2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Canim bol bol dua et. Macunu da dene. Ama önce adetini bekle. Senin de olacak umutsuzluğa kapılmak yok. Dualarım seninle.

Merhaba herkese ben de 4. Denemenizi oldum diğer ucu de bu da pozitif . Sorun şu ki yedinci haftada düşük yaşıyorum ya da kalp atışı duruyor. Şu an beşinci haftadayim ve çok gerginim dua edin
InsAllah simdi her sey yolundadir, zaman su gibi sorunsuzca akip gecer ve saglikla bu sefer evlatlarinizi kucaginiza alırsınız, bu kayiplarla ilgili herhangi bir inceleme yapilmadimi size, ya da su an tedbir amaçlı bir şeyler yapilmadimi, benimde ikinci kaybim maalesef, ve hep boyle devam edecek gibi geliyor(Allah korusun)

InsAllah simdi her sey yolundadir, zaman su gibi sorunsuzca akip gecer ve saglikla bu sefer evlatlarinizi kucaginiza alırsınız, bu kayiplarla ilgili herhangi bir inceleme yapilmadimi size, ya da su an tedbir amaçlı bir şeyler yapilmadimi, benimde ikinci kaybim maalesef, ve hep boyle devam edecek gibi geliyor(Allah korusun)
yıne kaybettık hem de 6 aylıklardı. tek embrıyo transferı ıle 2zlere hamıleydım. kordonları dolandı. daha öncekı düşükler ıçın herhangı bır sebep bulunamadı bu yuzden bır önlem de alamadık

yıne kaybettık hem de 6 aylıklardı. tek embrıyo transferı ıle 2zlere hamıleydım. kordonları dolandı. daha öncekı düşükler ıçın herhangı bır sebep bulunamadı bu yuzden bır önlem de alamadık
Bu cevabi hic beklemiyordum, cok üzüldüm gercekten, Rabbim sabir versin, ne desem boş su anda, bende kurtaj oldum,2.kez hüsran oldu, Rabbim sana bana kismeye dusmanima bile yasatmasin bunu :(

Kiyamam yavrulara ve size. Allah sabirlar versin. Insallah normal yoldan kendiliginden olur birdahakine.
Allah evlat acisiyla sinamasin. Eşine ve sana sabirlar versin. farihmehmet.

Bu cevabi hic beklemiyordum, cok üzüldüm gercekten, Rabbim sabir versin, ne desem boş su anda, bende kurtaj oldum,2.kez hüsran oldu, Rabbim sana bana kismeye dusmanima bile yasatmasin bunu :KK43:
Kuzum allah sana da sabirlar versin. Insallah kendisi gelir yavrun sana.

Allah razi olsun canim, insAllah yavrum saglikla gelsin artık tez zamanda, Rabbimden gelene elhamdulillah , ama gercekten cok zor, Allah bugünümüzü aratmasin, senin de sağlıkla evladini kucagina almayi nasip etsin canim

Merhaba canim agustosta birlikte beklitorduk seninle.cok sevindim dogal yolla olmasina. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ben cuma gunu dondurulmuslari transfer ettirdim.dualarini bekliyorum.hamilenin duasi kabul olurmus

Hepinizden allah razı olsun. Bu acının tarifi yok . İnşallah Rabbim doğal yolla verir . Tüketti beni tedaviler.

C-life adı. Ama tamamen ondan mi oldu bilemem. Nasip. Muhtemelen tup bebek tedavisinin de etkisi olmuştur.
Bisey vesile olmus işte cok Şükür, Rabbim ol demiş, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah canim

Bisey vesile olmus işte cok Şükür, Rabbim ol demiş, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah canim
Teşekkürler. Sarısı size. Çok uğraştık 3 yıl boyunca. 2 defa tup bebek tedavisi oldum ama olmadi. Sonra bu macunu kullandım ve hamileyim Allah kucagimiza almayı da nasip etsin inşallah.
Macunu deneyin tavsiye ederim. Ovulasyon testi ile yimurtlamanizi da takip edin. Ben mesela adetin 9. Günü yumurtladim. Öyle 14. Gün değildi. Kişiden kişiye yumurtlama günü değişik oluyor. Erken veya geç yumurtlama da olabilir.

Teşekkürler. Sarısı size. Çok uğraştık 3 yıl boyunca. 2 defa tup bebek tedavisi oldum ama olmadi. Sonra bu macunu kullandım ve hamileyim Allah kucagimiza almayı da nasip etsin inşallah.
Macunu deneyin tavsiye ederim. Ovulasyon testi ile yimurtlamanizi da takip edin. Ben mesela adetin 9. Günü yumurtladim. Öyle 14. Gün değildi. Kişiden kişiye yumurtlama günü değişik oluyor. Erken veya geç yumurtlama da olabilir.
Macunu arastiracagim, bende bu saracoglu kürlerini yaptım, kilo verdim, ve ovulasyonla takip ettim yumurtlamayi ve Allah nasip etti ama sonu gelmedi maalesef, Allah hepimize nasip etsin, hamilerin saglikla kucagina almayi, hamis olmayanlarinda önce gobislerine sonra da kucagina almayi saglikla nasip etsin, hep oyle dua ediyorum, tanidigim tanimadigim herkese, Allahim kimsenden istiyorsa saglikla nasip et diye, yasadiklarimiz zor ama Rabbim dermansiz dert vermesin canim

Merhaba anne adayları, bende bugün İlk ignemi oldum.5yillik evliyim sperm yetersizliğin den ilk tüp bebek deneyimi mi yaşıyorum.pazartesi 5.gun muayenemi olucam. Eşimde operasyon ile sperm alacaklar sanırım . Florence Nigt.da Tansel Çetinkaya nin hastayım .burdan sonrasi rabime kaldı.allah herkesin yüzünü güldürsün inşallahmerhaba, bende tansel beye baslayacağım

Amin insallah, güzel haberlerinizi yazmanız nasip olsun
Merhaba
Bende florance tansel beye baslayacağım, biraz bilgi verebilirmisin kafam karisik , huzurlu değilim surecin nasildi

Back
X