• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Kızlar baktım da bu 3 esmaül hüsnanın anlamları bize daha çok uyuyor. Ya Halık, Ya Bari, Ya Musavvir. Ya evvelden sonra bunları da okuyabiliriz isterseniz. Ben ya evvele ek olarak Ya Halık okudum 500'er M miyaz @yagmur_20 @Humyuk hepinize. Rabbim kabul etsin:dua:
Allah razı olsun canım benim çok iyi düşünmüşsün Maşallahhhhh sana :KK200:

Adaşım çok hızlısın maaşallah
Dilim döndüğünce Allah kabul etsin inşallah adaşım :KK200:

Merhaba izinde iken giremiyorum pek duayı yapamadım bu akşam İnşallah
Cumaya Dr kontrolüm vardı bugün ovide çift çizgi gördüm Dr gittim erkenden sol tarafran yurtlama olmuş 22 mm büyüklüğünde dedi bu akşam ve cumartesi ilişki önerdi rabbim doğum günum olan bu gunde bana hayırlı ve sağlıklı Salih bir evlad nasip eder inşallah hediyem gelir bu ay insallah
Doğum günün kutlu olsun canım fulyam :KK200:
O hediyeye hayırlısıyla kavuş inşallah..

Merhaba izinde iken giremiyorum pek duayı yapamadım bu akşam İnşallah
Cumaya Dr kontrolüm vardı bugün ovide çift çizgi gördüm Dr gittim erkenden sol tarafran yurtlama olmuş 22 mm büyüklüğünde dedi bu akşam ve cumartesi ilişki önerdi rabbim doğum günum olan bu gunde bana hayırlı ve sağlıklı Salih bir evlad nasip eder inşallah hediyem gelir bu ay insallah
Abla aslanpençesinden oldu o zaman büyük ihtimal erkennyumurtlaman ve güzel büyümesi hormlar düzene binmeye başlamış demek gözümüz aydın

Kızlar bi bakın hele şu teste beri gelin :)

Eklentiler

• IMG_20170706_234547.webp
    IMG_20170706_234547.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 57
Görünüyor mu bilmiyorum da

Eklentiler

• IMG_20170706_233213.webp
    IMG_20170706_233213.webp
    6 KB · Görüntüleme: 51
Back
X