Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr
inş geçer. ilk aşılama kütahyadayım. ilk çocuğum normal yollardan oldu ama uzun süre bekletmişti kardeş istiyoruz kuzumuza ama 2 yıldır beceremedik artık aşılamaya geçildi hayırlısı
inş geçer. ilk aşılama kütahyadayım. ilk çocuğum normal yollardan oldu ama uzun süre bekletmişti kardeş istiyoruz kuzumuza ama 2 yıldır beceremedik artık aşılamaya geçildi hayırlısı
Kızlar selam , ben de klomen tedavisi gördüm ve başarısızlıkla sonuçlandı doktorum tüp bebek ya da çok önermiyorum ama aşılama yaptırabilirsin dedi.Gittiğim hastanede tüp bebek bölümü olmadığı için evime yakın Yeditepe Üniversitesi Hastanesine gittim, bölüm başkanı Prof. Cem Fıçıcıoğlu ile görüştüm.Olması gereken tüm tahlillerimi de gösterdim konuştuk.Tüp bebek yerine aşılama önerdi kasım ayı için.Yani başarılı bir yöntem mi bu aşılama yöntemi. Hamile kalma oranı nedir, bilenler yardımcı olursa çok sevinirim