nilmert Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2016 6 4 1 34 6 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nilmert #1 Merhaba kızlar. Kasım ayında hamile olduğumu öğrendim. henüz daha kalp atışını duyamasam da çok güzel bi duygu . Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı da nasip etsin
Merhaba kızlar. Kasım ayında hamile olduğumu öğrendim. henüz daha kalp atışını duyamasam da çok güzel bi duygu . Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı da nasip etsin
Aynur5656 Yeni nesil acemi anne Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2016 1.201 811 43 28 Batman 6 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nilmert #2 nilmert .!.: Merhaba kızlar. Kasım ayında hamile olduğumu öğrendim. henüz daha kalp atışını duyamasam da çok güzel bi duygu . uykusuzluk hariç Genişletmek için tıkla... Mrb cnm bnde 1 aralikta ògrendim.Haftaya gidicez keseyi gormeyi.Dr 2 haftalik dedi Ama 5 haftalik haftaya belli olur.Benimde icim rahat degil.Keseyi gormek istiyorum.Senin kac haftalik cnm ?
nilmert .!.: Merhaba kızlar. Kasım ayında hamile olduğumu öğrendim. henüz daha kalp atışını duyamasam da çok güzel bi duygu . uykusuzluk hariç Genişletmek için tıkla... Mrb cnm bnde 1 aralikta ògrendim.Haftaya gidicez keseyi gormeyi.Dr 2 haftalik dedi Ama 5 haftalik haftaya belli olur.Benimde icim rahat degil.Keseyi gormek istiyorum.Senin kac haftalik cnm ?
nilmert Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2016 6 4 1 34 6 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nilmert #3 Aynur5656 .!.: Mrb cnm bnde 1 aralikta ògrendim.Haftaya gidicez keseyi gormeyi.Dr 2 haftalik dedi Ama 5 haftalik haftaya belli olur.Benimde icim rahat degil.Keseyi gormek istiyorum.Senin kac haftalik cnm ? Genişletmek için tıkla... canım benim 7 haftalık ama henüz daha kalp atışını duyamadık. Bu hafta tekrar gidicez . hayırlı olsun bu arada :)
Aynur5656 .!.: Mrb cnm bnde 1 aralikta ògrendim.Haftaya gidicez keseyi gormeyi.Dr 2 haftalik dedi Ama 5 haftalik haftaya belli olur.Benimde icim rahat degil.Keseyi gormek istiyorum.Senin kac haftalik cnm ? Genişletmek için tıkla... canım benim 7 haftalık ama henüz daha kalp atışını duyamadık. Bu hafta tekrar gidicez . hayırlı olsun bu arada :)
Aynur5656 Yeni nesil acemi anne Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2016 1.201 811 43 28 Batman 6 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nilmert #4 nilmert .!.: canım benim 7 haftalık ama henüz daha kalp atışını duyamadık. Bu hafta tekrar gidicez . hayırlı olsun bu arada :) Genişletmek için tıkla... Sagol cnm..Ins haftaya duyarsiniz..Hayirli olsun bebisin..
nilmert .!.: canım benim 7 haftalık ama henüz daha kalp atışını duyamadık. Bu hafta tekrar gidicez . hayırlı olsun bu arada :) Genişletmek için tıkla... Sagol cnm..Ins haftaya duyarsiniz..Hayirli olsun bebisin..