• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Ben bazen zeytinyağlı havuçlu yapiyorum bazen de sadece kavurup yoğurtla sunuyorum
biliyorum canım onu bende yapıyorum hatta yumurta sucuklu da yapıyorum ama kabızım biraz sulu şeyler yemem gerekiyor çünkü zeynep de 5 gündür kaka yapamıyor benden mi kaynaklı bilemedim 😕

biliyorum canım onu bende yapıyorum hatta yumurta sucuklu da yapıyorum ama kabızım biraz sulu şeyler yemem gerekiyor çünkü zeynep de 5 gündür kaka yapamıyor benden mi kaynaklı bilemedim 😕
Canım benim pırasa kabızlığa birebir, yani bende ve eşimde öyle. Çok hızlı çalıştırıyor bağırsakları. Nasıl olursa olsun fayda eder o, bi de ılık su iç kuşum

Canım benim pırasa kabızlığa birebir, yani bende ve eşimde öyle. Çok hızlı çalıştırıyor bağırsakları. Nasıl olursa olsun fayda eder o, bi de ılık su iç kuşum
aynen o yüzden aldım pırasa yı =) aaa bak iyi hatırlattın hemşirede ılık su demişti sağol canım içeyim onu da

Öğle yemeği

Eklentiler

• 1F11E24E-6FC3-4875-B547-5F35B01EACCD.webp
    1F11E24E-6FC3-4875-B547-5F35B01EACCD.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 32
Aksama mercimek çorbası yaptim ve kabak yemeği pişiyor. 3 saattir anca bu kadar yapabiliyorum. Babamız daha gelmedi, kızım da yanımda olmak istiyor hep. Ne zaman saatlerce rahat rahat yemek yapabilicem acaba. Uzun uzun yemek hazırlamayı özledim.

Kızlar ne yeriysem burda yazıyorum. Sabahtan beri 4 kez durduk yere göğsümden sut fışkırıyor. Durmuyor da. Anlayamadım. Taş gibi şu an, kızım da emiyor. Mercimek çorbası ve kabak yapmıştım dün, yoğurt ve özgenin pastasindan yedim. Ne oldu anlayamadım

Kızlar ne yeriysem burda yazıyorum. Sabahtan beri 4 kez durduk yere göğsümden sut fışkırıyor. Durmuyor da. Anlayamadım. Taş gibi şu an, kızım da emiyor. Mercimek çorbası ve kabak yapmıştım dün, yoğurt ve özgenin pastasindan yedim. Ne oldu anlayamadım
Maşallah diyelim canım 😉

Canım makinan varsa sağ at buzluğa :) ben hep öyle yapıyorum. Boşalt ki göğüsleri süt üretmeye devam etsin. Altın gibi değerli onlar boşa akmasin:)))

Canım makinan varsa sağ at buzluğa :) ben hep öyle yapıyorum. Boşalt ki göğüsleri süt üretmeye devam etsin. Altın gibi değerli onlar boşa akmasin:)))
Ahh kuşum buzlukta bir sürü süt var dolu ama bizimkisi icmiyo 😊 sari sütlerden bile var. Memeden başka hiç bir şey kabul etmiyo yaramaz 🤗

Bugün günüm vardı bildiğiniz üzere. Başarıyla altından kalktım ☺️ Özgenin pastasını beyaz çikolatayla yapmıştım, en son kahveyle ikram ettim . Üzerine fıstık taneleri serptim. Fotosu yok. Kalanı çekip atıyorum:)

Eklentiler

• 11CB639A-67D2-45E2-936B-A7ED5F159198.webp
    11CB639A-67D2-45E2-936B-A7ED5F159198.webp
    88,6 KB · Görüntüleme: 42
  • E90DABC8-02B0-4CEB-9F0A-A3F19C22E1F0.webp
    E90DABC8-02B0-4CEB-9F0A-A3F19C22E1F0.webp
    163,7 KB · Görüntüleme: 60
Ahh kuşum buzlukta bir sürü süt var dolu ama bizimkisi icmiyo 😊 sari sütlerden bile var. Memeden başka hiç bir şey kabul etmiyo yaramaz 🤗
Cevrende varsa sütü gelmeyen anneler onlara verebilirsin canım tarihi geçmeden. Çok hayrın dokunur valla. 3 ay kalabiliyo çünkü buzlukta biliyon :) benim biberon aldığı için aralarda tarihi yaklasanlari veriyorum. Hele sarı sütleri hep verdim bizimki süt olsun 😍😁

Cevrende varsa sütü gelmeyen anneler onlara verebilirsin canım tarihi geçmeden. Çok hayrın dokunur valla. 3 ay kalabiliyo çünkü buzlukta biliyon :) benim biberon aldığı için aralarda tarihi yaklasanlari veriyorum. Hele sarı sütleri hep verdim bizimki süt olsun 😍😁
Ahh kuzum cevremde kimse yok ki 😔 süt arayan kişiler genelde uzak 😔 yakında olsa vericem ama hiç çevrem de yok 😔 ne güzel kızımla süt kardeşi olurlar olsa ❤ bizimkisine yarasın diye sarı sütleri cikariyom, tarihi geçecek ama bizimki almıyor 😔 yarın yine isitip vereyim. Az zamanı kaldı. 3 aylık olmak uzereyiz

Ahh kuzum cevremde kimse yok ki 😔 süt arayan kişiler genelde uzak 😔 yakında olsa vericem ama hiç çevrem de yok 😔 ne güzel kızımla süt kardeşi olurlar olsa ❤ bizimkisine yarasın diye sarı sütleri cikariyom, tarihi geçecek ama bizimki almıyor 😔 yarın yine isitip vereyim. Az zamanı kaldı. 3 aylık olmak uzereyiz
Canım internette anne siteleri var emzirenanne motivasyonannesi falan var onlara söylesene. Sütlerim var dolapta fethiyedeyim fethiyede olup da sütü gelmeyen varsa verebilirim diye

Back
X