2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

D Deli_manya Nagehan kuzum 1000 tane Ya Evvel 404 tane Ya varis 60 tane Ya Mucib okudum rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı imanlı bir evlat nasip etsin :anneadayı::KK200::emir_bebek:

Amiiiinnn hayrlısyla inşallah canm benm ağzına yüreğine sağlk koyduğun o emojilere ölürümmm :emir_bebek::spor:

Son düzenleme:
Ayy kızlar bende yarın gidiyorum hastaneye randevu aldım güya ama kimbilir kaçta çıkacam hastaneden bekle ki bekleyesin vay anam ya[/QU
Halim rabbime malum Halim rabbime malum Arzucum 1000 Ya Evvel 500 Ya Halık ı okudum. Rabbim hayırlı,sağlıklı,salih evlat nasip etsin :dua:

ebru_can_ebru ebru_can_ebru Canım senin içinde 1000 Ya Evvel 500 Ya Halık ı okudum. Rabbim hayırlı,sağlıklı,salih evlat nasip etsin :dua:
Sağolasın canım Rabbim razı olsun inşaallah

Halim rabbime malum Halim rabbime malum Arzucum 1000 Ya Evvel 500 Ya Halık ı okudum. Rabbim hayırlı,sağlıklı,salih evlat nasip etsin :dua:

ebru_can_ebru ebru_can_ebru Canım senin içinde 1000 Ya Evvel 500 Ya Halık ı okudum. Rabbim hayırlı,sağlıklı,salih evlat nasip etsin :dua:
Ağzına güzel yüreğine sağlık canım arkadaşım Allah kabul etsin kuzum Allah razı olsun :anneadayı:

Back
X