2017Nisan ayi Tup bebek yaptiranlar.

Bu sürecte önerileriniz neler kızlar gecen sefer 10 gün rapor alıp yattım ama etkisi olmadı sürekli yatmak mı iyi yoksa sadece ilk bir kaç gün mü ne önerirsiniz
Bende ancak yatmisdim amma hic bir hayiri olmadi.Simdi oyle yapmiyorum ara sira durub geziyorum.birde Ben okudumki 3 gun gecdikden sonra her gun havada yarim saat yurumek lazim cunki onda rahime kan gidiyor.bende oyle yapicam yarindan bakalim nasil olucak

Bu konuda benimde kafam karisik suan transfer olali 6. Gun oldu genelde evde aktifdim hatta hergun progestan ignem var disari cikiyorum marketti avm di islerimi de hallediyorum uzun yuruyusler yapmiyorum ama yatmiyorum da sadece yoruldugumu hissettigimde dinleniyorum. Aksamlari ayaklarimi uzatarak dinleniyorum genel olarak agir ani seyler yapmiyorum aktif oluyorum ama yavas hareket ediyorum. Umarim dogru yapiyorumdur cunku en iyisi bu gbi duruyor @Nextnext
Bencede en iyisi boyle.bende en cok goguslerim agriyor hic uzanamiyorum.sanki bir agirlik var .birde en iyi her gun kayisi birdeki kabak tumu yemek lazim

kızlar ben bugun dayanamadım kan da baktırdım 68 çıktı :dua::dua: yarın da tekrar baktırcam ama bu bıtmiyor sanırım daha kese var sonra kalp atışı 2 li test 3 lü test . benim ayaklarım yere basmıyor gibi. degişik bir duygu . allahım her isteyene hayırlısıyla nasip etsin. ben 26 yaşındayım üniversite hastanesinde yaptırdım . benimle yaptıran diğer 3 kişiyle hep beraberdik . vallahi onların olmasını kendimden daha çok istedim . hem yaş olarak büyüklerdi hemde yıllarca beklemişler . neyse inşallah hepimizin sağlıklı bir şekilde olur.

kızlar ben bugun dayanamadım kan da baktırdım 68 çıktı :dua::dua: yarın da tekrar baktırcam ama bu bıtmiyor sanırım daha kese var sonra kalp atışı 2 li test 3 lü test . benim ayaklarım yere basmıyor gibi. degişik bir duygu . allahım her isteyene hayırlısıyla nasip etsin. ben 26 yaşındayım üniversite hastanesinde yaptırdım . benimle yaptıran diğer 3 kişiyle hep beraberdik . vallahi onların olmasını kendimden daha çok istedim . hem yaş olarak büyüklerdi hemde yıllarca beklemişler . neyse inşallah hepimizin sağlıklı bir şekilde olur.
canım tebrikler, ben bu konuyu takip edenlerdenim, hiç yazmamışım galiba, sen bugünün 5. hamilesin tüp bebek yaptıranlarda.... Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin arkadaşım, darısı başımıza:)

Cok sevindim canim hikayeni bilmiyorum ama su noktaya gelmek kolay degil rabbim yuzune bakmis tamamina erdirsin ayipsiz ozursuz saglikli bjr sekilde kucagina almayi nasip etsin bizlere de nasil umut oluyorsun bir bilsen transferden sonra kacinci gunde yaptirdin merak ettim darisi bizlerin basina umarim bu ay sadece guzel haberler duyariz

Tebrik
Maşallah cnm sagsalim al kucağına inşallah.hangi hastanede yaptırdın canm

Merhaba arkadaşlar bende nisan ayında transferi olup bekleyenlerdenim transferimin 6.ci günü zor günler geçirdim transferimin 2.ci günü sivi toplanmasi olduğunu ogrendim ve parasentez yapılarak su çekildi 2kilo dördüncü günü tekrar sıvı toplandı bakalım şimdi beklemediym inşallah bebislerim benimle dir.. çok sabirsizim rabbim yardımcımız olsun.

Ayy canim benim cok sevindim tebrik ediyorum seni hayirli olsun IN SA ALLAH sag salim kucagina alirsin.Bende senin gibi 26 yasindayim IN SA ALLAH hepimizdede iyi sonuclar cikar

Merhaba arkadaşlar bende nisan ayında transferi olup bekleyenlerdenim transferimin 6.ci günü zor günler geçirdim transferimin 2.ci günü sivi toplanmasi olduğunu ogrendim ve parasentez yapılarak su çekildi 2kilo dördüncü günü tekrar sıvı toplandı bakalım şimdi beklemediym inşallah bebislerim benimle dir.. çok sabirsizim rabbim yardımcımız olsun.
Canim benim uzulme IN SA ALLAH bebislerin seninledi ALLAH yardimcin olsun .

Evet 12. gün. Düşük mü biraz acaba iki gün sonra tekrar hatta belki cumartesi tekrar dedi. bilemedim o nedenle bunlar normal mi
Cok ozur dilerim ben kendim icin sormustum erken baktrdiysan bende baktiracaktim seni endiselendirmek istemedim canim bence degerlerin normal sadece adetimiz bile gecikmeden hemen hemen ayni gun tahlil yaptiriyoruz cok normal saglikli bir gebelik olmasi icin biliyorsun 2 gunde ortalama 2 katina cikmali eger daha gec ogrenseydik muayeneylede anlasilirdi ama tedavi gordugumuz icin 12. Gunde veriyoruz ve dr lar 2 gun sonra bir daha istiyorlar hemen hemen hepsi seninki daha tedbirli bir dr mus ki cumarteside bakabiliriz demis bence endiselenecegin birsey yok

Back
X