- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
Sabaha düzelmiş canımevet canım geziyordur inşallah. Senin bacağın nasıl oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabaha düzelmiş canımevet canım geziyordur inşallah. Senin bacağın nasıl oldu?
hahaha aman kuzum dikkat et, nazar var galibaSabaha düzelmiş canımdün sakarlık günümdü. Bacağımdan sonra sıcak su döküldü parmagima. Bi saat geçmeden de kaynayan çorba boynumun aşağısına sıçradı bayağı
ölmeden uyuyalım bari dedik uyuduk
yoksa tavan da başıma düşecekti galiba
![]()
Olabilir canımhahaha aman kuzum dikkat et, nazar var galiba![]()
hahaha. Aslında girince alışıyorsun :) başlarda benim de giresim gelmiyordu artık alıştım. Hatta bence şuan daha güzel eskisindenÖzge iyide pek yeni siteye giresi gelmiyormuş. Bildirim falanda görünmüyormuş. Bunlar hep kocasının bilinç altına işledikleri yüzündençok giriyorsun diye diye soğuttu kızı
![]()
Bizi buraya toplayıp terk ettinHhaha kızlar hayattayım iyiyim gezmekten buralara vakit kalmıyo sabah çıktım evden bu saat oldu hala dışardayızözledim hepinizi
Bak şimdi eve geldim direk mutfağa daldım yemek yedikten sonra halama gitcez ben ne ara gircem yaBizi buraya toplayıp terk ettin![]()
Özgee diğer gruba neden hiç bakmıyosunBak şimdi eve geldim direk mutfağa daldım yemek yedikten sonra halama gitcez ben ne ara gircem yaköfte patates pilav var kızlar
Sende haklısın kuzum ❤ mutlu ol da burası önemli değilBak şimdi eve geldim direk mutfağa daldım yemek yedikten sonra halama gitcez ben ne ara gircem yaköfte patates pilav var kızlar
Döndüm canım çok sayfa birikmişti. Gözümde büyüdü büyüdü o arada kalanlar bi türlü giremedim. Halamlara gidemedik ben de hazır evdeyim hepsini okudum.Geride kalan yazıları atlayıp kaldığım yerden devam edemiyorum o arada kalan yazıları okumak zorundayım hissi var. Benim her zamanki saçma takıntılarımÖzgee diğer gruba neden hiç bakmıyosun![]()
Tamm bennDöndüm canım çok sayfa birikmişti. Gözümde büyüdü büyüdü o arada kalanlar bi türlü giremedim. Halamlara gidemedik ben de hazır evdeyim hepsini okudum.Geride kalan yazıları atlayıp kaldığım yerden devam edemiyorum o arada kalan yazıları okumak zorundayım hissi var. Benim her zamanki saçma takıntılarım![]()
daha önceden yedin mi canım?benim hiçkızlar san sebastian cheesecake denemek istiyorum. Var mı daha önce yapan elinde güzel bir tarifi olan? Normal cheesecake'i güzel yaparım da bunu hiç denemedim.
yemedim canım :) ama güzel görünüyor tadı da güzeldir sanki :)daha önceden yedin mi canım?benim hiç
hoşuma gitmedi nedenseo yüzden tarif de almamıştım ☺
canım kime sordun? hangi salata? :)Bizim senle damak zevkimiz benziyo gibi yazdığın yediklerinden bu salatanın tarifi neydi ki bende deniyim kaçırmışım