• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

ruhum_mavi ruhum_mavi pastayı kalıba döktükten sonra poşeti kapatmadan önce azıcık bisküviyi rondodan geçirip üstüne dökersen servis yapması daha kolay oluyo canım dilimi kesip çıkarırken tabak daha temiz görünüyo

Eklentiler

• 1E899E72-1D42-4946-8242-E0447AE13360.webp
    1E899E72-1D42-4946-8242-E0447AE13360.webp
    703,3 KB · Görüntüleme: 29
Ama bu da hamur herşey Hamur hamur dediler ya kızlar daha böyle salata tarzı olması lazım
patates çanağını yap bence. bir de haşlanmış ve didilmiş tavuk, parçalara ayrılmış doritos cips, mısır, doğranmış zeytin ve kornişon turşu karıştır zeytinyağı ve limon sık al sana mis gibi çok lezzetli bir salata :)

ruhum_mavi ruhum_mavi pastayı kalıba döktükten sonra poşeti kapatmadan önce azıcık bisküviyi rondodan geçirip üstüne dökersen servis yapması daha kolay oluyo canım dilimi kesip çıkarırken tabak daha temiz görünüyo

Ben dün akşam yaptım canım senin pastayı bu akşam sosunu döküp yeriz. Baton kek kalıbında yaptım tam ortasına 2 tane muz koydum bütün. Akşam resim atarım kesince.

Ben dün akşam yaptım canım senin pastayı bu akşam sosunu döküp yeriz. Baton kek kalıbında yaptım tam ortasına 2 tane muz koydum bütün. Akşam resim atarım kesince.
Muzu koymasydın daha iyi olurdu bence. Çok muzu kaldıracak bi pasta değil ama daha önce de söylemiştim meyveli tatlı hiç sevmiyorum belki ondan böyle düşünüyor olabilirim yiyince puanlarsın😂

Eff-saa-nee birşey bu pasta Ozgebalaban11 Ozgebalaban11
Allah senden razı olsun valla😋😋
2 paket santi ile yaptım. Petibör yerine eti kakaolu koydum daha çikolatalı oldu.sosuda bitter çikolatalı. Muz çok yakışmış. Denemeyen kalmasın. Her hafta yaparım artık. 🤣🤣

Eklentiler

• PhotoGrid_1552412119567.webp
    PhotoGrid_1552412119567.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 43
Eff-saa-nee birşey bu pasta Ozgebalaban11 Ozgebalaban11
Allah senden razı olsun valla😋😋
2 paket santi ile yaptım. Petibör yerine eti kakaolu koydum daha çikolatalı oldu.sosuda bitter çikolatalı. Muz çok yakışmış. Denemeyen kalmasın. Her hafta yaparım artık. 🤣🤣
Afiyet olsun canım beğenmene çoook sevindim 😂😂😂

Back
X