2017 yumurtlama takibi yaptiranlar buraya::))))

Neva su

Allahim sen büyüksün meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
3.317
917
363
42
Kizlar bir dusuk ve bir kurtajdan sonra bu ay yumurtlama takibi yaptircam yumurtlama takibiyle hamile kalan varmi yada yaptircak olanlar nasil bir süreçten gececegim bilmiyorum. Rabbim ins bu ay nasip eder 10 yillik evliyim rabbim ins bu ay anne olmayi nasip eder bu gun adet oldum dr adetin 2. Gunu gel dedi sabah basliyorum hayirlisi olur ins hakkimda

Kizlar bir dusuk ve bir kurtajdan sonra bu ay yumurtlama takibi yaptircam yumurtlama takibiyle hamile kalan varmi yada yaptircak olanlar nasil bir süreçten gececegim bilmiyorum. Rabbim ins bu ay nasip eder 10 yillik evliyim rabbim ins bu ay anne olmayi nasip eder bu gun adet oldum dr adetin 2. Gunu gel dedi sabah basliyorum hayirlisi olur ins hakkimda

Canım nerede yaptıracaksın yumurta takibi? Ben de kürtaj olacağım boş gebelik maalesef sonra takip yaptırayım diyorum.

Kızlar merhaba çok olmuş konu açılalı ama merak ediyorum ben de hamile kalmak için uğraşıyorum yumurtlama takibi nasıl ne şekilde oluyor hangi süreçlerden geçiyoruz bu konuda bilgi verebilir misiniz

Back
X