kadar detaylı yazmamın sebebi de benzer bir durum yaşayan biri olursa bir nebze de olsa içinde umut olmak :KK200:

2016 Şubat taze anne adayı olarak, diğer 2016 Şubat annelerini bekliyorum, sizler ne durumdasınız :emir_bebek::KK200:

Canim oncelikle tebrik ederim saglikla rabbim kucagina almayi nasip etsin :KK68: ne guzel bir oglunda varmış Allah bağışlasın insallah :) ben 28 yaşındayım malesef su son 9 aydir yasadiklarim bir kabus gibiydi 9 yillik evliyim ve 1 yildir artik cocugumuz olsun istiyorduk 3 ay arayla 2 kez kimyasal gebelik yasadim ve 6 ay da sebebini bulmak icin cok yoruldum yapilmayan test kalmadi bircok dr gezdik ve herbiri baska bir şey soyledi nihayetinde testlerimiz esiminde benimde temiz cikti.. Artik zamana biraktim olursa olur olmazsa olmaz diye kafamdan tamamen attigim donemde hamis oldugumu bende adetimin ilk gunu 516 cikti degerim daha once en yuksek gordugum deger adetim bittik ten sonra 43 olmustu ve ben havalara uctum rabbime binlerce sukrettim :KK68: cok sukur hersey normal gidiyor gercek gebelik yasiyorum mide bulantilari bas donmeleri diger iki gebeligimde hic hissetmedigim belirtilerdi ilk haftam cok fenaydi fakat birkac gundur cok rahatim kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum sanirim karnim sismedende inanamayacagim:) Allahim ins bu sefer tamamina erdirsin sabirsizlikla bekliyorum ve tahmini dogum tarihimiz 7 şubat :KK68:

@hly1987 merhabalar hosgeldin
Sanirim kafa yormayip beklemedigin anda yakaliyor bu durum kisiyi,uzerine cok dustugun zaman hersey gibi kaciyor gidiyor o da

Kimyasal gebelik ile ilgili cok bir bilgim yok acikcasi ve atlatmana hamisligine kavusmana cok sevdindim eminim ki yorucu gunler olmuştur...Simdi keyifli bir hamilelik dönemisaglikla kucagina almani diliyorum:KK200::emir_bebek:

Ben regl tarihimden 2 .3 gun once tum belirtilerimi kaybettim resmeb, gogus ucu sizlamasi bel agrisi...hepsi kalkti gitti.Zaten sanirim. Gec dollenmeden dolayi da 1 hafta gec gelecegim takipte, bu cuma kontrolde saniyorum ki belli olur Hoppa

Merhabalar,

Oncelikle kısaca kendimden bahsedeyim, 30 yaşında İstanbul'da yaşayan ve bir oğlu (9 yaş) olan yeni anne adayıyım:KK76:

Geçtiğimiz haftalarda regl günüm gelmeden 4 ayrı idrar testi yapmış, hayalet çizgileri görmüş, hakikaten hayal mi görüyorum diye bir de burada teyit ettirmiştim :) Regl günüme 1 gün kala (1 haziran) idrar testi yaptırıp 6.46 beta hcg ile hamiş olduğumu öğrendim. Bu sefer hamile miyim degil miyim sorusu, degerim düsük mü degil mi sorusuna bıraktı yerini :cool: Hemen daha önce muayene oldugum doktora mesaj atarak bilgi almaya başladım. 2 Haziran da tekrar test yaptım bu defa degerim 9.50 ye çıkmıştı. Hesaplamalarıma göre yani 2 günde bir katlanıyorsa ertesi gün olduğu için deger gayet güzeldi :) Fakat hafif kanamam başlamıştı, Dr. tavsiyesiyle hem folik asite hem de progestan 200 mg vajinal başladım. Üstüne görmemi yoksa ne oluyor derken 4 haziran da tekrar kan testi ile dr. muayenesine gittim. Beta hcg düzenli artıyordu, 24.54...Ve muayene de rahimde herhangi bir kanama görünmüyordu. Dr. şuan için problem görülmediğini, geç döllenme yaşamış olabilecegimi söyledi ve 9 gün sonra görüşelim dedi.Hafif kanamam devam ettiğinden pruloton ampul verdi ve acilde tek doz olarak yaptırdım.

Tam regl günümün bitmesi gereken zamanda kanamam kesildi. Ve regl sancısına benzeyen agrılarım da kayboldu...Şimdi 12 Haziran cuma gününe tekrar dr. kontrolüm var...Çok şükür ki yolculuğumuz başladı.

Çok fazla araştırdığım, tırım tırım degerlere baktığım, acabalarla boğuştuğum aşikar :) Bu kadar detaylı yazmamın sebebi de benzer bir durum yaşayan biri olursa bir nebze de olsa içinde umut olmak :KK200:

2016 Şubat taze anne adayı olarak, diğer 2016 Şubat annelerini bekliyorum, sizler ne durumdasınız :emir_bebek::KK200:

tebrik ederim öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Benimde değerim 06 haziran da 22,01 çıktı çok düşük geldi dr um takip edicez bakıcaz nasip artık dedi .Bu cumartesi tekrar test yapılacak korkuyorum açıkcası biraz değer yükselmezse diye umut oldu sizin paylaştıklarınız bana.

Kizlar merhaba teste bakarmisiniz
20150608_152416.jpg

Canım pozitif görunüo ama emin değilsen bir test daha yap veya kan testi yaptr hayırlısı olur inşallah

pozitif canım benim testim seninkinden dahada silikti ve geç çıkmıştı.Hemen test yaptırdım pozitif çıktı çok şükür.Test yaptır canım sende biranevvel.
kan testi verdm arkadaslar 3 te belli olacak

Benim için durum ii sayılmaz :KK43: geçen ayın 2sinde adet oldum.Buayda adetine birgün kala test yaptım pozitif çıktı...gece eşim işten gelince 2deacile gittik kan testi yaptırdım 202 çıktı sabah kasığımda çok ağrı olunca tekrar kan testi yaptılar 287 çıktı ama bebek oluşmadan bozulmuş dediler birkaç güne kanamn olur dediler ama ben kötü bişey hissetmiyoru ve hâlâ kanamam olmadı çok korkuyorum acaba kese oluşmadımi kagam çok ksrışık :,((

Benim için durum ii sayılmaz :KK43: geçen ayın 2sinde adet oldum.Buayda adetine birgün kala test yaptım pozitif çıktı...gece eşim işten gelince 2deacile gittik kan testi yaptırdım 202 çıktı sabah kasığımda çok ağrı olunca tekrar kan testi yaptılar 287 çıktı ama bebek oluşmadan bozulmuş dediler birkaç güne kanamn olur dediler ama ben kötü bişey hissetmiyoru ve hâlâ kanamam olmadı çok korkuyorum acaba kese oluşmadımi kagam çok ksrışık :,((
Acildeki dr anlamaz ki uzulme bir guunde de artmis hcg olumlu dusun canimm

Allah yardımcın olsun canım .İnşallah değerin normale döner.

tebrik ederim öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Benimde değerim 06 haziran da 22,01 çıktı çok düşük geldi dr um takip edicez bakıcaz nasip artık dedi .Bu cumartesi tekrar test yapılacak korkuyorum açıkcası biraz değer yükselmezse diye umut oldu sizin paylaştıklarınız bana.

Çok teşekkür ediyorum,bu esnada kendinize dikkat edin, inşallah degeriniz yukselir güzel bir şekilde, güzel haberlerinizi bekliyorum:KK19:

Pozitif gorunuyor degerini merakla bekliyorum :KK200:

Korkunu anlayabiliyorum, dr. da muayene olsan için ferahlar belki :KK200:

Oldum devlet has. Gitmistm oda aynı şeyi söyledi ama 3 haftalık diolar ve oluşmadan bozulmuş diolar acele etmek istemiyorum herkz birasdaha bekle dedi ama sol kasığim çok ağrıo doktrlarn dediği doğru çıkıcak DİE korkuyorum:KK43:

X