Kuzum günde iki diye biliyorum ben öyle kullandım. Rabbim vesile etsin yeter ki hiç belli olmaz balım bi iftar bi sahurda yesen kafidir sanırım o arada da iki litre su tükeyebilirsen süper olur hem oruçta tutuyorsun senin için de su içmenok iyi olur vücut susuz kalmaz sen içini ferah tut canım hatırla ben 64 gün adet olmayıp ilaçla bitkiyle adet oluyordum son dönem o haliyle hamile kaldım o yüzden olmaz diye bişey yok kuzu ben bir hafta bile net kullanmadım hadi bir hafta diyelim biz yine ben adet tam sökülsün diye yemiştim bebek aklımda yoktu o dönem sıkıntılıydım ya adetten yana sen içini az bi ferahlat allahın izniyle bak gör nasıl gelecek o bal yanak

ha kolay mı kenara bırakmak düşünmemek hayır değil biliyorum ama biz pkoluyuz balım kısır değiliz ki sadece zamanını bekliyor yavrular çok sağlıklı kadınlar bile hop diyip hamile kalamayabiliyor bide şey ben geçen bi rüya gördüm yine sebze ekmiş suluyordum domates fidesi üç dört tane sana ebru ya bi de burcuya diye yordum da inşallah diyeyim bol bol dua ediyorum sizin için