• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Doktorumuzla konuştuk hanımlar..
Haftaya çarşamba yeniden kan vereceğiz
1500 ü geçince kese kontrolü yapacağız ve kan sulandırıcılarına başlayacağız dedi..
Canım benim çağırsa koşa koşa gideceğimizi bilmesine rağmen ne gerek var gelme şimdi bostan yere diyor
Allah iyiliğini versin gerçekten on numara bir hoca :KK68:

hadi bakalım güzel haberler alalım senden de güzel :))

M miyaz D Deli_manya Y yumyumyumiyum ardemir ardemir Y yagmur_20 Halim rabbime malum Halim rabbime malum A anneveoglusu canlarım çok sağolun hepiniz için dua ettim hamiş olanlariniz sağlıkla kucağına alsın bekleyenlerimiz de tez vakitte bu duyguyu tatsin diye rabbim kabul etsin inşallah kimseyi evlatsiz bırakmasın rabbim çok tatlı teyzeleri
Allah razı olsun kuzu sende çok sağol ettiğin dualar içinde amin.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah senide mezun ettik sıra bende mi şimdi

Günaydın kızlar ben dün akşam oglumun kalp atimlarinda dengesizlik olunca sezaryene alındım 9 buçukta oğlum dünyaya geldi. Bebegim iyi maşallah benim biraz ağrım var. İnşallah çabuk ayaklanirim ufak ufak yürümeye başladım.
Hayırlı olsun kuzum sağlıcakla büyüt oğluşunu

Birşey kalmadı annesi zorlu kısmı atlattınız Allahın izniyle.. sabır inşallah gelir o günlerde..

Canım benim valla öğrenir öğrenmez hemen yazdım Allah biliyor hep aklımdasınız.. hemen yazmak istiyorum :KK19:

yaz tabi canım mutluluğunu bizimle paylaşıyorsun ne güzel, bizde üzüntümüzü paylaşıyoruz henüz ama inşallah güzel günler bu haberi bekleyen hepimiz için yakındır:KK49:

Kuzu gelmesede sen sık sık emzir emzirdikçe gelir özellikle bol su iç ve göğüslerine sıcak havlu koy ne kadar çok emerse o kadar erken gelir sütün
Aynen dediklerini yapıyorum ne gerekiyorsa yiyorum gelecek inşallah canım

Abla yavrucuğmda annesine çekmemiştr umarm bu konuda :KK43:(
insanlar boşa gtmiyo özele ya.Özele gidnce bakıyolar.Yani durum şu önce devlete gtmiştk kültür sonucunda bakteri üremiş abla.biz bugn sonucu gösterdk doktor şunu diyo üreyen bakteride ağızdan ilaç alamıyomuş dirençliymiş onlara damardan verilmesi lazmmş hastaneye yatackmş kuzum :KK43: falan neyse ben şok oldm çıktk ordan yatış yaptrmadm.Bi doktor varmş özelde iyi dediler biraz önce oraya götürdük.Doktor gerçktn çok iyiydi abla.Ateşini falan sordu ve dediki belki kaka karşmştr idrara biz steril şekilde mesanedn idrar alıp bakıyorz bu durmlarda istersenz bakalm drdi.ateşi yok deynce.vr sordm eğer yine üreme olursa hastanede mi yatıcak dedim.yok ağızdan başlarız antibiyotiğe dedi.içim biraz olsn rahatladı.Devlettekine kalsa şmdi yatmştk hastaneye en azndan bişeyi denemş olcaz.
Canım çok geçmiş olsun benimkinde de 10 günlükken az miktarda çıkmıştı ama doktor önemsemedi ve çok şükür geçti. . Büyük abdestinin ön tarafa bulaşmadından kaynaklanabilir ben ondan dolayı her kaka yaptığında musluğun altında ılık su ile yıkıyorm totosunu hem çok seviyor rahatlıyor hemde tertemiz oluyo :)

beren20 beren20 canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün.. Sütüm gelmedi diye üzülme bol bol emzir sakın saatli emzirme benim hstama düşme .. Facebook da EMZİRME GÜNLÜĞÜ diye bi sayfa var on numara beş yıldız oraya hemen üye ol. Bebek hemşireleri senin sorularını birebir cevaplayıp yönlendiriyor ;)

Back
X