• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ayy yağmurrr kendimi kaybediyorum yemin ederim :) yeğenimde de öyleydim o elbiseleri görünce evlenip çocuk yapasım geliyordu ki o aralar asla evlenmem erkek kahrı çekemem derdim özgür kız modundaydım yani :KK70: hoş zaten bayağıda bi evlenmedim zaten onun üzerine ya :) sen almadın mı bişeyler dünkü paylaştığım zıbını gördün mü? Ay ne diyeyim ramazanda geliyor yemin ediyorum bazen böyle bişeyler alırken hem bu günleri gördüğüm yaşadığım için hemde kızlar için gözlerim doluyor ya ahada yazarken bile doldu o kadar çok istiyorum ki herkesinde bu duyguyu tatmasını rabbim bu mübarek ay hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın evvela arzuma ebruma burcuma her ikisinede melteme diğer arzuya aklıma gelmeyen isteyen herkese tanıdığım tanımadığım nasip etsin
Amin canımın içiii Her isteyen alacak o güzel haberi Inancımız tam şükürler olsun..

bakalim ayrintida belli olur kime benzedigi :)
Sağlıklı olsunlarda kime isterlerse ona benzesinler anacım şaka bi yanada şimdi yani ben geçen pazartesi gittim dedi 21 cm 350 gram bebişimize iyi bskmışsın hepte bebişimiz diyor bide demez mi nasılsın kaşıntıların varmış diye :KK70:anam ağız dolusu bi kahkaha patlatacaktım o sıkıntılı halimle kendimi zor tuttuö

Hadi ya çok çok geçmiş olsun hastalığın her çeşidi de zor valla ama iyileştin şimdi tamamen değil mi? Rabbim şifa versin babacığınada şifa bekleyen herkesede inşallah canım. Allah gölgelerini başımızdan eksik etmesin büyüklerimizin
Sağolasin canım cok sukur iyiyim amin insaallah

Ayy yağmurrr kendimi kaybediyorum yemin ederim :) yeğenimde de öyleydim o elbiseleri görünce evlenip çocuk yapasım geliyordu ki o aralar asla evlenmem erkek kahrı çekemem derdim özgür kız modundaydım yani :KK70: hoş zaten bayağıda bi evlenmedim zaten onun üzerine ya :) sen almadın mı bişeyler dünkü paylaştığım zıbını gördün mü? Ay ne diyeyim ramazanda geliyor yemin ediyorum bazen böyle bişeyler alırken hem bu günleri gördüğüm yaşadığım için hemde kızlar için gözlerim doluyor ya ahada yazarken bile doldu o kadar çok istiyorum ki herkesinde bu duyguyu tatmasını rabbim bu mübarek ay hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın evvela arzuma ebruma burcuma her ikisinede melteme diğer arzuya aklıma gelmeyen isteyen herkese tanıdığım tanımadığım nasip etsin

Siz nerde görüyorsunuz birbirinizi bakayım bende merak ettim:KK12:

Sağol canım allah razı olsun benim pupp muş kuzu erkek bebeklerde olabiliyırmuş iç organlar temiz çok şükür ama kaşıntı fena ya ben erken tutuldum
Rabbim beterinden korusun canım inşallah hayırla kurtul bi an önce :) bebekler in herşey çekiliyor değil mi bende zor bi hamilelik geçirdim ama sonra hiç biri hatırlanmıyor

Canımsın vallahi o kadar istiyorum ki gene peşi sıra haberler almayı.. Inşallah biri başlatır dört gözle bekliyorum valla senin gibi.. Sen nasılsın güzelliğim nasıl
Büyüyor dimi boncuk surat öp yerime nolur kokulu kokulu..
İyi canım çok şükür biraz huysuz ama alışmaya çalışıyor dünyaya uyku düzeni yavaş yavaş oturuyor ama gerçekten sevgisi olmasa çekilmez allah sevgisini veriyo canım inşallah Rabbim isteyen herkese tattırsın başta sizlere

Sağlıklı olsunlarda kime isterlerse ona benzesinler anacım şaka bi yanada şimdi yani ben geçen pazartesi gittim dedi 21 cm 350 gram bebişimize iyi bskmışsın hepte bebişimiz diyor bide demez mi nasılsın kaşıntıların varmış diye :KK70:anam ağız dolusu bi kahkaha patlatacaktım o sıkıntılı halimle kendimi zor tuttuö
en onemlisi saglik zateb yaa o kadar kusmaya masaalah iyi beslenmiss seni baya somurmus bebiss:)

ben daha hicbisey almadim yaa ama kizz bebis kiyagetlerine bakip bakip seviyorum onari tatmin ediyorum kendimi degisirse diye ya ama herseye bakip almiyorum :)

Back
X