- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
- #6.161
Ya Allah aşkına şu kyvde neden geliyor sinir ediyor beni buradan seni nasıl etmesinBu arada tüm mesajları okudum hepinize çok teşekkür ederim kızlar, çok şükür bu günlere. Tek tek yazamadım, benim cadı izin verdikçe giriyorum. Çok fena cıyak cıyak bağırıyobu arada bugün kaynana geldi sinir etti, ayyy kilonuz kalmış diye. Daha 3 gün oldu normal bişi olmaz dedim ama can sokmak için elinden geleni yapıyor. Çocuğu emziriyom göğüslerim çoook fena yara oldu cnm yanıyor diyo ki aaaa niye böyle oldu ki normal değil bu, böyle olmaz diyo. Korkutmaya çalışıyor yaa, bende niye olmasın cnm normal bişey dedim sustu. Yani biliyor taa ben biraz fazla pimpirijliyim bilerek yapıyor, kafama takacağımı biliyo, ayyy çok küçük doğmuş, çok küçük bebek, bu büyüyecek öyle mi, yani ne diye geldi ki. bemde aldım çocuğu geçtim içeri gidene kadar da çıkmayacam.
Canım kuru soğanı ikiye böl memene sur ov oinra ılık su ile tülbentle sil kuzunu emzir ( bunu doğumdan hemen sonra bebek emzirmeden önce yaparlar yeni anne rahat bebişi emzirsin ve ağrısı yarası olmasin diye)