- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
- #5.641
Evet canm benm iyi oluyo tabikiGüzelmiş canım bu işin içinde olmak büyük avantaj böyle hamilelikte özellikle :) allah kolaylık versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canm benm iyi oluyo tabikiGüzelmiş canım bu işin içinde olmak büyük avantaj böyle hamilelikte özellikle :) allah kolaylık versin
hayırlı haberler ile gelin inşallahTeyzoşlaarı bis kızçeyi görmeye gidios dualarınızı eksk etmeyin tamam mı :)
Ayy ne güzel, Biz de yarın gidecez inşallah, zaman geçmiyor vallaTeyzoşlaarı bis kızçeyi görmeye gidios dualarınızı eksk etmeyin tamam mı :)
O neymiş canım? Sen ayrıntılı ultrason,girdin hiç bir sorun yoktu ben bundan sonra da sorun olacağını sanmıyorum içini ferah tut doktorlar herşey söylerKızlar gttk biras moralm bozukdu ama inşallah biley yoktur.Doktor bacak bıyu kısalığı var biraz dedi yani ciddi biley olmadığını söyledi takip edelm düzeliebiliyoda falan dedi.Bilmiyorm ya inşallah düzelr Allahn dediği olur tabiki![]()
Girdim de canm snradan da gerileme olabiliyomuş yani çok önemli deil dedi zaten de işte insann canı sıkılıyo yinede.inşallah skntı çıkmaz canmO neymiş canım? Sen ayrıntılı ultrason,girdin hiç bir sorun yoktu ben bundan sonra da sorun olacağını sanmıyorum içini ferah tut doktorlar herşey söyler
Yaaaa hayırlı olsun cnm çok sevindim ❤❤❤Kızlaaaar been hamileyiiimmmmm :)
Yaşasınnnnn gene teyze oluyoruzKızlaaaar been hamileyiiimmmmm :)
Sağol canım benimYaaaa hayırlı olsun cnm çok sevindim ❤❤❤
Sıra sizde bekliyorum ha gelin arkamdanYaşasınnnnn gene teyze oluyoruz![]()
Inşallah canım benim sağ salimSıra sizde bekliyorum ha gelin arkamdan
cok sevindim sevgul.ablaa hayirlu ugurlu olsun insaallahSıra sizde bekliyorum ha gelin arkamdan
Sağol balım allah razı olsun darısı sizlere inşallah duacınızımcok sevindim sevgul.ablaa hayirlu ugurlu olsun insaallah
O kuzular gelecekleerInşallah canım benim sağ salim![]()
Amin canımın içi sağolasınAllahm kat be kat artmaları göstersin inşalahhhhh ne güzel haber