Kızlar nasılsınız, ben şimdi doktordan geldim yine, cinsiyet yine belli değil. Bundan 1 ay önce acile gitmiştim hani oradaki doktor %80 erkek demişti hatırlarsınız, bugün gittim doktorum izinli biliyorum ama eşimde işbaşı yapmadan gelmek istedi o yüzden gittik. Nöbetçi olarak dalga bey varmış. Neyse muayeneye girdik. Çok şükür bi sıkıntı yok. Yanlız doktor beni çok panik gördü ne bu g halin dedi. Ben ve paniklik bilirsiniz beni hiççç panik değilimdir halbuki

cinsiyet göremiyorum dedi. Çünkü bebekler normalde rahmin alt duvarı ya da tan tarafında durur, o zaman aşağıdan bakarız dedi. Ama sizin ki üst duvara dönmüş yani alttan bakmak imkansız dedi. Biraz uğraştı falan dönmedi. Yani öyle olunca bebeğin eşi kapatıyorum bacak arasını. Yani yandan kemik yapısına göre kız gibi dedi.ama yine de yanılma payım var dedi. Çünkü yandan erkekte olsa bacaktan gözükmez dedi. Yani anlayacağınız bizin işler iyice karıştı. Ne işin var rahmin üst duvarında millet gibi dursana olman gereken yerde

yine de çok şükür bu günleri gördüm, doktora da dedim hala inanamıyorum hala korkuyla geliyorum hala kanama vear mı diye kontrol ediyorum hergün kaç defa dedim. Biraz rahatlattı beni sağolsun.rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, tüm kalbimle istiyorum bunu.