• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ben geldim kızlar değerim 2415 olmuş cumartesi keseyi görmeye gidecez inşallah geç düşmüştür rahmine dedi önceki değerlere bakınca şuan herşey yolunda çok şükür beren20 beren20 kuzu ilacı soramadım içeri hasta doluydu doktor tahlile bakıp çıkardı hemen beni ultrason bakmaya gitti hastaya sekreteri gıcık etti zaten beni doktor iyi olunca yanındakiler cins oluyor hoş karınca gibi hastası var adamın deli ettiler kadını
Maşallah canım değerin çok güzel artmış darısı keseyi görmeye artık rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah. Delimanya yı da yol tutuyormuş sagolsun o cevaplamis gene de sağol canım :KK39::KK15:

Ben geldim kızlar değerim 2415 olmuş cumartesi keseyi görmeye gidecez inşallah geç düşmüştür rahmine dedi önceki değerlere bakınca şuan herşey yolunda çok şükür beren20 beren20 kuzu ilacı soramadım içeri hasta doluydu doktor tahlile bakıp çıkardı hemen beni ultrason bakmaya gitti hastaya sekreteri gıcık etti zaten beni doktor iyi olunca yanındakiler cins oluyor hoş karınca gibi hastası var adamın deli ettiler kadını
Maşalh maşalah canm çok şülür Allaha.

Sağol canım ben de onu iceyim o zaman:KK200::KK68:
İç canm hem çok da güzel uyku yapıyo onu içince gayet iyi gidiyorm yoksa mahvoluyorm.arabaya bnmeden yarm saat önce iç ama tmm

Maşalh maşalah canm çok şülür Allaha.

Sağol canım ben de onu iceyim o zaman:KK200::KK68:
İç canm hem çok da güzel uyku yapıyo onu içince gayet iyi gidiyorm yoksa mahvoluyorm.arabaya bnmeden yarm saat önce iç ama tmm

Maşallah canım değerin çok güzel artmış darısı keseyi görmeye artık rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah. Delimanya yı da yol tutuyormuş sagolsun o cevaplamis gene de sağol canım :KK39::KK15:
Amiiinnn inşallah kuzucum. Canım o kadar çok hasta var ki artık tartışma çıkıyor ben 7:30 da ordaydım benden önce gelenler vardı düşün ben bunalldım bile yani

ooyyy maşallah cumartesi kuzunuda görürsün sağlıkla inşallah çok mutlu oldum güzel haberlerin ile

P pastadelisi cnm genel olarak memnun deilmydn doktorndan yani msjını görmştür ama sonçta acil biley oldu gibi yazmamisn ya belki o an cvp verememitr.Msjda öğrendi doktorun anlamdm kndi doktorun söylemedi mi yani kordonu
Yok cnm renkli ultrasona gitmiştim o söyledi kordonu. Genel olarak memnunum ama ne biliym riskli bi durum çıkınca ortaya hastane de yoğun bakım ünitesi olmaması da etkiledi tabi, bilmiyorum çok karışığım :-(

canım korkma allahın izniyle birşey olmaz oğlumda ben 7. aydan itibaren boynuna dolalı birşekilde hamilelik geçirdim o yüzden sezeryan doğum yaptım. sen bebek hareketlerine dikkat et gün içinde 10 kez hareket ediyorsa korkma allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın kuzunu
Ayyy böyle şeyleri duydukça rahatlıyorum, sıradan bişeymi gibi geliyo, inşallah bende alırım kucapıma

Yok cnm renkli ultrasona gitmiştim o söyledi kordonu. Genel olarak memnunum ama ne biliym riskli bi durum çıkınca ortaya hastane de yoğun bakım ünitesi olmaması da etkiledi tabi, bilmiyorum çok karışığım :-(
Canm sonuçta sen merkezi bi yerde deil misin .hani yoğun bakıma alınma durumnda sevk edilir diye düşünüyorm tabiki doktornla yinede knş.Ama değiştrmek senn içinde problem olmuycaksa için rahat etsn değiştr tabi.

Back
X