A
anneveoglusu
Kuzum haberler biraz karışık aslına bakarsan dün akşama kadar hastane çantama kadar hazırladım ruhumu hazırladım kürtaj olacağım diye ama dur anlatayım baştan..
Şimdi benim kendi doktorum yurtdışında olduğu için bu zehirlenme olayı için beni acilen yatırdılar bizimkiler bir hastaneye.. neyse sonra 4. günün sonunda hastanede enfeksiyon alacağım diye taburcu olduk o gün ultrasonda 6+1 de doktor "derinden gelen ses senin ki değilse bu yaramazın kalbi" dedi.. cihaz doppler olmadığı için ben duyamadım tabi.. neyse taburcu olduk işte cuma günü.. pazartesi doktorumuz döndü Türkiye ye.. hemen gittik yüzü asıldı kalp atışı alamıyorum dedi yıkıldık tabi doktorum ben eşim annem muayene odasında kalakaldık çünkü bulantılarım da bıçak gibi kesilmişti birden bire.. doktorum "arzu o doktorun yanılmış olmasını dilemekten başka bir çare yok bayrama kadar kanaman olursa kaç olursa olsun ara he yok olmazsa bayram sonu son bir kez gelişimine bakalım sen gelirken yatacakmış gibi hazırlıklı gel" dedi pazartesi ve salı akşama kadar zindan oldu bildiğin bir yanım vazgeçme diyor bir yanım çınarım kardeşini çağırdı güçlü ol diyor
Dün akşam 8de bir çıkardım psikolojik heralde dedim peşine bir daha.. bir daha.. bir daha.. sabah kalktım gene.. Allahım umut et diyor bana.. belki de bir mucize oldu yavrumun duran kalbine yeniden can verdi Rabbim.. bilinmez..
Sabrediyorum.. sonumuz hayrolsun teyzemiz..
Sen nasılsın? Dondurma işlemi eylüldü dimi? Miyom ne zaman alınacak Kuzum? Yardım edecek birileri var mı bakımında?