• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

hayırlı cumalar merhaba arkadaşlar
M miyaz canım sana okudum sırayla diğer kızlara İnşallah
allah kabul etsin inşallah

Sevgül İnşallah ikinci çizgi daha da koyulaşır testi görünce nasıl heyecan yaptım anlatamam insallah minik mucizen sağlıkla geliyordur.

Kızlar doğum günü dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah doğum günü hediyem sağlıkla geliyordur

@beren20 inşallah o cetvelin hiç kalkmaz canım

@miyaz bende inanmadım çok erken yumurtladim 12. Gün hormonlar düzene giriyor sanırım senin tavsiyelerin etkili oldu sağol canım
İnşallah canim inşallah önceki yaptığımda tutmuştu.

hayırlı cumalar merhaba arkadaşlar
M miyaz canım sana okudum sırayla diğer kızlara İnşallah
allah kabul etsin inşallah

Sevgül İnşallah ikinci çizgi daha da koyulaşır testi görünce nasıl heyecan yaptım anlatamam insallah minik mucizen sağlıkla geliyordur.

Kızlar doğum günü dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah doğum günü hediyem sağlıkla geliyordur

@beren20 inşallah o cetvelin hiç kalkmaz canım

@miyaz bende inanmadım çok erken yumurtladim 12. Gün hormonlar düzene giriyor sanırım senin tavsiyelerin etkili oldu sağol canım
İnşallah hep düzenli olur bebişinde gelmiştir inşallah canımcım inşallah varsır abla bakalım nasip gidip tahlil yaptırayım diyorum

burciss burciss canım duanı okudum allah kabul etsin.. P pastadelisi canım bende fetih tertibine başlayacağım sende. Cumartesi günü mü başladın yoksa cuma mı??
Rabbimin izniyle ben bu gün bitirdim aksamada Rabbim nasıp ederse ayetel kürsü bitecek inşaallah evet cuma başlıyor çünkü cuma seladan önce okuman bitmeli

Kızlar bende çok isterim bu dua zincirine katılmak ama daha önce bahsetmiştim sizlere bi sınavım var okuyamazsam diye yazamadım. Ne güzel birinin tanımadıgı birine dua etmesi. Allah razı olsun hepinizden dualarınız kabul olsun sırayla herkes hamile olsun :dua:
Olsun canım ara ara uğra sohbet edelim sadece dua için değil topic

Kızlar bende çok isterim bu dua zincirine katılmak ama daha önce bahsetmiştim sizlere bi sınavım var okuyamazsam diye yazamadım. Ne güzel birinin tanımadıgı birine dua etmesi. Allah razı olsun hepinizden dualarınız kabul olsun sırayla herkes hamile olsun :dua:
Senin içinde okurum ben canım unutmayayımda ismini yaz hepsini bitirip sanada okuyayım taş atıpta kolum yorulmayacak ya sen sonra okursun istersen yani okuyamazsanda benim açımdan sıkıntı yok ben zaten zikir çekiyorum hem sana hem bana faydası olsun bende rahatlıyorum çünkü okuyunca

Ah canm sen baktn ve böyle mi düşündün Allah raZı olsun sanada okuruz ya ne olacak

Back
X