Ayy canım koşturma hiç bitmiyor, yaz tatilinde ne rahatmışım diyorum inan. Sürekli ayakta, okulda. Yemeği bile eve gelip son anda yapabiliyorum, babam bende 1 haftadır, her ne kadar baban da olsa insan yemeğe daha özenli oluyor tabi bilirsiniz. Yoksa o kadar yorgun oluyorum ki eşim olsa geçiştirirdin kahvaltıyla falan

durumlar böyle, bazen hareketlerini hissetmiyorum hemen telaş yapıyorum, korkuyorum ne olacam ben bu panikle bilmem. Doktora da dedim geçen gittiğimde ben hep böyle paniğim, her gece rüyamda sizi görüyorum hep olumsuz şeyler oluyor, korkuyorum dedim. Doktor da güldü bana. Rezil oldum valla. Kızımda hiç böyle değildim valla. Çok kolay hamile kalmıştım ondan heralde. Şimdi 3 yılın sonunda olunca ondan heralde bu kafayı yemelerim. İnsan daha çok korkuyor, Rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese de bu duyguyu yaşatsın Rabbim. Öncelikle sizlere kızlara, gönülden istiyorum bunu. Çünkü hepinizi çok iyi anlıyorum, aşağı yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşadık, Rabbim kucaklarımızıdoldursun inşallah.