• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017Nisan ayi Tup bebek yaptiranlar.

Kizlar bende osqemm osqemm den gaza gelerek onun cikmissi benimde cikar diye dusunup idrar test yaptim en erken olanlarindan sonuc negetif hicte silik cikmadi yani anlicaniz artik tamamen umidi kestim 12 nisandi transfer gunum 3.embriyosuydu bilemiyorum kasiklarimda agri atesim dusmus adet oldum olucam gibi buda negatif cikinca tamam dedim bu ayda yok test gunume kadar yine dikkat ederim ama inancim bitti gitti cok üzüldüm ama suan iyiyim cok şaşırtıcı bir sekilde kalbim cok serin kocam cumada galiba dua ettide Rabbim sabrini verdi. Kizlar hepinizden iyi haberler bekliyorum zaten cogunuzdan aldik geri kalaninizi takip edicem Allah im yuzunuze baksin kucaginizi doldursun inşallah :KK200:
Hem canım benim senin daha 3.gün embriyosu daha geç dolleniyo benimki 5.gündü içini rahat tut stres etme gününü bekle :KK200:

Pozitif sonuc alan herkesi tebrik ederim saglıkla kucagınıza alırsınız inşş darısı bekleyen herkese olsun. Transferimin 3. Günü benim gecen sefer hep bi şişkinlik kasılma fln vardı ama şimdi cok rahatım pozitif sonuc alanlarda belirtiler nasıldı acaba

Pozitif sonuc alan herkesi tebrik ederim saglıkla kucagınıza alırsınız inşş darısı bekleyen herkese olsun. Transferimin 3. Günü benim gecen sefer hep bi şişkinlik kasılma fln vardı ama şimdi cok rahatım pozitif sonuc alanlarda belirtiler nasıldı acaba
Sağol canım allah herkese nasıl etsin inşallah vala kendini dinleme ben adet olu cam sandım hiç ümidim yoktu o yüzden hiç belirti vermiyo ben sadeve cok sık lavaboya gittim vede ağrım çok oldu ama son gunler

Kizlar olayi ozetliyorum cuma gunu idrar testi yaptiktan sonra esim git kan ver emin olalim dedi sonuc 0.700 falandi dedik olmadi olsaydi azda olsa cikardi dedik esim yuru dedi gidelim yol nereye gotururse kendimizi toparlayip geliriz dedi bursa izmir derken biz gezdik tozduk arkadaslarimizla bulustuk hatta tepindim bile atladim zipladim masaj koltuguna oturdum baya canimi acita acita masaj yapti cunku cuma 0 ri gorduk cumarteside ben damla damla kirlendim dedim tamam sancim var kan sonucu bu adette basladi hic sakinmadim kendimi progestan ignemi olamdim cuma cumartesi pazar diger aldigim butun ilaclari almadim bide ustune arabada kucagima arkadasimi aldim izmirin trafiginde saatlerce pztsi yani bugun dr gittim dondurulmus diger embriyo lari konusmak icin dedim yok hamilelik cuma baktirdim 3 gundur damla damla adet oldum onlar dedi ver yinede bizde gorelim dis gebelik falan olmadigindan emin olalim verdm kani sonucu almaya gittim bide demezlermi hamilelik var ben sok hayatimda boyle bir duygu hissetmedim ama degerin cok dusuk çarşamba gel tekrar bakicaz dedi kizlar degerim 13.70 gercekten cok dusuk yani aklima geliyor aniden mutlulugu veriyor sonra birden korku endise anlicaniz vicdan azabi korku endise ve mutlulugu bir arada yasiyorum kafam allak bullak sizce ne kadar sansim var acik olun daha once hic bu kadar dusuk degerden devam etmis hamilelige sahit oldunuzmu

canım daha test günün gelmemiş ki idrarda test gününde bile çıkmayanlar, niye kendini sıkıyorsun şu an....
Ne kadar hakli oldugu anladim ama gec oldu suanda neden bu kadar inandim ol adigina kendime kiziyorum ama saglikli dusunemiyordum suanda cok sasiriyorum benki hic bir zaman umidini kesmeyen bir insan nasil inanmisim bu kadar olmadigina kendime kiziyorum sirf bu yuzden 3 gun progestan ignemi olmadi hemde bebegimin bana en igtiyaci oldugu zamanda cok kotuyum neden boyle birsey yaptim ben bilemiyorm

Kizlar buarada nelerle ugrastigimida soyleyeyim bugun oglen bu haberi almadan kayinbabamin anjio olacagini ogrendim ustune hamilesin dediler ustune markete giderken pazarin icinden gectim telefonumu cebimden almislar ustelik alali 2 ay olmadi aksama kadar karakoldaydim kocama hamile haberinj vermeden telimi soylemek zorunda kaldim canimiz sikildi anlicaniz tuhaf bir gundu ama Allah a sukurler olsun babam iyilesecek daha kotusu olmadan tikali damari gormusler anjio ile kurtulur insallah bebegim tutunsun telefon umrumda degil herseyin yenisi alinir Rabbim saglik versin yeter

Ne kadar hakli oldugu anladim ama gec oldu suanda neden bu kadar inandim ol adigina kendime kiziyorum ama saglikli dusunemiyordum suanda cok sasiriyorum benki hic bir zaman umidini kesmeyen bir insan nasil inanmisim bu kadar olmadigina kendime kiziyorum sirf bu yuzden 3 gun progestan ignemi olmadi hemde bebegimin bana en igtiyaci oldugu zamanda cok kotuyum neden boyle birsey yaptim ben bilemiyorm
canım lütfen kendini sıkma, olan olmuş, senin yapabileceğin birşey var mı yok... Allah ne yazdıysa o oluyor, böyle düşün canım benim, hayırlısı ise zaten seninle kalacaktır bebişin. babana da çok geçmiş olsun, çok şükür ki anjiyo ile hallediyorlar. telefon konusuna gelince telefon yine alınır, takma bu kadar bebekten önemli mi

canım lütfen kendini sıkma, olan olmuş, senin yapabileceğin birşey var mı yok... Allah ne yazdıysa o oluyor, böyle düşün canım benim, hayırlısı ise zaten seninle kalacaktır bebişin. babana da çok geçmiş olsun, çok şükür ki anjiyo ile hallediyorlar. telefon konusuna gelince telefon yine alınır, takma bu kadar bebekten önemli mi
Aynen oyle canim can sıkıcı bir durum fakat ben hamile haberini aldim ya gerisi bos hersey yerine konulur kayinbabamda inşallah iyilesecek kalbimizi serin tutuyoruz cevremizde cok olan var boyle dusunmeye valisiyoruz biz istanbulda oturuyoruz arastirdik bu konuda en ehli dr u bulduk suan oraya gidiyorlar Allah in izniyle iyilesecek

Buarada sen ne yapmaya karar verdin bu ay baslayacakmisin tekrar. Ben negatif sonuc aldigini bilmiyordum bekliyorsun saniyordum yeni gordum hayirlisi hersey Rabbim den. Bu ay devam mi hayatguzel2015 hayatguzel2015

Buarada sen ne yapmaya karar verdin bu ay baslayacakmisin tekrar. Ben negatif sonuc aldigini bilmiyordum bekliyorsun saniyordum yeni gordum hayirlisi hersey Rabbim den. Bu ay devam mi hayatguzel2015 hayatguzel2015
bu ay mecburen beklemedeyim, herhalde yeni çıktığım için tedaviden 2 ay bekletecek doktor, yarın gidip görüşeceğim doktorla bakalım ne diyecek.

Merhaba Arkadaşlar,
öncelikle bu sürecte herkesin Allah yardımcısı olsun ismini bilmediğim ama bu yolda devam eden herkes için dua ettiğimi bilmenizi isterim.
Ben 4 yıllık evliyim ve erkek infrtilitesi nedeniyle Tüp bebek yaptırmaya karar verdik, 30 martta transfer işlemini gerçekleştirdik, 5. gün embriyosu ve 2 embriyo transfer edildi,Buarada transferden sonra hastanede 15 dk yattım, çıkışta sahile yürümeye gittim dışarda yemek yedim sonra eve geçtim düşünebiliyor musunuz? yani hiç ama hiç yatmadım normal rutin çalışma hayatıma devam ettim.. 10 Nisan da sonuç öğrenmek için arandığımda okadar hazırlamıştım ki kendimi olumsuz sonuca taa ki hastaneden arayan hemşire neden hiç heycanlı değilsiniz diyene kadar:)
evet değerimin çok iyi olduğunu ve hamile olduğumu söyledi, o anki duygularımı yazıya dökemiyorum malesef:)
ilk beta hcg değerim 260 , 2 gün sonra beta hcg değerim: 700 yani iyi gibi görünüyordu.
27 Nisan da keseyi görmeye ve kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah, yardımcı olabileceğim konu olursa seve seve olurum.. Allah yar ve yardımcınız olsun..
sevgiler..

Merhaba Arkadaşlar,
öncelikle bu sürecte herkesin Allah yardımcısı olsun ismini bilmediğim ama bu yolda devam eden herkes için dua ettiğimi bilmenizi isterim.
Ben 4 yıllık evliyim ve erkek infrtilitesi nedeniyle Tüp bebek yaptırmaya karar verdik, 30 martta transfer işlemini gerçekleştirdik, 5. gün embriyosu ve 2 embriyo transfer edildi,Buarada transferden sonra hastanede 15 dk yattım, çıkışta sahile yürümeye gittim dışarda yemek yedim sonra eve geçtim düşünebiliyor musunuz? yani hiç ama hiç yatmadım normal rutin çalışma hayatıma devam ettim.. 10 Nisan da sonuç öğrenmek için arandığımda okadar hazırlamıştım ki kendimi olumsuz sonuca taa ki hastaneden arayan hemşire neden hiç heycanlı değilsiniz diyene kadar:)
evet değerimin çok iyi olduğunu ve hamile olduğumu söyledi, o anki duygularımı yazıya dökemiyorum malesef:)
ilk beta hcg değerim 260 , 2 gün sonra beta hcg değerim: 700 yani iyi gibi görünüyordu.
27 Nisan da keseyi görmeye ve kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah, yardımcı olabileceğim konu olursa seve seve olurum.. Allah yar ve yardımcınız olsun..
sevgiler..
maşallah Allah tamamına erdirsin canım, bebişini kucağına sağlıkla almayıı nasip etsin

Arkadaslar merhaba
Benim 20 nisanda 4.gun transferim oldu dondurulmus embriyo ile.bugun 5.gun ve e2 test sonucum 319 cikti sizce nasil dusuk cikti die uzuldum..bilen varmi yorum yaparmisiniz?

Arkadaslar merhaba
Benim 20 nisanda 4.gun transferim oldu dondurulmus embriyo ile.bugun 5.gun ve e2 test sonucum 319 cikti sizce nasil dusuk cikti die uzuldum..bilen varmi yorum yaparmisiniz?
Canim kac olmali bilmiyorum sana yardimci olamam ama beta hcg ni gorene kadar sakin uzme kendini stres en buyuk dusman bu donemde bnce zorda olsa sabirla bekle gununu umarim güzel haberlerle donersin bize :KK15:

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,
sevgiler..
öncelikle hayırlı olsun. darısı hepimiz başına inşallah. benim yarın test günüm. ama dünden beri adet sanıcısı şekilde sancım var. göğüslerimde hassaslık ve şişlik bitti kabızlık sorunum kalmadı. o yüzden çok umutsuzum. sizde böyle berlitiler oldu mu?

öncelikle hayırlı olsun. darısı hepimiz başına inşallah. benim yarın test günüm. ama dünden beri adet sanıcısı şekilde sancım var. göğüslerimde hassaslık ve şişlik bitti kabızlık sorunum kalmadı. o yüzden çok umutsuzum. sizde böyle berlitiler oldu mu?

selamlar,
benim belirtilerim şöyleydi , transferin 4. günü leke geldi, sonra kayboldu 2 gün sonra tekrar geldi ama bunlar hep kahverengi çok hafif lekelerdi, transferden sonra kasıklarımda hep ağrı vardı ve hala var, göğüslerimde dolgunluk ve şişkinlik transferden 1 hafta sonra başladı, ve kullandığım progestan jel genital bölgemde feci derecede kızarıklık ve kaşıntı yaptı, tabi sabrettim:) ayrıca herkesin belirtileri çok farklı bence kendinizi şartlandırmayın, buarada ben dayanamayıp test günümden 1 gün önce idrar testi yaptım hemde kaliteli bir idrar testi ile ama çıkmamıştı,ertesi gün de kesin çıkmaz gözüyle bakarken tuttuğunu öğrendim, o yüzden kendimden biliyorum ne olursa olsun düşünmeden edemiyorsun ama sonuç ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı ben hep böyle dua ettim.
inşallah hakkınızda hayırlısı olur:) Dua edin..

selamlar,
benim belirtilerim şöyleydi , transferin 4. günü leke geldi, sonra kayboldu 2 gün sonra tekrar geldi ama bunlar hep kahverengi çok hafif lekelerdi, transferden sonra kasıklarımda hep ağrı vardı ve hala var, göğüslerimde dolgunluk ve şişkinlik transferden 1 hafta sonra başladı, ve kullandığım progestan jel genital bölgemde feci derecede kızarıklık ve kaşıntı yaptı, tabi sabrettim:) ayrıca herkesin belirtileri çok farklı bence kendinizi şartlandırmayın, buarada ben dayanamayıp test günümden 1 gün önce idrar testi yaptım hemde kaliteli bir idrar testi ile ama çıkmamıştı,ertesi gün de kesin çıkmaz gözüyle bakarken tuttuğunu öğrendim, o yüzden kendimden biliyorum ne olursa olsun düşünmeden edemiyorsun ama sonuç ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı ben hep böyle dua ettim.
inşallah hakkınızda hayırlısı olur:) Dua edin..
amin çok teşekkür ederim. sinirlerim laçka oldu inanın. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. çok teşekkürler.

Back
X