- Konu Sahibi minik_prince
Yeni

Not: anne adaylarimizdan beni etiketliyerek tahmini dogum yapacağiniz tarihi yazmanizi rica ederim

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bacım gelmiş hoş gelmiş kuzum çook özledm sen nerelerdydn he dün çok korktm kahverengi lekelenmm oldu bgn gittm dr şükür iyi birşey yok dedi rahatladm ama teyzesi yoltu söleyemedm sanaYeniolan anne adaylarimiz
bu topici acmakta maksadim birbirinizle bildiklerinizi ve bilmediklerinizi paylashmanizdir
Not: en son adet oldugunuz tarihi yazarsaniz kim buyuk kim kucuk belli olacak(SAT)
@masalperisi666
Sezerbusra21
S smaakf![]()
Hosh gorduk kuzum haaa biz olmayinca bsshlamishsin yine dovulecen haaaaBenim bacım gelmiş hoş gelmiş kuzum çook özledm sen nerelerdydn he dün çok korktm kahverengi lekelenmm oldu bgn gittm dr şükür iyi birşey yok dedi rahatladm ama teyzesi yoltu söleyemedm sana![]()
Kuzum o sen batini soyle ekleyeyimEklemisken 2020 icin umutlananlari da ekleseniz mi
Hayirlisi olsun hepimiz icin.
Kızz dün çok korktm gelince şükür bugün dr dedi kesen iyi diye rahatladm cnm karndan gözüktü melegim şükürHosh gorduk kuzum haaa biz olmayinca bsshlamishsin yine dovulecen haaaakuzum bol bol dinlen ilk 3 ayi yatarak gecirtmeye dikket et merak etme sen ilk lekelenmeyle hamile kaldin hamileliyin boyunca olacak lekelenmeler korkma
![]()
Shukur kuzum sen cok stress yapiyorsun ondandirKızz dün çok korktm gelince şükür bugün dr dedi kesen iyi diye rahatladm cnm karndan gözüktü melegim şükür![]()
24 nisan cnm haftaya salı günü:)Sezerbusra21 sen ne zaman gidecektin kalp atishlari icin????❤
Kız ben dün çok ağladm eşim sinir etti hormonlarım yükseliyor mu anlamadm dün herşeyde ağlıyordum:)Shukur kuzum sen cok stress yapiyorsun ondandir![]()
Ay inshAllah kuzum o vakte kadar kendine iyi bak24 nisan cnm haftaya salı günü:)
Ondan oluyorKız ben dün çok ağladm eşim sinir etti hormonlarım yükseliyor mu anlamadm dün herşeyde ağlıyordum:)
Ay inshAllah kuzum o vakte kadar kendine iyi bak![]()
Aynen dikkat edyrz zaten o da fark ettik gördü ya keseyi o da rahatladı üzmücm seni dedi:) kız hamilelik çok iyi birşeymiş sende hemen yapOndan oluyor![]()
AynenAynen dikkat edyrz zaten o da fark ettik gördü ya keseyi o da rahatladı üzmücm seni dedi:) kız hamilelik çok iyi birşeymiş sende hemen yapbuse nerde kzı
Merhabalar Bende Almanyadan
6+3 günlük hamile bir anne adayıyım
Bulantılarınız ne zaman Başladı şuanki durumunuz nasıl Kızlar ?
Hee diyorum yok eski tayfa toplanalm artk :)Aynenishdeler yaaa kizlar o yuzden yoklar
Sezerbusra21 bak kuzum ilk hamish arkadashin geldi diger kizlarda gelecek bushra biliyor boyle sheyler
![]()
Bende başlamadı mide bulantısı cnm devam etck böle galiba:)Sezerbusra21 bak kuzum ilk hamish arkadashin geldi diger kizlarda gelecek bushra biliyor boyle sheyler
![]()