Kızlarrrr boş kaldıkça yatın yatın uyuyun. Gece 1-2 saatlik uykuyla kalıyorum. Malum bi çocuk daha olunca bebek uyuyunca uyuyamıyorum. Sabah uyuyor hanımefendi geceye güç topluyor eee sabahta ben yatamam diğeri okula gidecek, ben götürüyorum malum, bi de orda bekliyorum ya ben,tekrar onunla eve gel diğerini doyur, yok gazıydı yok ağlamasıydı derken gün bitiyor. Bugün mesela saat 16.00 da kahvaltı yapabildim. Bu aralar baya yorucu geçiyor benim için. Hatta düşüp bayılacam diye korktum geçen gün evde. Bişey olursa çocuklar nolacak diye endişelendim tansiyon sanırım. Çok yorucu ama çoookk güzel Kızlar. Rabbim inşallah nasip etsin hepinize. Yüzüne bakarak dinleniyorsn gerçekten. O yüzden ben çok giremiyorum, buraya girmeyi bırak evde telefonum nerde haberin yok. Aratan kimse ulaşamıyor. Yazılanları okudum, her şeyde bir hayır vardır
A
anneveoglusu
geç oksun güç olmasın.
@yagmur_20 çook sevindim cnm,rabbim tamamına erdirsin inş.
D
Deli_manya
sweetdreams1985
kızlar bol bol uyuyun, önümüzdeki ay gece nöbetinde görüşürüz
ardemir
2 çocuklu hayat işte böyle cnm. 2 kat yorgunkuk 2 kat endişe 2 kat korku ama 2 kat güzellik binlerce şükür sebebi. Rabbimisteyeherkesenasipetsin inşallah. Önce sizlere hayırlısıyla. Hepinizi çok seviyorum, Rabbim hepinizin duasını kabul etsin inş.