• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Şükürler olsun ki Rabbim senin güzel yüzünü de güldürdü canımın içi içiiiiii 💜 ne kadar sevindiğimizi anlatamam Kurban olduğum mevlam tamamına erdirsin inşallah Dualarım seninle Şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine her şeyin yolunda gideceğine inancım tam Maşallah sübhanallah :nazar:
Arzu nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik. Bal kızın büyümüştür 20 haftalık olmuşsunuz maşallah.

Arzu nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik. Bal kızın büyümüştür 20 haftalık olmuşsunuz maşallah.
Şemsimecimm iyiyim elhamdülillah sen nasılsın canım benim? Kızım değil ama oğlum iyi 😊 Şükürler olsun sağlığı sıhhati yerinde.. kilo kaybım durdu Hamd olsun hatta hafiften kilo almaya da başladım
Işte sık sık serviks muayenesi oluyorum Dikişler kontrol ediliyor
Şimdilik bir problem yok Hareketlendik iyice tekmeleye tekmeleye bir hal oldu Sığamıyor yerine şimdiden teyzesi 😂

Şemsimecimm iyiyim elhamdülillah sen nasılsın canım benim? Kızım değil ama oğlum iyi 😊 Şükürler olsun sağlığı sıhhati yerinde.. kilo kaybım durdu Hamd olsun hatta hafiften kilo almaya da başladım
Işte sık sık serviks muayenesi oluyorum Dikişler kontrol ediliyor
Şimdilik bir problem yok Hareketlendik iyice tekmeleye tekmeleye bir hal oldu Sığamıyor yerine şimdiden teyzesi 😂
Bal oğlunla iyi olmanıza sevindim canım inşallah kucağına alacağın gün de gelir hayırlısıyla ve çektiğin zorlukları unutuverirsin. Teyzesinin balı ben burdayım anne diyor maşallah tekmelesin bol bol :emir_bebek: :emir_bebek: :KK200::KK200:

Şükürler olsun ki Rabbim senin güzel yüzünü de güldürdü canımın içi içiiiiii 💜 ne kadar sevindiğimizi anlatamam Kurban olduğum mevlam tamamına erdirsin inşallah Dualarım seninle Şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine her şeyin yolunda gideceğine inancım tam Maşallah sübhanallah :nazar:
Dualarım seninle 9 ay hayırla geçsin inşallah canım
Çooook teşekkür ederim arzu Ablam herşeyim her zaman beraberiz elhamdulillah ❤️💕❤️💕❤️ Bu arada bal oğluş arzu ablamın ki 🙈

Çooook teşekkür ederim arzu Ablam herşeyim her zaman beraberiz elhamdulillah ❤💕💕❤ Bu arada bal oğluş arzu ablamın ki 🙈
Ya öyleymiş bi mesajında prenses kelimesi geçiyordu o aklımda kalmış ben de kızı olacak zannettim 🤭🙈. ardemir ardemir bu arada ben de iyiyim canım çalışmaya başlıycam eylülde Oğluşun bakıcıya alıştırıcam. İkinci bebek fikri var aklımda bu ara bakalım hayırlısı. Sünnetimiz de var hayırlısıyla haftaya hepsi üst üste geldi. Dua edin hepsini kolay atlatalım hamiş teyzeleri 💕💕🤰👶

Bir gün buraya bunu koyabilme ihtimali mi bile unutmuştum ama Rabbim ol diyip olduğuna kadar bu kadarını yaşamak bile çok güzeldi umarım herşey yolunda gider daha nice güzel haberleri paylaşabilirim ❤💕🤰🏻
Herşey yolunda gidecek tabiki Allah'ın izniyle gecikti güzelleşti geldi şükür canım şimdi anneliğin tadını çıkarma zamanı Allah'a şükür bugünleri de gördük dahasinida görecez daha kesesi kalp atışı tekmeleri o oo uzun yolumuz ama bi okadar da güzel tabiki

Ya öyleymiş bi mesajında prenses kelimesi geçiyordu o aklımda kalmış ben de kızı olacak zannettim 🤭🙈. ardemir ardemir bu arada ben de iyiyim canım çalışmaya başlıycam eylülde Oğluşun bakıcıya alıştırıcam. İkinci bebek fikri var aklımda bu ara bakalım hayırlısı. Sünnetimiz de var hayırlısıyla haftaya hepsi üst üste geldi. Dua edin hepsini kolay atlatalım hamiş teyzeleri 💕💕🤰👶
Ben hamiş değilim ama Allah kolaylıklar versin canım :)

Herşey yolunda gidecek tabiki Allah'ın izniyle gecikti güzelleşti geldi şükür canım şimdi anneliğin tadını çıkarma zamanı Allah'a şükür bugünleri de gördük dahasinida görecez daha kesesi kalp atışı tekmeleri o oo uzun yolumuz ama bi okadar da güzel tabiki
Dualarınızla geldim Ablacım 10 da kontrolüm var beta bakacak sanırım heyecanlıyım biraz haftaya kese içi. Çağırır sanırım o_O:dua::anneadayı::KK200::halay:

Bal oğlunla iyi olmanıza sevindim canım inşallah kucağına alacağın gün de gelir hayırlısıyla ve çektiğin zorlukları unutuverirsin. Teyzesinin balı ben burdayım anne diyor maşallah tekmelesin bol bol :emir_bebek: :emir_bebek: :KK200::KK200:
Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah uyum sürecini kolayca atlatırsınız iyi insanlar çıkar karşınıza..
Ayrıca 2. bebek fikrinde nasıl hoşuma gitti bilemezsin 😍 hayırla inşallah..

Hamilemisin kız :) maşallah.. evet 11 aylık oldu canım daha yeni dis çıkarıyor hemde üstten dört tane birden zorlanıyoruz biraz ama iyiyiz şükür siz ne durumdasiniz
Biz de iyiyiz teyzesi 15 aylık olduk hiç durmuyor hep koşturmaca. Totem yaptım canım bu ay denemelere başladım bakalım ne zaman nasip olacak ikinci. Allah kolaylık versin çabucak çıkıversin dişleri paşanın

Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah uyum sürecini kolayca atlatırsınız iyi insanlar çıkar karşınıza..
Ayrıca 2. bebek fikrinde nasıl hoşuma gitti bilemezsin 😍 hayırla inşallah..
Amin canım benim böyle düşünmen ne hoşuma gitti yaş geçiyor malum elimi çabuk tutayım dedim. Bu tür cesaret verici sözlere çok ihtiyacım var bazen gözüm korkuyor çünkü. Oğluşumun kardeşi olsun istiyorum rabbim nasip ederse...

Back
X