• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Anladım cnm inşallah faydasi olur sayi hareketlilik normal tek sıkıntı morfoloji o da önemli işte.. saraçoğlu 200 luk e vitamini diyo.. dünden bu yana ben de herşeyi izleyip okuyorum.. zehir olsa icerim diyor şimdi ama bakalım kac gün içecek :) ameliyattandan da korkuyor belki o yüzden içer :) hayırlısı bakalım. Cok tesekkur ederim bilgiler için :KK36:
Rica ederim canım, inşallah sizde hemen fayda görürsünüz. E vitaminibemde 200lğk aldım. Testi tekrarlayacaktı doktor 3 ay sonra, gerek kalmadı şükür. Me kadar düzeldi d
Noldu hiç bilmiyorum. Bizde de yek sıkıntı morfoloji
Anladım cnm inşallah faydasi olur sayi hareketlilik normal tek sıkıntı morfoloji o da önemli işte.. saraçoğlu 200 luk e vitamini diyo.. dünden bu yana ben de herşeyi izleyip okuyorum.. zehir olsa icerim diyor şimdi ama bakalım kac gün içecek :) ameliyattandan da korkuyor belki o yüzden içer :) hayırlısı bakalım. Cok tesekkur ederim bilgiler için :KK36:[/QUOTE rica ederim canım benim. İnşallah sizde hemen fayda görürsünüz. E vitamini bende 200 lük almıştım. Bizimde sadece morfolojiydi. Doktora hiç kafa takma sen. Bizim li sizden daha düşükmüş. Sizde daha da çabuk etki gösterir belki. Doktor bizi de korkuttu yok ameliyat yok aşılama diye. Ne kadar üzülmüştüm.

Aynen abla.oeki sende varmı bişiler?
belirti aramıyorum negahancım çünkü geçen ay belirtinin her türlüsünü gördüm kendimde eşim ile çok umutlandı. 3 günde gecikti geçen ay anlayacağın ekşın oldu geçen ay. cumartesine olmamış isem test yaparım sabahtan

belirti aramıyorum negahancım çünkü geçen ay belirtinin her türlüsünü gördüm kendimde eşim ile çok umutlandı. 3 günde gecikti geçen ay anlayacağın ekşın oldu geçen ay. cumartesine olmamış isem test yaparım sabahtan
İyi ediyosun abla bolver yıprandık iyice Allahm yardm etsn beterinden korusun

Back
X