• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

M miyaz D Deli_manya @Humyuk @Halim rabbime malum beren20 beren20 @ardemir P pastadelisi @anneveoglusu @burciss @yagmur_20 etiketlemediğim başkası varsa kusura bakmasın arkadaşlar kendi doktorumdan geliyorum bu saate kadar bekledim randevulu hastalarının bitmesini... alttan ultrasonda baktı kanamanın devamı yok gibi ama ben yinede progesteron başlıyorum dedi birde bir iğne verdi günde 1 karından .. sürekli beta baktırmana gerek yok o zaman psikopata bağlarsın bence ilaçları düzenli al ve dikkat et kendine 10 gün sonra gel dedsi kontrole :))
Canımmm çok şükür, çok mutlu oldum yaa, dedim size hissediyorum arka arkaya gelecek haberler. :anneadayı::KK71:

M miyaz D Deli_manya @Humyuk @Halim rabbime malum beren20 beren20 @ardemir P pastadelisi @anneveoglusu @burciss @yagmur_20 etiketlemediğim başkası varsa kusura bakmasın arkadaşlar kendi doktorumdan geliyorum bu saate kadar bekledim randevulu hastalarının bitmesini... alttan ultrasonda baktı kanamanın devamı yok gibi ama ben yinede progesteron başlıyorum dedi birde bir iğne verdi günde 1 karından .. sürekli beta baktırmana gerek yok o zaman psikopata bağlarsın bence ilaçları düzenli al ve dikkat et kendine 10 gün sonra gel dedsi kontrole :))
Canım benim çok şükür kavuştun melegine. Rabbim sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin 9 ay 10 günün rahat geçsin inşallah. Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat versin canim. Çok sevindim inan.

Başka kim vardı ay aklınıza geleni etiketleyin kuzular hamile yada değil şimdi duaya katılmasalar bile kimseyi arkamızda bırakmayalım isteyen girip yazsınn yani sohbete dahil olsunlar
Beni de eklermısınız ? Bu ara duaya cok ihtiyacım var

Çok şükür kuzu doğru demiş artacak değerin allahın izniyle

Canım benim çok şükür kavuştun melegine. Rabbim sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin 9 ay 10 günün rahat geçsin inşallah. Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat versin canim. Çok sevindim inan.
Canım çok sağol güzel dileklerin için Rabbim en kısa zamanda sana ve diğer arkadaşlara da nasip etsin gönlünüze göre versin :)

Back
X