• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

:dua:
Kızlar hepinizin zikirleri çekildi allah kabul etsin epey bi oldu yazdım ben ama görülmedi heralde şimdi hepinizi tek tek etiketlemeyeyim :) rabbim olmayanlara tez zamanda nasip etsin hayırlısıyla olanlarada bu ismi şerifi hürmetine yavrularını koruyup bağışlasın amiiinnnnn

Amiiiinnn ablacımmmm :dua::dua::dua:

Bide ablacım doktor yok ya şmdi benm burda merkeze grmem lazm.Hastanedeki ebelerle knştmda daha çok erken sen bi ıo gün bekle öyle git dediler o arada yine beta baktır ara ara.Gitsende yapılabilrck biley yok dediler banada mantklı geldi ya.Zaten radyoloji uzmnı bar ona da baktırırm yine o süreçte dedim. A anneveoglusu

Saolasn tatlım benm sen naslsn bakim nasıl gidiyooo iyi misn
Benim bulantı fena canın yaa, inan hiç halim olmuyor. Tüm gün baygın gibi yatıyorum aç susuz:-( eşim de garibim hergün işten gelip bişeyler hazırlıyor. Mutfağa hiç giremiyorum. Bugünkü menüsü makarnaydı":-) bende durumlar böyle. Çok şükür, bin şükür bu günlere. Rabbimisteyeherkesenasipetsin

Benim bulantı fena canın yaa, inan hiç halim olmuyor. Tüm gün baygın gibi yatıyorum aç susuz:-( eşim de garibim hergün işten gelip bişeyler hazırlıyor. Mutfağa hiç giremiyorum. Bugünkü menüsü makarnaydı":-) bende durumlar böyle. Çok şükür, bin şükür bu günlere. Rabbimisteyeherkesenasipetsin

Ah canm bulantı çok zor ya Allah yardmcn olsuun inşallah.Tabiki canm bugünleri çok bekledin şükretmezsek olmaz

Back
X