• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım ben dün keşfettim grisini galeta yiyorum kepekli yanında zeytin siyah olanından yiyorum hem midemi bastırıyor hemde bulantı yapmıyor bence dene hemde kalorisi az kilo aldırmıyor
Saol canım deneyecem mutlaka, bugün hiç kusmadm çok mutluyum. Sanırım geçecek yavaş yavaş artık.:)

Günaydınlarr herkese çatlatma iğnesini dün gece vuruldum hayırlısı artık
duygucum senin kaç yumurtan vardı büyüklükleri neydi aşılamada canım

Çok şükür fulyam iyiyim herşey yolunda gibi.. yarın doktorumuz görecek bakalım.. birşey de göremeyecek gerçi ama.. en azından değere tekrar bakılır ilaç vs başlayacak mı karar verir mi bilmiyorum kuzum
Sen nasılsın?
güzel haberler alalım inşallah değerin kat ve katlansın sağlıkla sıkı sıkı tutunsun kuzu inşallah

bende iyiyim canım ne olsun süreç devam yarın aşılama olacak bir gün izin alacağım bilemiyorum işimin zor olduğunu biliyorum ilerde denemedim tühh dememek için deniyorum arzucum. Rabbim mucizesini gösterir inşallah

üniversite hastanesinde kendileri yapıyor canım iki saat önce eşin sperm verecek dediler yarın arayacaklar
yaşın cok genç maşallah allahın izniyle yakın zamanda senin güzel haberlerini alacağız bak gör canım

amin ablam hepimize inşallah bebiksiz hatun kalmasın topiğimizde:anneadayı::anne:
bizimde iki saat sürdü sperm yıkama işlemi hemen doktora yetiştirdik işlemi yaptı..Abla inan bende heyecanlandım sana içim ferah inş sonuda güzel olacak..Rabbim yardımcın olsun herşey sorunsuz olsun yarın büyük gün..hiç kalkma yarın hazır çalışmıyorsun da hep yat..

Salatalık yiyorum canım, ama leblebi falan denemedim, onu da denerim. Dışarı çıktığımda zor oluyor yaa, biraz önce kendimi zor attım eve. Ben dursam da kız durmuyor, mecburen çıkıyorsun dışarı. Allah ım günah yazmasın da o dönerler ne pis kokuyor öyle,kendimi zor tuttum valla:kusmuk:

karanfil de iyi geliyor cnm bulantıya günde bir iki tane yutuver..

Back
X