• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin :-) ben şüphelenmiştim bu ay senden çok şükür ki çıktı. Sen değilmiydin kafanıza takmayın moralinizi bozmayın diyen? Şimdi senin de moralini yüksek tutman lazım canım. Döllenmen geç olmuştur ama hamilesin :-) Sevinsene kuzu uç uç havalara :halay::halay::halay:
Aynen kuzum Ya valla umut oldu neşe oldu bize de çok şükür rabbim e :dua::KK200:

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin :-) ben şüphelenmiştim bu ay senden çok şükür ki çıktı. Sen değilmiydin kafanıza takmayın moralinizi bozmayın diyen? Şimdi senin de moralini yüksek tutman lazım canım. Döllenmen geç olmuştur ama hamilesin :-) Sevinsene kuzu uç uç havalara :halay::halay::halay:
Aynen kuzum Ya valla umut oldu neşe oldu bize de çok şükür rabbim e :dua::KK200:

Senin gebeliğin hangi haftasında oldu?? Bende 4. Haftaya yeni giriyorum bilmiyorum tedirgin oldum bu sabah çamur. Gibiydi ve azdı
Canım benim 7.haftada olmuştu. Ama kalp atışı falan duymadık zaten diye doktor çok korkutmuştu.kalp atışı falan da yok dedi. Progeston verdi sadece. Çok umutsuz konuşmuştu ama çok şükür sorun olmadı. Ama benim uzun sürmüştü düşük tehlikem. 1 at falan kalkmadan yatmıştım. Ama dediğim gibi benim ki senin gibi lekelenme şeklinde değildi. Baya kanamaydı. Diyeceğim sen korkma bişey olmaz inşallah

Canım benim 7.haftada olmuştu. Ama kalp atışı falan duymadık zaten diye doktor çok korkutmuştu.kalp atışı falan da yok dedi. Progeston verdi sadece. Çok umutsuz konuşmuştu ama çok şükür sorun olmadı. Ama benim uzun sürmüştü düşük tehlikem. 1 at falan kalkmadan yatmıştım. Ama dediğim gibi benim ki senin gibi lekelenme şeklinde değildi. Baya kanamaydı. Diyeceğim sen korkma bişey olmaz inşallah
sakine seninde başından geçmiş yiyecekleri ekmek varsa ne yaşanırsa yaşansın kuzular geliyor zağlıkla

Ay ay ayyyyy :halay::halay::halay:
Nagehanım :cry: ay nasıl mutlu olduğumu anlatamam ya Maşallah sana! O konuşan tanıdığına da diyecek lafım yok.. beta hcg gebelik ve iğneler dışında artamaz hikaye o iş.. var benim yeğenim ya vaaarrr :KK71:
El sallıyor çocuumm :KK5:
Harbidena el sallıyor ki hemde koyu koyu

Sorma canım ya kalbim küt küt
Yaa bu nasıl bişey, yemin ederim D Deli_manya testi paylaştı yaa o ikinci çizgiyi görünce kendim kadar sevindim. Kalbim nasıl çarptı, gözlerim doldu. Çok tuhaf gerçekten. Kendimde görünce bu kadar sevinemedim çünkü test yanlış, kesin bozuk:-) diye türlü türlü şeyler düşünmekten sevinemedim doğru dürüst. O kadar mutlu oldum ki. Bu ay 2.güzel haber. İnşallah devamı gelecek. Niyeyse aklımda fulya var ama hadi hayırlı A anneveoglusu
üt

A
sakine seninde başından geçmiş yiyecekleri ekmek varsa ne yaşanırsa yaşansın kuzular geliyor zağlıkla
Aynen öyle canım, bende o zaman yatarken bana da derlerdi, yiyecek ekmeği varsa napar san yap gelir diye.o zaman biraz kızardım böyle diyenlere anlamazdım, cahillik işte. Ama gerçekten öyle.

İnş canım bende sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım inş... Bende progestan iğnesi vurdu ondan sonra kesildi şu an kahverengi ve az canım :( yarın kontrol var kese için daha erken olduğu için fikir yürütemiyorlar neden oluyor umarım beta katlanır canım

kızlar canm skldı biraz ya Değerim 126 çıktı ama bizim burdaki bi ebeye gösterdim yok gibi bişey 300 500 olması lazım diyo yaa.adete bi hafta kala yumurtladıysan ovulasyondan snra çıkıyomuş böyle öyle dedi çok canm skkn şuan
He ebe çok biliyor zaten tövbe yarabbi takılma artacaaakkk gayette iyide çıkmış

Back
X