- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
İnşallah canım benim hadi hayırlısı olsun herşeyinHayırlısı olsun canım yarın haber veririsin o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim hadi hayırlısı olsun herşeyinHayırlısı olsun canım yarın haber veririsin o zaman
Oyle deme canım ya hayırlısı inşallah yüksek cikar. Aşılamanın kaçındı günündesin?Bende dayanamadım kan verdim 1 saat sonra çıkacak sonuç 0.100 duymayı bekliyorum kendimi hazırladım emin olayım dedim
Aşılama yapılan gününü saymazsak 13. Günü ama ben 9. Gün yaptırmıştım negatif çıkmıştı o yüzden hazırlıklıyımOyle deme canım ya hayırlısı inşallah yüksek cikar. Aşılamanın kaçındı günündesin?
0.100 canım üzülmekten ziyade tedavinin devamından vazgeçesim var çünkü bir sorun yok ve herşey normalin üzerinde görünüyor Ama olmayınca olmuyor sanırım zamanı var ve Rabbimin nasip etmesini beklemeliyim.Nasıl canım kaç çıktı kiüzülme yaaa
Benimde oyle herşeyim normal ama olmuyor0.100 canım üzülmekten ziyade tedavinin devamından vazgeçesim var çünkü bir sorun yok ve herşey normalin üzerinde görünüyor Ama olmayınca olmuyor sanırım zamanı var ve Rabbimin nasip etmesini beklemeliyim.
Benimde oyle herşeyim normal ama olmuyorhayırlısı olsun canım sende sıkma canını sakin kafayla düşünmeye çalış. Bende yarın kan verecem umudum yok hiç. Belirtim de sıfır
Açıklanamayan infertilite en kötüsü. Bir problem olsa en azından çözülse ama herşey yolundayken olmaması daha da moral bozuyo. Bende 3 yıl önce istemediğim halde hamile kaldım düşük tehlikem olduğu halde önemsemedim 1.5 aylıkken düştü bebeğim ve kürtaj oldum.Sanırım onun acısını çekiyorum şuan. Hayırlısı artık.
test yaptın mı canım merak ettim inşallah iyi haber verirsinİnşallah canım benim hadi hayırlısı olsun herşeyin
hakkınızda hayırlısı olsun canım. inşallah rabbim mucizesini hiç ummadığın anda hayırlısı ile nasip eder inşallahBen eşimle konuştum ve biraz ara vermeye karar verdim
test yaptın mı canım merak ettim inşallah iyi haber verirsin
İnşallah canım hayırlısı artık inşallah sizden güzel haberler alırımhakkınızda hayırlısı olsun canım. inşallah rabbim mucizesini hiç ummadığın anda hayırlısı ile nasip eder inşallah
Oyle canım benim oyleHayırlısı olsun kuzum ya üzülme vardır bir zamanı