Kızlar moralim bozuk yaa dün kötü bi olay yaşadım, girip haberde edemedim. Dün kızı okula götürdüm, yine orda bekliyorum tabi bu arada aç kaldım ve ayakta bekliyorsun orda. Neyse bi süre sonra benim bacaklar uyuşmaya başladı, sonra bi anda öyle bi ter geldi ki, hayatımda böyle twrlediğimi hatırlamıyorum. Anladım bişey olacak normal değil. Hemen eşimi aradım, ben iyi değilim diyebildim, sonra gözüm kaydı, başım sönmeye başladı. Bayılmışım. Kendime geldiğimde yere yatırmışlar, ayaklarımı havaya kaldırmışlar. Öyle korktum ki noluyor bana diyorum, tansiyondur korkma diyorlar ama ne mümkün. Daha öncede düşüyordu ama hiç böyle olmadım dedim, korkuyorum, hamileyim dedim.biraz kendibe gel yakında bi acile gidelim dediler.. Neyse bi süre sonra gittik acile hemen serum bağladılar, vitamin verelim dediler. Aç kalınır mı bu kadar dediler. Bebeğime bakın diyorum kimse bakmıyor. Önce sen bi kendine gel sonra rahat bakarız ultrasona dediler. O serum o kadar uzun geldi ki bitmek bilmedi. Nasıl ağlıyorum bebeğime bişey olmasın diye. Sonra çıkardılar ultrasona kalp atışını duydum çok şükür bi sıkıntı yok dedi oradaki doktor, normal bu, aç kalma, güneşte fazla kalma,ayakta çok durma dedi. Ama çok kısa baktı, bişey yoktur gerçekten demi. Öyle korktum ki nerden çıktı şimdi bu tansiyon. Hala toparlanabilmiş değilim. Yatıyorum şu an. Saat 13:30 da çocuğu okula götürmem lazım, ama hiç kalkasım yok, offf üzülüyorum onun adına da. Dua edin kızlar bana. Kendi doktorumu aradım o sıra müdahale de dediler. Şimdi tekrar arıyacam. Çarşamba günü gitmiştim ona da. Bi sıkıntı yoktu çok şükür, bakalım ne diyecek. Dünden beri kanama var mı yok mu diye kontrol etmekten kafayı yedim. Aklım çıkıyor, bundan etkilenmiş midir bebeğim ya da etkilenir mi.