2018-2019 anne adaylarimiz:))))

minik_prince

dunyada en boyuk xosbextlik sevilmekdir❤
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
3.406
3.690
83
29
Baki
Son düzenleme:
Hosh geldinizzzz:KK36:kizlar burasi cok eylenceli olacak doguma gittiyinizde bile birlikte olacaksiniz:KK19:hamishligi kesinleshmish herkesi atacagim buraya kendimde shimdi burdan cikacam hamish oldugumda geleceyim bol bol sohbetler:KK36:

Yeni:anneadayı: olan anne adaylarimiz:anne: bu topici acmakta maksadim birbirinizle bildiklerinizi ve bilmediklerinizi paylashmanizdir:KK36:

Not:
en son adet oldugunuz tarihi yazarsaniz kim buyuk kim kucuk belli olacak:KK19:(SAT)

@masalperisi666 :anneadayı:
Sezerbusra21 Sezerbusra21 :anneadayı:
S smaakf :anneadayı:
Benim bacım gelmiş hoş gelmiş kuzum çook özledm sen nerelerdydn he dün çok korktm kahverengi lekelenmm oldu bgn gittm dr şükür iyi birşey yok dedi rahatladm ama teyzesi yoltu söleyemedm sana:(

Benim bacım gelmiş hoş gelmiş kuzum çook özledm sen nerelerdydn he dün çok korktm kahverengi lekelenmm oldu bgn gittm dr şükür iyi birşey yok dedi rahatladm ama teyzesi yoltu söleyemedm sana:KK43:
Hosh gorduk kuzum haaa biz olmayinca bsshlamishsin yine dovulecen haaaa:sinirli:kuzum bol bol dinlen ilk 3 ayi yatarak gecirtmeye dikket et merak etme sen ilk lekelenmeyle hamile kaldin hamileliyin boyunca olacak lekelenmeler korkma:KK19:

Hosh gorduk kuzum haaa biz olmayinca bsshlamishsin yine dovulecen haaaa:sinirli:kuzum bol bol dinlen ilk 3 ayi yatarak gecirtmeye dikket et merak etme sen ilk lekelenmeyle hamile kaldin hamileliyin boyunca olacak lekelenmeler korkma:KK19:
Kızz dün çok korktm gelince şükür bugün dr dedi kesen iyi diye rahatladm cnm karndan gözüktü melegim şükür:dua::KK51:

Back
X