• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

evet canım geziyordur inşallah. Senin bacağın nasıl oldu?
Sabaha düzelmiş canım 😊 dün sakarlık günümdü. Bacağımdan sonra sıcak su döküldü parmagima. Bi saat geçmeden de kaynayan çorba boynumun aşağısına sıçradı bayağı 🤣🤣 ölmeden uyuyalım bari dedik uyuduk 😂 yoksa tavan da başıma düşecekti galiba🤣🤣🤣🤣

Sabaha düzelmiş canım 😊 dün sakarlık günümdü. Bacağımdan sonra sıcak su döküldü parmagima. Bi saat geçmeden de kaynayan çorba boynumun aşağısına sıçradı bayağı 🤣🤣 ölmeden uyuyalım bari dedik uyuduk 😂 yoksa tavan da başıma düşecekti galiba🤣🤣🤣🤣
hahaha aman kuzum dikkat et, nazar var galiba :nazar::KK200:

Özge iyide pek yeni siteye giresi gelmiyormuş. Bildirim falanda görünmüyormuş. Bunlar hep kocasının bilinç altına işledikleri yüzünden 🤣🤣 çok giriyorsun diye diye soğuttu kızı 🤪

Özge iyide pek yeni siteye giresi gelmiyormuş. Bildirim falanda görünmüyormuş. Bunlar hep kocasının bilinç altına işledikleri yüzünden 🤣🤣 çok giriyorsun diye diye soğuttu kızı 🤪
hahaha. Aslında girince alışıyorsun :) başlarda benim de giresim gelmiyordu artık alıştım. Hatta bence şuan daha güzel eskisinden :-)

Yemekhane 🤗

Eklentiler

• 0CE51956-E876-4100-A9B0-6BBF8B7574C6.webp
    0CE51956-E876-4100-A9B0-6BBF8B7574C6.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 62
Bizim senle damak zevkimiz benziyo gibi yazdığın yediklerinden bu salatanın tarifi neydi ki bende deniyim kaçırmışım

Özgee diğer gruba neden hiç bakmıyosun 😢
Döndüm canım çok sayfa birikmişti. Gözümde büyüdü büyüdü o arada kalanlar bi türlü giremedim. Halamlara gidemedik ben de hazır evdeyim hepsini okudum.Geride kalan yazıları atlayıp kaldığım yerden devam edemiyorum o arada kalan yazıları okumak zorundayım hissi var. Benim her zamanki saçma takıntılarım 🤪

Döndüm canım çok sayfa birikmişti. Gözümde büyüdü büyüdü o arada kalanlar bi türlü giremedim. Halamlara gidemedik ben de hazır evdeyim hepsini okudum.Geride kalan yazıları atlayıp kaldığım yerden devam edemiyorum o arada kalan yazıları okumak zorundayım hissi var. Benim her zamanki saçma takıntılarım 🤪
Tamm benn😂😂 bir tanesini bile okumazsam yenilerine odaklanamiyorum. Çok baş belası bi huy

kızlar san sebastian cheesecake denemek istiyorum. Var mı daha önce yapan elinde güzel bir tarifi olan? Normal cheesecake'i güzel yaparım da bunu hiç denemedim.

kızlar san sebastian cheesecake denemek istiyorum. Var mı daha önce yapan elinde güzel bir tarifi olan? Normal cheesecake'i güzel yaparım da bunu hiç denemedim.
daha önceden yedin mi canım?benim hiç
hoşuma gitmedi nedense 😕 o yüzden tarif de almamıştım ☺

Back
X