• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Kızlar gttk biras moralm bozukdu ama inşallah biley yoktur.Doktor bacak bıyu kısalığı var biraz dedi yani ciddi biley olmadığını söyledi takip edelm düzeliebiliyoda falan dedi.Bilmiyorm ya inşallah düzelr Allahn dediği olur tabiki :(

Kızlar gttk biras moralm bozukdu ama inşallah biley yoktur.Doktor bacak bıyu kısalığı var biraz dedi yani ciddi biley olmadığını söyledi takip edelm düzeliebiliyoda falan dedi.Bilmiyorm ya inşallah düzelr Allahn dediği olur tabiki :KK43:
O neymiş canım? Sen ayrıntılı ultrason,girdin hiç bir sorun yoktu ben bundan sonra da sorun olacağını sanmıyorum içini ferah tut doktorlar herşey söyler

O neymiş canım? Sen ayrıntılı ultrason,girdin hiç bir sorun yoktu ben bundan sonra da sorun olacağını sanmıyorum içini ferah tut doktorlar herşey söyler
Girdim de canm snradan da gerileme olabiliyomuş yani çok önemli deil dedi zaten de işte insann canı sıkılıyo yinede.inşallah skntı çıkmaz canm

Back
X