2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

Merhaba Arkadasşlar...
Şuan 33+6 günlük hamileyim, inşallah temmuzda bende yavrumu kuağıma alacağım.. Gecen hafta yani 33+2 de doktora gittiğimde karın cevresi 10 gün fl uzunluğu 2 hafta geri dendi, ve kilosu az dedi doktorum 1820 gr ölçüm yaptı.. Ben cok endişe duyuyorum,, Kilo alır mı acaba hasta mı gelişmiycek mi vs diye.. Bu arada başka sıkıntılarla da uğrastım kilo almam gerekirken 2 kilo verdim aç susuz kaldım.. 1 hafta üzüntüden.. benim durumumda olan var mı.. geriden giden doktorşlarınız sizlere ne dedi.. beni rahatlatın ne olur :KK43:
Canım başka postta okumuştum bazen ölçümler yanıltıcı oluyor bence çok stres yapma bebeği ve kendini üzüp gelişmesine engel olma iyi düşün herşey güzel olacak...

selammm
daha once de forumdan foruma dolanırdım ama o zamanlar cok vaktım vardı sımdı pek yok
3 yasında 1 oglum var
sat ye gore 14 agustosta da 1 kızım olacak ama ben 29 temmuzda dogmasını ıstıyorum :)
suanda boyu ve kılosu 31.haftayla uyumlu gıdıyor fakat ben henuz 28 deyım
Allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın
umarım 29unda saglıkla gelır kızım

37. haftaya girdim sancılarım başladı gibi biraz kasıklarımda biraz belimde sıcak basıyor ve bebek bir yerde toplanıyor. bu haftalardakiler siz nasılsınız?

36.haftada erken doğum diye yatırdılar beni sancılarımı durdurdular şimdi de benim kız inat ediyor gelmicem diye :) ne ağrım var ne sancım ara sıra sertleşme oluyor karnımda o kadar. Daha kanala oturmamış başı dedi doktorum.

Back
X