- Konu Sahibi Deli_manya
- #8.141
Abla kilosu düşük olur demiyor ki hiç gelişmemiş büyümemiş düzelir mi diyorum düzelmesin beklemiyoruz daha gerilrmesin protein tüket bol bol bebeğin baş ayrı bacak ayrı karın ayrı haftalarda ölür karnında suyun azalır kordon dolanır yine ölür hareketlerne çok dikkat et dopplere gönderecem plesentaydan bebeğe giden kan akışına bakılsın sıkıntı bebek 30 haftalık bir ayda sadece 20 günlük gelişmiş ay neler demedi abla eşimle donduk kaldık kanımız çekildi ya ben ağlıyoru yine açık açık eşim destek olsun bana diye gizliden gizliye ağlıyor gösteremiyorda hislerini pek tansiyonum beş dakika içinde tavan yaptı ya doplere gittik doktor gelmek bilmedi o hastsne duvarları üzerime yıkıldı gelene bana kadar bakınca raporu vs yazdırdı başka sıkıntın var mı dedi yok dedim tamam dedi bebek iyi bi sıkıntı yok haftasıyla uyumlu dedim ki doktor bizi çok korkuttu niye dedi dedim gelişmemiş zayıf baş ayrı kafa syrı bacak ayrı gelişmiş ölür karnında dedi ne alaka zaten bebeğin herşeyi ayrı ayrı gelişir bie senin bebeğin 30 haftalık değil ki 29 haftslık çıktık gösterdik işte doplerde sıkıntı çıkmamış bebeğide 29 hafta ölçmüş bi sıkıntı görmemiş abla bi kusura bakma bile demiyor biliyor musun abla tansiyona baktı yüksek çıkmış dedim sitresten öldürdünüz beni ondan yükseldi 15 gün sonra gel daha gelir miyim ben sana yanicanım yaa yanlış dr ölçümleri yüzünden nasılda üzülmüşsün her bebek kilolu doğacak diye birşey yok tabiki benim kızkardeşim 7 aylık doğmuş 1,100 gr 1979 yılında şimdi iki çocuk annesi maşallahı var şimdi teknoloji olanaklar daha iyi sen o güzel gönlünü ferah tut allaha emanetsiniz
bakalım artık yavaş yavaş toplanacağız bakalım hayırlısı olur inşallah